Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tízbõl három rendõr pszichésen nem bírja


Ettõl rosszabb az arány, de mit is nem bír? A zsidó-cigány mocskot, a vezetõit, a munkahelyi maffia-terrort? Azért annyire nem ostobák ezek az egyébként zömében agyilag zoknik, hogy ne éreznék, hogy baj van és nem védi õket az egyenruha, sõt!
Tíz, rendõrnek jelentkezõ közül hármat azért nem vesznek fel állományba, mert nem mentek át a pszichológiai vizsgálaton - írja a pénteki Népszabadság.

A lapot arról tájékoztatta Szeles Erika, a rendõrség vezetõ pszichológusa, hogy a vizsgálatban a jelölt intellektusát, figyelmét, személyiségét, képességeit mérik fel, amellett egy úgynevezett élettörténeti interjút is készítenek mindenkivel, amelyben arra kíváncsiak, milyen hatások érték az illetõt addigi életében és azt hogyan dolgozta fel.

A rendõrségen kétévente mindenkinek át kell esnie a felvételkor elvégzett hasonló vizsgálaton, emellett a rendõrök felettesei bármikor, indoklás nélkül kérhetik beosztottjaik vizsgálatát - olvasható a cikkben.

Hat hónap a gyógyulásra

Akit ideiglenesen nyilvánítanak alkalmatlannak, annak hat hónapja van, hogy javuljon az állapota. A gyógyuláshoz - szükség esetén a pszichiátriára is beutalják a rendõrt.

Németh Zsolt kriminológus ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a szûrõvizsgálatok sem jelentenek semmi biztosat. Szerinte abból, hogy valaki átmegy a pszichológiai teszteken, még nem következik, hogy éles helyzetben nem tör ki belõle a szadizmus.

Izsákon nem volt drogteszt

A héten két rendõrt gyanúsítottak meg azzal, hogy gyakorlatilag agyon vertek kihallgatás közben egy román állampolgárságú elõállította.

Az esettel kapcsolatban a Bors arról számol be, hogy titokban tartja a Bács-Kiskun Megyei Fõügyészség, hogy konkrétan mikor végeztek alkoholtesztet a két rendõrön, akiket az izsáki rendõrõrsön halálra vert férfi ügyében kényszervallatással gyanúsítanak. Drogtesztet pedig nem is végeztek.

A kĂ©nyszervallatás az, ha valakit azĂ©rt bántalmaznak a hivatali eljárásban, hogy valamilyen vallomásra kĂ©nyszerĂ­tsĂ©k – mondta dr. SzĂ»cs LászlĂł. Ăśgyfelem elismeri, hogy valĂłban törtĂ©nt testi erõszak az õrsön, ez azonban az ellenállás megtörĂ©se Ă©rdekĂ©ben törtĂ©nt. ĂŤgy a vĂ©lemĂ©nyem szerint kĂ©nyszervallatásra jelen esetben nem lehet következtetni - fogalmazott az egyik gyanĂşsĂ­tott rendõr ĂĽgyvĂ©dje.
Link

Hozzászólások


#1 | Holdas - 2013. április 12. 08:37:58
Van aki él és nem vissza él gyûszûnyi hatalmával amit kapott.De az biztos hogy egyre több a fiatal rendõr aki csak azért tetszik a rendõri lét mert fegyver,gumibot 2006 jó tag toborzó volt.Kilehet élni magát akinek van hajlama erre.Mert van benne valami kéjes dolog a másikat püfölni.Kiteljesedhet benne a hatalom,hogy hatalma alatt a másik ember megroppan.De a pszichológusról kidönti el hogy alkalmas ? Vagy ez nem úgy mûködik mint a zseni és a bolond esete ? Mert õket csak a rács választja el egymástól.
#2 | postaimre - 2013. április 12. 09:08:20
Holdas, semmi köze a picomókushoz ennek a témának, ezt hidd el nyugodtan. Pár zer vizsgálaton és még több élményen vagyok túl, úgy hogy tudom, mirõl beszélek.

Mondok egy furcsát!

Aki a bevett sztendertek alaán ma alklamas rendõrnek, az valójában alkalmatlan embernek! Nem mûködik a biorobot proram még úgy sem, hogy cserélgetik zsidajra és cigányra a magyar rendõrt, meg megy az objektumvédelem, parkõrség, település-járõr, polgárór és mindenféle secu-cég...

A helyzet már rég szemet-szemért elven kell, hogy mûködjön. Aki emberként ott van, az ölni kész kell legyen és elsõ sorban a vezetõit (tisztelet a kivételeknek, de olyanok meg nincsenek).

Ez rendszer-szintû programozott konfliktus és nem pszichológiai alkalmassági kérdés, de még csak nem is rendõr-szakmai és pláne nem morális dilemma.

A konkrét eset nem is számít, hogy esetleg ki volt a felbújtó, kié volt a láncfûrész és a fiúk miért álltak bosszút, vagy miért nem. Normális embernek elege volt már ebbõl.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.