Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyint 2018-tól már nem szeretnék államfõnek


Vlagyimir Putyint az oroszok többsége nem szeretné államfõnek a 2018-as elnökválasztást követõen, de ez nem azt jelenti, hogy elégedetlenek vele - derült ki a Levada Központ nevû közvélemény-kutató cég legutóbbi felmérésébõl, amelyet a Vedomosztyi címû orosz napilap ismertetett csütörtökön.

Az embereknek elege van abból, hogy a hatalom élén nem történik váltás. A társadalomban egyre nagyobb az igény egy új vezetõ iránt - magyarázta a március végi közvélemény-kutatás eredményét Alekszandr Grazsdankin, a Levada Központ igazgató-helyettese.
Szerinte nem feltétlenül várják el az oroszok, hogy az új állami vezetõ más politikai pártból és ne az Egységes Oroszországból kerüljön ki. Elég lenne, ha nem Putyin, hanem más személy lenne 5 év múlva az orosz államfõ.
Még a legeltökéltebb szavazók sem támogatják a "mindörökké Putyint (az elnöki székben)" elképzelést. Azoknak is csak a 36 százaléka szeretné Vlagyimir Putyint 2018 után is az elnöki székben látni, akik tavaly márciusban rá szavaztak a választáson - mondta Grazsdankin.
A felmérés szerint a megkérdezettek 55 százaléka szeretne új elnököt Oroszországban, és ezen belül 8 százalék Dmitrij Medvegyevet, a jelenlegi kormányfõt választaná elnöknek. 22 százalék gondolja úgy, hogy Vlagyimir Putyinnak maradnia kellene 2018 után is az államfõi poszton. A politikus 2000 és 2008 között két ciklust is ebben a tisztségben töltött, majd kormányfõként várta ki harmadik elnöki ciklusát. Mostani ciklusára 2012. május 7-én iktatták be.
A Levada Központ igazgatóhelyettese szerint a lakosság "belefáradt a problémák megoldásának Putyin kínálta módszereibe". A demokratikus országokban a hasonló "fáradtság" megszûnik az újabb és újabb választásokat követõen, amelyek alternatív politikai erõt juttatnak hatalomra, de ez Oroszországban nem történik meg" - tette hozzá a Levada Központ igazgató-helyettese.
Igor Bunyin politológus szerint nem meglepõ, hogy az emberek új arcokat szeretnének látni az orosz vezetésben. Úgy véli, hogy Vlagyimir Putyin szavazótáborát valójában csak a voksolásra jogosultak 25 százaléka teszi ki. A szavazók maradéka tehetetlenségbõl, vagy azért választja õt, mert nem lát alternatívát, illetve retteg a lehetséges káosztól, ami Putyin után jöhet. Az orosz államfõ népszerûségét környezetének hibái és ostobaságai is rontják - tette hozzá Igor Bunyin.

Link
Link

Hozzászólások


#1 | tour - 2013. április 12. 18:38:05
Aki a régi rendszerhez tartozik, az újban már nem igen kaphat lehetõséget, viszont ahogy Imre írta, Putyinnak és csapatának csak egy bizonyos szerepet kaptak az átrendezésben, a cikk is ezt hivatott mondani.
#2 | Kedvesi - 2013. április 12. 20:50:12
Jó ezt ismerjük.... majd nyugalmazza magát, aztán majd valami utódot betesz maga elé akinek majd a háttérbõl mondja mit kell csinálni, megy tovább a régi lemez újban, és a pórnép is örülhet.
#3 | kaponya jozsef - 2013. április 13. 12:47:17
szerintem putyin alegjobb apillanatban es szerintem2018 ban is õ lesz a befuto aztan majd meg talalja az utodot. szerintem mindenhol kéne már váltás de ez sajnos az atlantistak helyett jobb lenne az eurázsia.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.