Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Feljelentés!


Tenap az al√°bbi levelet kaptam, melyet t√∂bb tiszt√°z√≥ lev√©lv√°lt√°s k√∂vetett. Bennem t√∂bb k√©rd√©s megfogalmaz√≥dott, ismerve a korh√°zi helyzetet, a magyarok nem is annyira burkolt "orvosi" seg√≠dlettel elk√∂vetett k√≥ser kiiktat√°s√°t √©s a cig√°nyok r√°telep√≠t√©se √©s √°ltaluk a terrorban tartott - √°ltal√°ban az ingatlanra mennek r√° a zsid√≥k a h√°tt√©rben (polg√°rmesteri k√∂r)-, szellemileg √≠gy kizsigerelt lak√≥kat ment√°lis ficam l√°tszat√°val a rend√Ķrs√©gnek, √ľgy√©szs√©gnek, b√≠r√≥s√°gnak dobj√°k oda, amit ugye m√°r tudunk, hogy ugynazon zsid√≥-cig√°ny falka, mint a megrendel√Ķk.

Sz√°mos ilyen eset van az orsz√°gban, csak lak√°smaffia n√©ven futnak az √ľgyek, ha futnak egy√°ltal√°n, mert z√∂m√©ben a lak√≥k nem is √©szlelik a kifoszt√°sukra ir√°nyul√≥ komplex tev√©kenys√©get.

Az adott √ľgy param√©terei a mell√©kletben szerepelnek. Nem tudom, mi az az igaz, de ismerve a rendszert, az ottani rendrsegget, cig√°nymcskot √©s zsidaj-band√°t ett√Ķl f√ľggetlen√ľl sem √°rtana √©lb√Ķl √©s demokratikusan megtizedelni. A hozz√°m fordul√≥ szem√©lyt szem√©lyesen nem ismerem, de nem is l√©nyeges. Rettegnek √©s okkal! Ugye nem nekem kell v√©g√ľl √∂sszeszednem p√°r volt rend√Ķrt, katon√°t, √©s jelenlegiekkel k√∂z√∂sen szarr√° l√∂vetni a az ottani agyhalott mocskos band√°t? Persze csak ut√°natok! Higgy√©tek el, egy komolyabb szakasz l√©gi t√°mogat√°s mellett nagyon r√∂vid id√Ķn bel√ľl megoldja a k√©rd√©st, de am√≠g ennek a "politikai" el√Ķk√©sz√≠t√©se zajlik a h√°tt√©rben, annyit fogjatok fel √©s √©rtessetek meg a t√∂bbiekkel is, hogy nem lesz keszty√Ľs k√©z √©s nincs elfeledve semmi!

Posta Imre

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
√úgyelet BRFK ;
Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat ;
Nemzetbiztons√°gi Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu
d√°tum: 2013. √°prilis 12. 10:02
tárgy: Feljelentés!
k√ľld√Ķ: gmail.com


Tisztelt Doki !
Ismeretlen elk√∂vet√Ķ 2007-t√Ķl folyamatosan roma sz√°rmaz√°s√ļ Gyivis csal√°dokat telep√≠tett ingatlanunk meletti h√°zakba. Ezen csal√°dok minket rendszeresen zaklatnak , terroriz√°lnak ,b√°ntalmaznak,s√Ķt koholt v√°dakkal feljelengetnek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hat√≥s√°gokn√°l is.
2010.09.28-√°n a Salg√≥tarj√°ni k√≥rh√°z intenz√≠v oszt√°ly√°n ,furcsa k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt v√©rm√©rgez√©sben elhunyt √©desany√°m akit egy rutin s√©rv m√Ľt√©tre sz√°ll√≠tottak a k√≥rh√°zba.
Mikor m√©g √©letben volt k√≥rh√°z intenziv oszt√°ly√°n furcsa dolgokat tapasztaltuk,id√Ķs beteg embereknek t√ļlzott k√°lium adagokat adtak be injekci√≥ban √©s egyebet is .F√©l √≥r√°nk√©nt toltak ki halottakat onn√©t.
√Čjf√©l k√∂r√ľli √≥r√°kban j√∂tt egy telefon hogy meghalt √©desany√°m √©s vegy√ľnk t√Ķle b√ļcs√ļt,bement√ľnk a k√≥rh√°zba a l√°nyommal az unoka √∂cs√©mmel.A l√°nyom √©rt be legel√Ķsz√∂r a k√≥rh√°zi oszt√°lyra √©s iszonyatosan s√≠rt az intenz√≠v oszt√°ly dolgoz√≥i kiab√°ltak r√° a nagyanyja holtteste felett egy cig√°ny f√©rfi vigyorgott.Majd irdatlan kiab√°last rendeztek az intenziv oszt√°ly dolgoz√≥i √©s a l√°nyomra rend√Ķrt h√≠vtak.M√°snap a k√≥rh√°z igazgat√≥s√°g√°ra ker√ľltek ,de el√Ķtte a patol√≥gian voltuk, mivel int√©zni akartuk a temet√©st ott tapasztaltuk hogy az orvos zs√©mi sz√°rmaz√°s√ļ √Ķ maga mondta hogy.tellavivban sz√ľletett.K√≥rh√°z igazgat√≥ √ľgyv√©ddel √©s elmeorvossal v√°rt minket,el√Ķtt√ľnk egyezkedett hogy nem merj√ľk √∂ket feljelenteni k√°rt√©rit√©s√©rt.Majd a rend√Ķrs√©gre h√≠vattak be minket,√©s jegyz√Ķk√∂nyvet vettek fel az esetr√Ķl a k√≥rh√°z igazgat√≥ k√©r√©s√©re.Ott csal√°di kapcsolattainkr√≥l k√©rdeztek ki minket a jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele sor√°n. Majd a temet√©s ut√°n elment√ľnk a k√≥rh√°zba mivel a holtest mell√© nem adt√°k ki a z√°r√≥jelent√©st sem. Ut√°nna val√≥ napokban a k√≥rh√°z egyik dolgoz√≥ja a melett√ľnk l√©v√Ķ ingatlanon lak√≥ egyik roma szarmaz√°s√ļ szem√©ly Bihari Gyul√°n√© √©s csal√°dja 12.szem√©ly √°tt√∂rtek a port√°nkra. El√Ķtte m√°r eg√©sz nap k√∂t√∂zk√∂dtek bel√©nk,majd iszony√ļ l√°rm√°t rendeztek,zen√©ltek .A mi kertben l√©v√Ķ n√∂v√©nyzetet sz√©tdob√°ltak ,√©s √©letvesz√©lyesen megfenyegettek minket „megd√∂gl√∂t√∂k,bolondok h√°z√°ba b√∂rt√∂nbe ker√ľlt√∂k „ezt kiab√°lt√°k.
Mi rend√Ķri seg√≠ts√©get hivtunk de nem j√∂ttek ki id√Ķben. Mikor ki√©rkeztek furcsa m√≥don Bihari√©kn√°l k√∂ttek ki a rend√Ķr√∂k ,hozz√°nk m√°r √ļgy j√∂ttek √°t hogy Biharin√© azt √°llitja hogy fegyverrel lel√Ķtt√ľk a fi√°t Bihari Kriszti√°nt /pedig nek√ľnk nincs is fegyver√ľnk/.Majd a rend√Ķr√∂k jelenl√©teben is tov√°bb ord√≠toztak gar√°zd√°lkodtak .Szerett√ľnk volna feljelent√©st tenni ellen√ľk a j√°r√Ķr√∂kn√©l,de az egyik elj√°r√≥ rend√Ķr j√≥ bar√°ti viszonyban √°ll ezen csal√°ddal,ez√©rt √Ķ nem volt hajland√≥ felvenni a feljelent√©st. Bihari Gyul√°n√© intenz√≠v √°p√≥lo a mellett√ľnk lak√≥ Bihari Kriszti√°n anyja.
Ez a n√Ķ felkereste a n√≥gr√°d megyei rend√Ķr kapit√°nyt is az√©rt hogy elme gy√≥gyint√©zetbe juttathasson minket .Majd feljelentett a gy√°mhat√≥s√°gon is .Err√Ķl a tudom√°st a gy√°mhat√≥s√°ghoz √≠rott feljelent√©s√©b√Ķl √©rtes√ľlt√ľnk. Mind ezek ut√°n 2010.10.26-√°n √ļjb√≥l r√°nk t√∂rtek,majd a l√°nya √©lett√°rs√°val K√Ķv√°ri D√©nessel pr√≥b√°ltak t√∂bbsz√∂r elg√°zoltatni szem√©lyg√©pkocsival a l√°nyomat. Ez√©rt √ļjb√≥l rend√Ķri seg√≠ts√©get k√©rtem,kij√∂ttek a rend√Ķr√∂k nem int√©zkedtek Bihari√©kkal nyeritettek egy√ľtt.Majd ezen esem√©nyek ut√°n feljelent√©st tett l√°nyom Iv√°dy M√≥nika hamis v√°d miatt a Salg√≥tarjani Nyom. √úgy√©szs√©gen. Bihari Gyul√°n√© ellen. Ezt a feljelenet√©st a nyomoz√≥ √úgy√©szs√©g egyik √ľgy√©sze De√°k Bertold nem volt hajland√≥ √°tvenni,ez√©rt m√°s nap vissza kellett menni a l√°nyomnak a feljelent√©s√©vel. Majd ezen √ľgyet √°tadtak a Salg√≥tarj√°ni V√°rosi Bir√≥s√°gra √©s lemin√Ķsitett√©k r√°galm√°z√°snak.Ez az √ľgy 2 √©vig huz√≥dott ,majd a t√∂rv√©ny megs√©rt√©s√©vel Bihari Gyul√°n√©t felmentett√©k/ Pedig elj√°r√°si hib√°kat k√∂vetet el a SVB .rendre pl.Bihari Kriszti√°nt nem hallgatta ki tan√ļk√©nt ,√©s a l√°nyom nyak√°ba b√Ľn√ľgyi ktg.-√©t szabtak ki ad√≥ birs√°ggal egy√ľtt.

Ellenem viszont feljelent√©st koholtattak A RENd√Ķr bar√°tjukkal a helyi k√∂rzeti megbizottal Homoki G√°borral,√≠gy √©n a nyomoz√≥ √ľgy√©szs√©gen k√∂t√∂ttem ki K√Ķv√°ri D√©nes s√©relm√©re elk√∂vetett hamis v√°d b√Ľntett√©tek elk√∂vet√©s√©vel gyan√ļs√≠tottak ,rabositottak be ,s√Ķt m√©g elme orvossal is megvizsg√°ltattak. Majd szembesit√©sek n√©lk√ľl ,√©s egy√©k nyomozati cselekm√©nyek hib√°s lefolytat√°s√°val engem megrov√°sban r√©szes√≠tettek.
√Čn is tettem a Bihari -Radics csal√°d 4 tagja ellen zaklat√°s√©rt feljelent√©st a rend√Ķrs√©gen amit √ļgy folyattak le hogy megb√≠rj√°k Bihari√©k ellen sz√ľntetni a nyomoz√°st ,ezt is elj√°r√°si szab√°lyok megszeg√©s√©vel tett√©k.
Tan√ļk√©nt r√©sz√ľkre mindig a m√°sik k√©t szocpolos cig√°nytelepes programban r√©sztvev√Ķ csal√°dok n√©vszerint a kullancs politik√°t folytat√≥ ,munka ker√ľl√Ķ R√°cz Orsolya -Radics L√©n√°rd √©s a Bari Albert √©s neje vesznek r√©szt rendszeresen!.
K√∂zben furcsa m√≥don az unokatestv√©rem ukr√°n n√Ķje feljelent√©s tett ellen√ľnk telefonos zaklat√°s√©rt ,ami koholt v√°d mivel ez nem t√∂rt√©nt meg k√©s√Ķbbi nyomoz√°s folyan√°m ki is der√ľlt ! De arra el√©g volt hogy meg al√°zzanak ,berabos√≠tsanak,meg elmeszak√©rtessenek minket .√ögy hogy tr√°g√°r szavakkal ,fenyeget√Ķdzve rend√Ķr√∂k t√∂rtek r√°nk a saj√°t h√°zunkba M√°traszel√©n ,majd az utca szeme l√°tt√°ra vizsg√°lt√°k √°t ruh√°zatunkat igen megal√°z√≥ m√≥don ez 2011.08.03-√°n t√∂rt√©nt. A elsz√°ll√≠t√°sunk sor√°n v√©gig az Igazs√°g√ľgyi Elmemegfigyel√Ķbe val√≥ el sz√°llit√°ssal fenyegettek minket az int√©zked√Ķ rend√Ķr√∂k .Majd Salg√≥tarj√°n egyik elhagyatott r√©szebe egy paraszth√°zba z√°rtak be minket dr. B√©la √Ārp√°d elme o. meg√©rkez√©s√©ig is kb.20 visszaes√Ķ b√ľn√ľz√Ķ cig√°ny kigy√ļrt f√©rfi mell√© akikt√Ķl iszonyatosan rettegt√ľnk mindketten. F√©lelmetes volt ez a eg√©sz,nagyon rettegt√ľnk.
Ezen t√∂rt√©n√©sek ut√°n 2011.08.14-√©n a Bihari csal√°d tagjai kb.14 szem√©ly √ļjb√≥l elkezdett zaklatni minket aznap/igaz el√Ķz√Ķleg m√°r K√Ķv√°ri D√©nes megverte Iv√°dy M√≥nik√°t az utc√°n,√ļgy hogy a mobil telefonj√°t is elvette ez√©rt aznap 2011.06.30-√°n fel is jelentett√ľk,de az √ľgyet a SVB .eltusolt√°k .K√Ķv√°ri m√©g telefonon is zaklatott minket t√∂bb alkalommal p√©nzt k√∂vetelt rajtunk azzal hogy ha fizet√ľnk neki akkor b√©k√©n hagy minket !/
Majd 2011.08.14-√©n K√Ķv√°ri √°tm√°szott a ker√≠t√©s√ľnk√∂n bej√∂tt a teraszunkra ott elkezdett fenyeget√Ķdzni a kerti b√ļtorokat sz√©tdob√°lta.
Ism√©t nagyon megr√©m√ľlt√ľnk f√©lt√ľnk rend√Ķri seg√≠ts√©get k√©rt√ľnk,ki is j√∂ttek de a Bihari csal√°d ink√°bb v√©rszemet kapott ett√Ķl mivel a rend√Ķr√∂k vel√ľnk besz√©ltek tr√°gar hangnemben.
A rend√Ķr√∂k t√°voz√°sa ut√°n Bihari Kriszti√°n √©s apja Bihari Gyula √©s m√©g a csal√°dtagjaik is a kapunkban gy√Ľlekeztek, majd ez a k√©t szem√©ly be is m√°szott a port√°nkra onnan,a bej√°rati ajt√≥hoz j√∂ttek,azt ber√ļgt√°k majd be is szak√≠tottak ,a saj√°t h√°zunkon bel√Ľl √ľld√∂z√Ķbe vettek minket tov√°bbi 2 szoba ajtonkat tett√©k t√∂nkre /√ľvegeket kivert√©k ,z√°rakat ki szaggatt√°k bel√Ķl√ľk /ezzel 600000ft √©rt√©k√Ľ k√°rt okoztak nek√ľnk .Ut√°nna √ļjb√≥l rend√Ķrt h√≠vtunk ami furcsa m√≥don el√Ķsz√∂r ism√©telten Bihari√©kn√°l k√∂t√∂tt ki .Majd √°tj√∂ttek hozz√°nk minket azzal fenyegettek hogy lel√Ķnek pisztollyal minket ,majd nyomoz√≥k √©rkeztek ki akik a helyszinem 2 √≥ra hossz√°t tart√≥zkodtak fot√≥kat k√©szitettek ,megtal√°ltak a Bihari Gyula √°ltal a helyszinen hagyott HELIKONOS dobozt is csikket is.
Majd elvitt√©k a k√©t elk√∂vet√Ķt a rend√Ķrs√©gre .Ut√°na Bihari Gyul√°n√© √©s Radics Be√°ta /B.Kriszti√°n √©lett√°rsa / megfenyegetet minket hogy a rend√Ķr√∂kkel csin√°ltatnak ki mivel √Ķk j√≥ kapcsolatban √°llnak vel√ľk, hiteltelenn√© tesznek minket mi fogjuk h√ļzni a r√∂videt,ezt kiab√°ltak.
Radics Be√°ta anyj√°nak Tus√°k! Ilon√°nak testv√©re ingatlan felv√°s√°rl√°ssal foglalkozik,Botos nev√Ľ roma ingatlan√ľgynek v√°s√°rol fel ingatlanokat .√úgyv√©dek ,b√≠r√≥k,v√©grehajt√≥k egy√©b hivatalos emberek is benne vannak ebben a bizniszben, m√°sokt√≥l halottam ezeket .K√∂rnyezet√ľnkben is t√∂bbsz√∂r megjelennek sz√°munkra ismeretlen roma csal√°dok akiket ideglenesen telepitek ezen csal√°dok valamelyik√©hez .De minket minden el√Ķzetes konfliktus n√©lk√ľl elkezdenek zaklatni !
Radics Be√°ta az eset ut√°n 2011.08.16-√°n feljelent√©st tett ellen√ľnk zaklat√°s√©rt kital√°lta hogy mi meg√°tkoztuk a gyereket /ekkor m√©g nem volt neki gyereke sem/, √Ķk ez√©rt csin√°ltak ezt az eg√©szet ellen√ľnk. Tan√ļk√©nt az √ľgyben szembes√≠t√©sekre nem ker√ľlt sor,csak a Bihari csal√°d tagjai lettek tan√ļk√©nt kihallgatva,ez alapj√°n √ļjra berabos√≠tottak minket ,majd v√°dat emeltek ellen√ľnk. Furcsas√°g az √ľgyben hogy Csicsel Attila nev√Ľ elj√°r√≥ √ľgy√©sz az eg√©szben vel√ľnk kapcsolatos √ľgyben .Rend√Ķr√∂kkel t√∂bbsz√∂r terroriz√°ltattak minket minden el√Ķzetes id√©z√©s n√©lk√ľl, elsz√°ll√≠tattak minket k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √ľnnep naponkon a rend√Ķrs√©gre a rend√Ķri int√©zked√©sek brut√°lisak voltak t√∂bbsz√∂r is. Bihari√©k bar√°tja Homoki G√°bor k√∂rzeti megb√≠zott koholt √ľgyekb√Ķl tesz ellen√ľnk hivatalb√≥l feljelent√©st rendszeresen.
Bihari Gyul√°t id√Ķk√∂zben kimost√°k az √ľgyb√Ķl az √ľgy√©szs√©gen ,nem emeltek ellne v√°dat amit azzal indokolnak hogy nek√ľnk nincs bel√°t√°si k√©pesess√©g√ľk √≠gy Bihari Gy cselekm√©nyet csak a k√©pzelet√ľnk sz√ľlte. Bihari Kriszti√°n a m√°sik elk√∂vet√Ķ megs√©r√ľlt a bet√∂r√©se k√∂zben ,ez√©rt √Ķt nem b√≠rt√°k kimosni ilyen m√≥don .De √≠t√©let hozatal t√°rgyalas megtartasa n√©lk√ľl t√∂rt√©nt ellene 2012 j√ļlius√°ban , a rend√Ķrs√©gen fot√≥k t√ľntek el a k√°rr√≥l,a szak√©rt√Ķ √°ltal √≠gy 10000 ft √©rt√©k√Ľ k√°rt terjesztettek . Ezzel is f√©lrevezetve az √ľgyet .It√©letet K√∂k√©ny Istv√°n roma sz√°rmaz√°s√ļ bir√≥ hozta aki el√Ķzetesen m√°r a Bihari Gyn√© is √ľgyben is hozott egy korrupt √≠t√©letet. B.K .csak mag√°nlaks√©rt√©s√©rt b√ľntett√©k meg k√∂zmunk√°ra.
Err√Ķl az it√©letr√Ķl is csak ut√≥lag oktoberben szerezt√ľnk tudom√°st mivel nem kaptuk k√©zhez ,az altalunk kezdem√©nyezett k√°rt√©rit√©si per alkalm√°val ahol ezt BK .fitogtatta a bir√≥s√°g el√Ķtt.
Ellen√ľnk azonban komoly pert csin√°ltak a zaklat√°s√©rt ahol v√©d√Ķ√ľgyv√©dek ker√ľltek kirendel√©sre sz√°munra akik meg sem sz√≥lalnak a t√°rgyal√°son. √úgy√©sz k√©pviseli a v√°dat !Tov√°bb√° azt is megtett√©k hogy minden el√Ķzetes id√©z√©s n√©lk√ľl t√°rgyal√°st t√ľztek ki, a rend√Ķr√∂k √ļjb√≥l r√°nk t√∂rtek a h√°zunkban l√°nyomat Iv√°dy M√≥nikat az utc√°n megvert√©k megrugdostak ,√∂k√∂llel sz√°jon vert√©k majd a salg√≥tarj√°ni besz√°ll√≠t√°s k√∂zben nemi er√Ķszakkal,√©lete kiolt√°s√°val fenyegett√©k meg .K√ľl√∂n aut√≥val sz√°ll√≠tottak el minket a h√°zunkb√≥l.! 4 .db. rend√Ķr aut√≥val j√∂ttek √©rt√ľnk jelv√©ny n√©vt√°bla n√©lk√ľl bevet√©si ruh√°ban Majd Salg√≥tarj√°nba be √©rve l√°nyomat ism√©telten √ľt√∂tt√©k √Ķ v√©dekezett .Majd cell√°ba z√°rt√°k, ment√Ķst h√≠vtak r√° akivel olyan injekci√≥t adattak be amit√Ķl s√ļlyos allergi√°s rohamot kapott /haloperidolt/ .K√∂zben eltelt 4 √≥ra hossz√°n √°t voltunk fogva tartva a rend√Ķrs√©g √©p√ľlet√©ben . Majd f√©lholtan a bir√≥s√°gra sz√°llitottak a l√°nyomat √©s engem t√°rgyal√°sra / rabomobillal / mind kett√Ķnket a l√°nyomon a ruh√°kat is sz√©t szagatt√°k .Ott a szomsz√©dban lak√≥ cig√°ny csal√°dok v√°rtak pereputtyaikkal egy√ľtt .Ut√°nna a k√≥rh√°ba vitt√©k a l√°nyom ,mivel megvert√©k a rend√Ķr√∂k, de ott is az orvost pr√≥b√°ltak manipul√°lni a l√°tlelet miatt,majd meg r√∂ngeneztett√©k √ļgy hogy a bilincs rajta volta kez√©n. Ezek ut√°n a l√°nyom k√≥rh√°zba ker√ľlt roham ment√Ķ vitte el hazulr√≥l. Ez√©rt feljelent√©st tett√ľnk ellen√ľk .
Ezt a feljelent√©st a helyi nyomoz√≥ √ľgy√©szs√©gen eltusolt√°k. Majd a l√°nyom ellen tettek hivatalos szem√©ly elleni er√Ķszak√©rt feljelent√©st a salg√≥tarj√°ni rend√Ķrs√©gr√Ķl a b√°ntalmaz√≥j√°b√≥l csin√°ltak s√©rtett .A k√°rt√©rit√©si kereset√ľnkb√Ķl mely SVB.-√©n Bihari√©k ellen folyik ugyan volt 8 t√°rgyal√°s az √ľgyben az√≥ta nincs semmi eredm√©ny ,s√Ķt az el√∂vet√Ķ nem j√°r a targyal√°sokra √©s megussza birs√°g n√©lk√ľl is .Az ellen√ľnk inditott zaklat√°sos √ľgyben pedig Radics Be√°ta s√©rtettk√©nt sem jelenik meg soha ,mivel nem √©r r√° ezzel menti ki mag√°t !
Erre az √ľgyre teljesen r√° megy az eg√©szs√©g√ľnk √©s a becs√ľlet√ľnk is !
Tisztelettel: Enik√ĶHozzŠszůlŠsok


#1 | soveg - 2013. Šprilis 12. 10:19:43
Mostmár tényleg k.......va jó lenne .......s_dur s_rtata
#2 | Kore - 2013. Šprilis 12. 19:04:59
Mifel√©nk egy tolvajnak bizonyul√≥ f√©rfit ketten vernek hal√°lra! √Črdekes n√©gyb√ľtyk√∂s (boxer?) k√©zs√©r√ľl√©st l√°ttam az egyik√ľk√∂n. De nyilv√°n hal√°li "szab√°lyosan" j√°rtak el... - mint nyilatkozt√°k ut√≥lag!
Akkor mi√©rt √©lesztgett√©k f√©l √≥r√°n kereszt√ľl?
M√°r ha ez az elj√°r√°s rand√©rseggileg tuti el√Ķ√≠r√°sszer√Ľ.
#3 | 9323 - 2013. Šprilis 12. 21:51:55
A "rend√Ķr√∂k" a cig√°nyok bar√°tai, besz√°m√≠thatatlans√°g, bizony√≠t√©kok ellop√°sa, meghamis√≠t√°sa....
Mindezt csak √ļgy, sz√≥rakoz√°sb√≥l...
Legy√ľnk csak polkorrektek, √©s jogk√∂vet√Ķk!
#4 | lucuska - 2013. Šprilis 12. 22:10:50
Ez dr√°mai.
Ha a fele igaz.... akkor is középkori állapotokban
leledz√ľnk.
Hihetetlen.
#5 | Osmagyarhon - 2013. Šprilis 13. 00:20:11
Lucuska - Szerintem a K√∂z√©pkorban is nagyobb biztons√°gban voltak az emberek, volt m√©g 'Tisztelet' a m√°sik ir√°nt √©s ' Becs√ľlettel' √©ltek az emberek, term√©szetes ( val√≥ban term√©szetes? ), hogy voltak akkor is kir√≠v√≥ esetek, de ami ma zajlik a Vil√°gban az elszomor√≠t√≥, sz√∂rny√Ľ √©s embertelen!
#6 | postaimre - 2013. Šprilis 15. 09:10:46
Nem tudom, hogy l√©nyeges k√©rd√©s-e, de a telaviv 2-n eg√©szen v√©letlen√ľl m√°r a salg√≥tarj√°ni cig√°nyteleppel foglalkoznak, nagy beharangoz√≥val, hogy m√©g a rend√Ķr is f√©l oda bemenni. √Čn v√©letlennek tartom ezt az megk√∂zel√≠t√©st.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.