Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Koreai-félsziget: az Egyházak Világtanácsa tárgyalásokat sürget


"A Világtanács régóta jó kapcsolatokat ápol az Észak-koreai Keresztény Szövetséggel, a koreai helyzetet emiatt is különösen aggasztónak tartjuk" - jelentette ki a WCC fõtitkára.

Az Egyházak Világtanácsának (WCC) fõtitkára diplomáciai tárgyalásokat sürgetett a feszültség megoldására a Koreai-félszigeten.

Olav Fykse Tveit felszólította az érintett feleket, hogy vessenek véget a növekvõ feszültségnek és kezdjenek azonnal párbeszédet a megbékélés és az újraegyesítés érdekében. A Világtanács régóta jó kapcsolatokat ápol az Észak-koreai Keresztény Szövetséggel, a koreai helyzetet emiatt is különösen aggasztónak tartjuk - tette hozzá a WCC fõtitkára.

A WCC a tervek szerint a dél-koreai Puszanban tartja következõ - hétévente megrendezésre kerülõ - közgyûlését október végén. A helyszínválasztással a szervezet a megbékélés iránti reményét akarja kifejezni - mondta Tveit.

A Koreai Katolikus Püspöki Konferencia elnöke úgy vélte, Észak-Korea "külföldi pénzügyi támogatást akar szerezni anélkül, hogy büszkesége és önbecsülése sérülne" - adta hírül az AsiaNews hírportál. Észak-Korea olyan helyzetben van, hogy mindenkit fenyegetésben akar tartani, mert képtelen gazdaságát felélénkíteni és megóvni magát attól, hogy a szakadék szélére kerüljön. Külföldi befektetõkre lenne szüksége, de nem akarja az önbecsülését elveszteni - fejtegette Peter Kang U-il csedzsui püspök, aki felszólított minden koreait, hogy imádkozzon a félsziget békéjéért.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.