Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ćr bojkott Izrael ellen


N√°lunk meg ki se merik ejteni a sz√°jukon, hogy "zsid√≥", nemhogy elk√ľldeni a holokausztos anyjuk valag√°ba. Szakszervezet itt? A b√°natos szam√°rhimbilimbi! Izrael bojkotja itt azt jelenten√©, hogy ki√ľr√ľl a f√©l orsz√°g. Istenem, ne add! Itt kell megd√∂gleni√ľk! M√°snak nem hiszem el! L√°tnom kell! Az √ćr Pedag√≥gus Szakszervezet mindennem√Ľ egy√ľttm√Ľk√∂d√©st betiltott
Az √ćr Pedag√≥gus Szakszervezet, mely az oktat√°s valamennyi szintj√©n k√©pviseltetve van, mindennem√Ľ egy√ľttm√Ľk√∂d√©st betiltott Izraellel a h√©t elej√©n tartott √©ves kongresszus√°n, mondv√°n a zsid√≥ √°llam sorozatos nemzetk√∂zi jogs√©rt√©seket k√∂vet el a palesztin n√©p ellen.

A bojkott kiterjed az oktat√≥- √©s di√°kcsereprogramokra, k√∂z√∂s p√°ly√°zatokra, kutat√°si munk√°kra, s√Ķt m√©g az akad√©miai szint√Ľ kooper√°ci√≥kra is.

A Szakszervezet egy√ļttal felsz√≥l√≠totta a Kereskedelemi Kamar√°t, hogy hasonl√≥ szankci√≥kat vezessen be az izraeli term√©kek ellen. A felh√≠v√°st sz√°mos parlamenti k√©pvisel√Ķ is t√°mogatja.

A Szakszervezet vezet√Ķje √©s t√∂bb tagja folyamatosan r√©szt vesz k√ľl√∂nb√∂z√Ķ pro-palesztin – terrorkapcsolatokkal is b√≠r√≥ – civil szervezetek munk√°j√°ban, hazai √©s g√°zai aktivit√°s√°ban.

Forr√°s: Jpost

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kincses - 2013. Šprilis 11. 15:41:09
Ja, ott még tudják, mi a szabadság...
#2 | Kameleon - 2013. Šprilis 11. 15:47:50
YouTube Videů


#3 | turan - 2013. Šprilis 11. 17:46:56
s_grat √ćgy tov√°bb, alakulgat ez !
#4 | Vacak - 2013. Šprilis 11. 23:06:20
√ēk is fert√Ķz√∂ttek, itt az egyik zsidr√°k miniszter√ľk:Alan Shatter
#5 | kincses - 2013. Šprilis 12. 00:03:41
Na j√≥, de √Ķ mutat√≥ba van, egyed√ľl. nem oszt, nem szoroz.s_mai
#6 | Balu - 2013. Šprilis 12. 06:26:04
Kameleon,
wow, kösz a tippet az esti mozizáshoz. Innen fogom leszedni a':
http://www.filmva...videk.html
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de nagyon jó ez a filmvadasz oldal, rengeteg olyan film van itt, amit tényleg megéri megnézni, még régi szovjet klasszikusok is (Stirlitz, Ballada a katonáról stb.) - melegen ajánlom.
#7 | postaimre - 2013. Šprilis 12. 10:12:45
El√°tkozt√°k az izraeli gazdas√°gi minisztert

Naftali Bennett, Izrael gazdas√°gi minisztere n√©vtelen levelet kapott, amely szerint meg√°tkozt√°k √Ķt a ”Pulsa diNura” √Ķsi h√©ber √°tokkal.

”√Ātok j√∂n az otthonodba. Fiatalon, szenved√©ssel teli √©let ut√°n hunysz el”,- √≠rja a lev√©l.

Egyes forr√°sok szerint kor√°bban a ”Pulsa diNura” r√≠tust hiteles rabbik tartott√°k meg Yitzhak Rabin √©s Ariel Sharon ex-minisztereln√∂k√∂kkel ellen. Az els√Ķt nem sokkal a r√≠tust k√∂vet√Ķen meg√∂lt√©k, a m√°sodik pedig k√≥m√°ba esett, amelyb√Ķl a mai napig nem √©bredt fel.
http://hungarian....inisztert/
#8 | Perje - 2013. Šprilis 13. 13:58:44
Eur√≥p√°ba vagy egy Ensz orsz√°gba akarja deport√°lni Izrael azt a paleszt√≠n fiatalembert, akit 2002-ben 23 √©vre √≠t√©ltek ez az√©rt, mert r√°t√°madt egy zsid√≥ra. M√©g kapott r√° 6 √©vet, amikor 10 √©v ut√°n felt√©telesen szabadon engedt√©k s nem viselte j√≥l mag√°t. A rab √©hs√©gsztr√°jkol √©s rossz b√Ķrben van. Rontan√° a statisztik√°t, ha ott halna meg, mint az el√Ķz√Ķ, aki√©rt a vil√°gon senki sem emelte fel a szav√°t.
http://www.jpost....R1&t=t

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.