Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eljárás indult Bayer ellen


Médiatanács? Az meg mi a zsidóqvaanyja itt? Nemzetbiztonsági veszélyforrás, héber bérencekkel, de ez a Bayer-ügy most jól jön, mert nekünk dolgoznak már, ugyan jiddis akcentussal, de kitartóan!
A MĂ©diatanács a roma kisebbsĂ©g elleni gyĂ»löletkeltĂ©s Ă©s a kirekesztĂ©s gyanĂşjával vizsgálĂłdik – Ă­rja a NĂ©pszabadság.
HatĂłsági eljárást indĂ­tott a MĂ©diatanács a Magyar HĂ­rlap ellen Bayer Zsoltnak a cigányokkal szemben uszĂ­tĂł, január eleji Ă­rása miatt – Ă©rtesĂĽlt a lap Nemzeti Ă©s Etnikai KisebbsĂ©gi JogvĂ©dõ IrodátĂłl (NEKI), amely a panaszt tette a hatĂłságnál.

A Fidesz-alapĂ­tĂł publicista nagy vihart kavart január 5-Ă©n publikált „Ki ne legyen?” cĂ­mĂ» Ă­rásával, amelyben a szilveszterkor törtĂ©nt szigethalmi kĂ©selĂ©s kapcsán az állatokhoz hasonlĂ­totta a romákat. Bayer kĂ©sõbb azt Ă­rta, szándĂ©kosan fĂ©lreĂ©rtettĂ©k mondatait. A Magyar HĂ­rlap tulajdonosa Ă©s fõszerkesztõje elõbb elnĂ©zĂ©st kĂ©rt a cikk miatt, majd Bayer Zsolt Ă©s a kormány melletti kiállásra szĂłlĂ­tott fel.

A NEKI igazgatĂłja a NĂ©pszabadságnak azt mondta: szerintĂĽk a Bayer-Ă­rás megsĂ©rtette a törvĂ©nyeket, amelyek egyĂ©rtelmĂ»en kimondják, hogy a kĂĽlönbözõ orgánumokban megjelenõ kijelentĂ©sek, vĂ©lemĂ©nyek semmikĂ©ppen nem lehetnek kirekesztõek Ă©s gyĂ»löletkeltõek. Bár mĂ©g nem zárult le a hatĂłsági eljárás, de az mindenkĂ©ppen ĂĽdvözlendõ, hogy elindult a vizsgálat – tette hozzá Muhi Erika.

A hatĂłság a lap megkeresĂ©sĂ©re csak annyit közölte, hogy „a MĂ©diatanács elrendelte a hatĂłsági vizsgálatot, az eljárás folyamatban van”. Az ĂĽgy idehaza Ă©s EurĂłpában is nagy vihart kavart, a szerzõt többen feljelentettĂ©k közössĂ©g elleni izgatás miatt, ezt azonban az ĂĽgyĂ©szsĂ©g elutasĂ­totta.
Link

Hozzászólások


#1 | Holdas - 2013. április 11. 08:44:07
Agyam kivan ezektõl,és ezek a mondatok közösség elleni izgatás,én úgy tudom a közösségek képesek magukat eltartani ? Nincsenek másra,másokra rászorulva attól közösség.Lehet hogy a kréta görbe ?
#2 | mattila - 2013. április 11. 11:01:52
Visszaköszön a TALMUD... A törvények csak a gójokra vonatkoznak...
#3 | atya - 2013. április 11. 11:29:40
Muhi Erikát össze kéne zárni néhány kancigánnyal.
#4 | monguzking - 2013. április 11. 17:30:21
Na de ennek az diszes társaságnak az logojábol is kilog az satan pata-hasonlo az cibbank logojához-minden zsido betühöz egy szám tartozik igy kirajzolodik az 666-bekaphatják kis férgek
#5 | postaimre - 2013. április 12. 08:02:27
Gyerekek, meghalt Szalai Annamari, 52 évesen. Õ ügynökölte a médiatanácsot! Hosszantartóan beteg volt, ezt mondja a tv. Elhiggyem?

Elhunyt Szalai Annamária, az NMHH elnöke

Hosszú betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke.
http://www.origo....lnoke.html

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.