Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Feljelentés!


Tenap az alábbi levelet kaptam, melyet több tisztázó levélváltás követett. Bennem több kérdés megfogalmazódott, ismerve a korházi helyzetet, a magyarok nem is annyira burkolt "orvosi" segídlettel elkövetett kóser kiiktatását és a cigányok rátelepítése és általuk a terrorban tartott - általában az ingatlanra mennek rá a zsidók a háttérben (polgármesteri kör)-, szellemileg így kizsigerelt lakókat mentális ficam látszatával a rendőrségnek, ügyészségnek, bíróságnak dobják oda, amit ugye már tudunk, hogy ugynazon zsidó-cigány falka, mint a megrendelők.

Számos ilyen eset van az országban, csak lakásmaffia néven futnak az ügyek, ha futnak egyáltalán, mert zömében a lakók nem is észlelik a kifosztásukra irányuló komplex tevékenységet.

Az adott ügy paraméterei a mellékletben szerepelnek. Nem tudom, mi az az igaz, de ismerve a rendszert, az ottani rendrsegget, cigánymcskot és zsidaj-bandát ettől függetlenül sem ártana élből és demokratikusan megtizedelni. A hozzám forduló személyt személyesen nem ismerem, de nem is lényeges. Rettegnek és okkal! Ugye nem nekem kell végül összeszednem pár volt rendőrt, katonát, és jelenlegiekkel közösen szarrá lövetni a az ottani agyhalott mocskos bandát? Persze csak utánatok! Higgyétek el, egy komolyabb szakasz légi támogatás mellett nagyon rövid időn belül megoldja a kérdést, de amíg ennek a "politikai" előkészítése zajlik a háttérben, annyit fogjatok fel és értessetek meg a többiekkel is, hogy nem lesz kesztyűs kéz és nincs elfeledve semmi!

Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu
dátum: 2013. április 12. 10:02
tárgy: Feljelentés!
küldő: gmail.com


Tisztelt Doki !
Ismeretlen elkövető 2007-től folyamatosan roma származású Gyivis családokat telepített ingatlanunk meletti házakba. Ezen családok minket rendszeresen zaklatnak , terrorizálnak ,bántalmaznak,sőt koholt vádakkal feljelengetnek különböző hatóságoknál is.
2010.09.28-án a Salgótarjáni kórház intenzív osztályán ,furcsa körülmények között vérmérgezésben elhunyt édesanyám akit egy rutin sérv műtétre szállítottak a kórházba.
Mikor még életben volt kórház intenziv osztályán furcsa dolgokat tapasztaltuk,idős beteg embereknek túlzott kálium adagokat adtak be injekcióban és egyebet is .Fél óránként toltak ki halottakat onnét.
Éjfél körüli órákban jött egy telefon hogy meghalt édesanyám és vegyünk tőle búcsút,bementünk a kórházba a lányommal az unoka öcsémmel.A lányom ért be legelőször a kórházi osztályra és iszonyatosan sírt az intenzív osztály dolgozói kiabáltak rá a nagyanyja holtteste felett egy cigány férfi vigyorgott.Majd irdatlan kiabálast rendeztek az intenziv osztály dolgozói és a lányomra rendőrt hívtak.Másnap a kórház igazgatóságára kerültek ,de előtte a patológian voltuk, mivel intézni akartuk a temetést ott tapasztaltuk hogy az orvos zsémi származású ő maga mondta hogy.tellavivban született.Kórház igazgató ügyvéddel és elmeorvossal várt minket,előttünk egyezkedett hogy nem merjük öket feljelenteni kártéritésért.Majd a rendőrségre hívattak be minket,és jegyzőkönyvet vettek fel az esetről a kórház igazgató kérésére.Ott családi kapcsolattainkról kérdeztek ki minket a jegyzőkönyv felvétele során. Majd a temetés után elmentünk a kórházba mivel a holtest mellé nem adták ki a zárójelentést sem. Utánna való napokban a kórház egyik dolgozója a melettünk lévő ingatlanon lakó egyik roma szarmazású személy Bihari Gyuláné és családja 12.személy áttörtek a portánkra. Előtte már egész nap kötözködtek belénk,majd iszonyú lármát rendeztek,zenéltek .A mi kertben lévő növényzetet szétdobáltak ,és életveszélyesen megfenyegettek minket „megdöglötök,bolondok házába börtönbe kerültök „ezt kiabálták.
Mi rendőri segítséget hivtunk de nem jöttek ki időben. Mikor kiérkeztek furcsa módon Bihariéknál köttek ki a rendőrök ,hozzánk már úgy jöttek át hogy Bihariné azt állitja hogy fegyverrel lelőttük a fiát Bihari Krisztiánt /pedig nekünk nincs is fegyverünk/.Majd a rendőrök jelenléteben is tovább ordítoztak garázdálkodtak .Szerettünk volna feljelentést tenni ellenük a járőröknél,de az egyik eljáró rendőr jó baráti viszonyban áll ezen családdal,ezért ő nem volt hajlandó felvenni a feljelentést. Bihari Gyuláné intenzív ápólo a mellettünk lakó Bihari Krisztián anyja.
Ez a nő felkereste a nógrád megyei rendőr kapitányt is azért hogy elme gyógyintézetbe juttathasson minket .Majd feljelentett a gyámhatóságon is .Erről a tudomást a gyámhatósághoz írott feljelentéséből értesültünk. Mind ezek után 2010.10.26-án újból ránk törtek,majd a lánya élettársával Kővári Dénessel próbáltak többször elgázoltatni személygépkocsival a lányomat. Ezért újból rendőri segítséget kértem,kijöttek a rendőrök nem intézkedtek Bihariékkal nyeritettek együtt.Majd ezen események után feljelentést tett lányom Ivády Mónika hamis vád miatt a Salgótarjani Nyom. Ügyészségen. Bihari Gyuláné ellen. Ezt a feljelenetést a nyomozó Ügyészség egyik ügyésze Deák Bertold nem volt hajlandó átvenni,ezért más nap vissza kellett menni a lányomnak a feljelentésével. Majd ezen ügyet átadtak a Salgótarjáni Városi Biróságra és leminősitették rágalmázásnak.Ez az ügy 2 évig huzódott ,majd a törvény megsértésével Bihari Gyulánét felmentették/ Pedig eljárási hibákat követet el a SVB .rendre pl.Bihari Krisztiánt nem hallgatta ki tanúként ,és a lányom nyakába bűnügyi ktg.-ét szabtak ki adó birsággal együtt.

Ellenem viszont feljelentést koholtattak A RENdőr barátjukkal a helyi körzeti megbizottal Homoki Gáborral,így én a nyomozó ügyészségen kötöttem ki Kővári Dénes sérelmére elkövetett hamis vád bűntettétek elkövetésével gyanúsítottak ,rabositottak be ,sőt még elme orvossal is megvizsgáltattak. Majd szembesitések nélkül ,és egyék nyomozati cselekmények hibás lefolytatásával engem megrovásban részesítettek.
Én is tettem a Bihari -Radics család 4 tagja ellen zaklatásért feljelentést a rendőrségen amit úgy folyattak le hogy megbírják Bihariék ellen szüntetni a nyomozást ,ezt is eljárási szabályok megszegésével tették.
Tanúként részükre mindig a másik két szocpolos cigánytelepes programban résztvevő családok névszerint a kullancs politikát folytató ,munka kerülő Rácz Orsolya -Radics Lénárd és a Bari Albert és neje vesznek részt rendszeresen!.
Közben furcsa módon az unokatestvérem ukrán nője feljelentés tett ellenünk telefonos zaklatásért ,ami koholt vád mivel ez nem történt meg későbbi nyomozás folyanám ki is derült ! De arra elég volt hogy meg alázzanak ,berabosítsanak,meg elmeszakértessenek minket .Úgy hogy trágár szavakkal ,fenyegetődzve rendőrök törtek ránk a saját házunkba Mátraszelén ,majd az utca szeme láttára vizsgálták át ruházatunkat igen megalázó módon ez 2011.08.03-án történt. A elszállításunk során végig az Igazságügyi Elmemegfigyelőbe való el szállitással fenyegettek minket az intézkedő rendőrök .Majd Salgótarján egyik elhagyatott részebe egy parasztházba zártak be minket dr. Béla Árpád elme o. megérkezéséig is kb.20 visszaeső bünüző cigány kigyúrt férfi mellé akiktől iszonyatosan rettegtünk mindketten. Félelmetes volt ez a egész,nagyon rettegtünk.
Ezen történések után 2011.08.14-én a Bihari család tagjai kb.14 személy újból elkezdett zaklatni minket aznap/igaz előzőleg már Kővári Dénes megverte Ivády Mónikát az utcán,úgy hogy a mobil telefonját is elvette ezért aznap 2011.06.30-án fel is jelentettük,de az ügyet a SVB .eltusolták .Kővári még telefonon is zaklatott minket több alkalommal pénzt követelt rajtunk azzal hogy ha fizetünk neki akkor békén hagy minket !/
Majd 2011.08.14-én Kővári átmászott a kerítésünkön bejött a teraszunkra ott elkezdett fenyegetődzni a kerti bútorokat szétdobálta.
Ismét nagyon megrémültünk féltünk rendőri segítséget kértünk,ki is jöttek de a Bihari család inkább vérszemet kapott ettől mivel a rendőrök velünk beszéltek trágar hangnemben.
A rendőrök távozása után Bihari Krisztián és apja Bihari Gyula és még a családtagjaik is a kapunkban gyűlekeztek, majd ez a két személy be is mászott a portánkra onnan,a bejárati ajtóhoz jöttek,azt berúgták majd be is szakítottak ,a saját házunkon belűl üldözőbe vettek minket további 2 szoba ajtonkat tették tönkre /üvegeket kiverték ,zárakat ki szaggatták belőlük /ezzel 600000ft értékű kárt okoztak nekünk .Utánna újból rendőrt hívtunk ami furcsa módon először ismételten Bihariéknál kötött ki .Majd átjöttek hozzánk minket azzal fenyegettek hogy lelőnek pisztollyal minket ,majd nyomozók érkeztek ki akik a helyszinem 2 óra hosszát tartózkodtak fotókat készitettek ,megtaláltak a Bihari Gyula által a helyszinen hagyott HELIKONOS dobozt is csikket is.
Majd elvitték a két elkövetőt a rendőrségre .Utána Bihari Gyuláné és Radics Beáta /B.Krisztián élettársa / megfenyegetet minket hogy a rendőrökkel csináltatnak ki mivel ők jó kapcsolatban állnak velük, hiteltelenné tesznek minket mi fogjuk húzni a rövidet,ezt kiabáltak.
Radics Beáta anyjának Tusák! Ilonának testvére ingatlan felvásárlással foglalkozik,Botos nevű roma ingatlanügynek vásárol fel ingatlanokat .Ügyvédek ,bírók,végrehajtók egyéb hivatalos emberek is benne vannak ebben a bizniszben, másoktól halottam ezeket .Környezetünkben is többször megjelennek számunkra ismeretlen roma családok akiket ideglenesen telepitek ezen családok valamelyikéhez .De minket minden előzetes konfliktus nélkül elkezdenek zaklatni !
Radics Beáta az eset után 2011.08.16-án feljelentést tett ellenünk zaklatásért kitalálta hogy mi megátkoztuk a gyereket /ekkor még nem volt neki gyereke sem/, ők ezért csináltak ezt az egészet ellenünk. Tanúként az ügyben szembesítésekre nem került sor,csak a Bihari család tagjai lettek tanúként kihallgatva,ez alapján újra berabosítottak minket ,majd vádat emeltek ellenünk. Furcsaság az ügyben hogy Csicsel Attila nevű eljáró ügyész az egészben velünk kapcsolatos ügyben .Rendőrökkel többször terrorizáltattak minket minden előzetes idézés nélkül, elszállítattak minket különböző ünnep naponkon a rendőrségre a rendőri intézkedések brutálisak voltak többször is. Bihariék barátja Homoki Gábor körzeti megbízott koholt ügyekből tesz ellenünk hivatalból feljelentést rendszeresen.
Bihari Gyulát időközben kimosták az ügyből az ügyészségen ,nem emeltek ellne vádat amit azzal indokolnak hogy nekünk nincs belátási képesességük így Bihari Gy cselekményet csak a képzeletünk szülte. Bihari Krisztián a másik elkövető megsérült a betörése közben ,ezért őt nem bírták kimosni ilyen módon .De ítélet hozatal tárgyalas megtartasa nélkül történt ellene 2012 júliusában , a rendőrségen fotók tüntek el a kárról,a szakértő által így 10000 ft értékű kárt terjesztettek . Ezzel is félrevezetve az ügyet .Itéletet Kökény István roma származású biró hozta aki előzetesen már a Bihari Gyné is ügyben is hozott egy korrupt ítéletet. B.K .csak magánlaksértésért büntették meg közmunkára.
Erről az itéletről is csak utólag oktoberben szereztünk tudomást mivel nem kaptuk kézhez ,az altalunk kezdeményezett kártéritési per alkalmával ahol ezt BK .fitogtatta a biróság előtt.
Ellenünk azonban komoly pert csináltak a zaklatásért ahol védőügyvédek kerültek kirendelésre számunra akik meg sem szólalnak a tárgyaláson. Ügyész képviseli a vádat !Továbbá azt is megtették hogy minden előzetes idézés nélkül tárgyalást tüztek ki, a rendőrök újból ránk törtek a házunkban lányomat Ivády Mónikat az utcán megverték megrugdostak ,ököllel szájon verték majd a salgótarjáni beszállítás közben nemi erőszakkal,élete kioltásával fenyegették meg .Külön autóval szállítottak el minket a házunkból.! 4 .db. rendőr autóval jöttek értünk jelvény névtábla nélkül bevetési ruhában Majd Salgótarjánba be érve lányomat ismételten ütötték ő védekezett .Majd cellába zárták, mentőst hívtak rá akivel olyan injekciót adattak be amitől súlyos allergiás rohamot kapott /haloperidolt/ .Közben eltelt 4 óra hosszán át voltunk fogva tartva a rendőrség épületében . Majd félholtan a biróságra szállitottak a lányomat és engem tárgyalásra / rabomobillal / mind kettőnket a lányomon a ruhákat is szét szagatták .Ott a szomszédban lakó cigány családok vártak pereputtyaikkal együtt .Utánna a kórhába vitték a lányom ,mivel megverték a rendőrök, de ott is az orvost próbáltak manipulálni a látlelet miatt,majd meg röngeneztették úgy hogy a bilincs rajta volta kezén. Ezek után a lányom kórházba került roham mentő vitte el hazulról. Ezért feljelentést tettünk ellenük .
Ezt a feljelentést a helyi nyomozó ügyészségen eltusolták. Majd a lányom ellen tettek hivatalos személy elleni erőszakért feljelentést a salgótarjáni rendőrségről a bántalmazójából csináltak sértett .A kártéritési keresetünkből mely SVB.-én Bihariék ellen folyik ugyan volt 8 tárgyalás az ügyben azóta nincs semmi eredmény ,sőt az elövető nem jár a targyalásokra és megussza birság nélkül is .Az ellenünk inditott zaklatásos ügyben pedig Radics Beáta sértettként sem jelenik meg soha ,mivel nem ér rá ezzel menti ki magát !
Erre az ügyre teljesen rá megy az egészségünk és a becsületünk is !
Tisztelettel: EnikőHozzászólások


#1 | soveg - 2013. április 12. 10:19:43
Mostmár tényleg k.......va jó lenne .......s_dur s_rtata
#2 | Kore - 2013. április 12. 19:04:59
Mifelénk egy tolvajnak bizonyuló férfit ketten vernek halálra! Érdekes négybütykös (boxer?) kézsérülést láttam az egyikükön. De nyilván haláli "szabályosan" jártak el... - mint nyilatkozták utólag!
Akkor miért élesztgették fél órán keresztül?
Már ha ez az eljárás randérseggileg tuti előírásszerű.
#3 | 9323 - 2013. április 12. 21:51:55
A "rendőrök" a cigányok barátai, beszámíthatatlanság, bizonyítékok ellopása, meghamisítása....
Mindezt csak úgy, szórakozásból...
Legyünk csak polkorrektek, és jogkövetők!
#4 | lucuska - 2013. április 12. 22:10:50
Ez drámai.
Ha a fele igaz.... akkor is középkori állapotokban
leledzünk.
Hihetetlen.
#5 | Osmagyarhon - 2013. április 13. 00:20:11
Lucuska - Szerintem a Középkorban is nagyobb biztonságban voltak az emberek, volt még 'Tisztelet' a másik iránt és ' Becsülettel' éltek az emberek, természetes ( valóban természetes? ), hogy voltak akkor is kirívó esetek, de ami ma zajlik a Világban az elszomorító, szörnyű és embertelen!
#6 | postaimre - 2013. április 15. 09:10:46
Nem tudom, hogy lényeges kérdés-e, de a telaviv 2-n egészen véletlenül már a salgótarjáni cigányteleppel foglalkoznak, nagy beharangozóval, hogy még a rendőr is fél oda bemenni. Én véletlennek tartom ezt az megközelítést.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.