Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Német harci jármûvekkel "biztosít" Brazília


BrazĂ­lia megállapodott NĂ©metországgal 34 darab Gepard 1A2 tĂ­pusĂş páncĂ©lozott harcjármĂ» vásárlásárĂłl – közölte a dĂ©l-amerikai ország vĂ©delmi minisztĂ©riuma.

A tárca közlĂ©se szerint a brazil kormány azĂ©rt döntött a beszerzĂ©s mellett, hogy szavatolni tudja a következõ Ă©vekben BrazĂ­liában rendezendõ nagyszabásĂş esemĂ©nyek biztonságos lebonyolĂ­tását. BrazĂ­lia rendezi a 2014-es labdarĂşgĂł-világbajnokságot, Ă©s Rio de Janeiro lesz a házigazdája a 2016-os nyári olimpiai játĂ©koknak. A fegyvervásárlási szerzõdĂ©st – amelynek Ă©rtĂ©ke a sajtĂłban megjelent becslĂ©sek szerint 40 milliĂł dollár – a napokban Ă­rják alá.


A 47,5 tonnás, Gepard 1A2 tĂ­pusĂş lánctalpas harcjármĂ» lĂ©gvĂ©delmi eszköz; a tornyán lĂ©võ gĂ©págyĂşval több ezer mĂ©teres magasságban lĂ©võ cĂ©lpontokat lehet megsemmisĂ­teni. A jármĂ»vekbõl nyolc darabot már jĂşniusig, a labdarĂşgĂł-vb nem hivatalos „fõprĂłbájának” is tekintett KonföderáciĂłs Kupa kezdetĂ©ig leszállĂ­tanak. A torna után – amelyen a házigazda brazil mellett többek között az olasz, a mexikĂłi Ă©s a nigĂ©riai labdarĂşgĂł-válogatott vesz rĂ©szt – Rio de JaneirĂłban tartják a katolikus ifjĂşsági világtalálkozĂłt, amelyre Ferenc pápát is a brazil a metropolisba várják.

Rio de Janeiro vezetése nemrégiben írt alá szerzõdést a Paramount Group dél-afrikai fegyvergyártó céggel arról, hogy átszámítva 3,3 millió dollárért nyolc rendõrségi páncélozott harcjármûvet vásárol. Ezt a beszerzést is azzal indokolták, hogy a labdarúgó-vb és az olimpia alatti rendfenntartás miatt volt szükséges.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.