Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Van-e élet a pénz után, avagy az emberek egymást fogják enni?


N√©h√°nyan m√°r a p√©nz ut√°ni, sokan pedig az er√Ķsen p√©nzhi√°nyos id√Ķszakunkban vagyunk. B√°r ez ut√≥bbir√≥l m√©g azt gondolj√°k „fent”, hogy nincsenek el√©gg√© kizsigerelve. M√©g nincs minden kisajtolhat√≥ kisajtolva, m√©g nincs el√©gg√© megnyomor√≠tva, aminek megnyomor√≠tva kell lenni. A szeg√©nys√©g √©s nyomor√ļs√°g azt a r√©teget s√ļjtja √©s fogja mind ink√°bb s√ļjtani, akik a piramis alj√°n vannak. Azt√°n √ļgy terjed felfele, mint a k√≥rs√°g, most is szedi a magas „C”-ben √°ldozatait, de m√©g csak keveseket.

Azt mondj√°k Nyugat-Eur√≥pai titkosszolg√°lati szinteken- az emberek egym√°st fogj√°k enni, mire a folyamat eljut oda, hogy megegye a piramis legtetej√©n l√©v√Ķket is. A folyamat c√©lja ez is, ez√©rt ind√≠tottak √≠gy el, tudva azt, hogy el√Ķsz√∂r azokat fogja igaz√°n s√ļjtani √©s t√∂nkretenni, akik az EU, az USA izraeli piramisainak termel√Ķ, tart√≥ alapk√∂vei.A folyamatok persze egym√°sba √©rnek, √©s egyik sincs a m√°sik n√©lk√ľl. Amelyik rendszer nem fenntarthat√≥, az a rendszer id√Ķvel t√∂rv√©nyszer√Ľen bukik, csak nem mindegy mit visz mag√°val √©s mikor. Ezt a folyamatot gyors√≠tj√°k fel tudatosan el√ľltetve a puszt√≠t√≥ kors√°got a zsid√≥s√°g agy√°ban egyr√©szr√Ķl az√©rt, hogy ne vigyenek magukkal m√©g t√∂bb mindent ezen a bolyg√≥n a pusztul√°sba. Sajnos √©s nem meglep√Ķ m√≥don a zsid√≥s√°g pusztul√°snak az els√Ķ k√°rvallotjai az emberek, (ennek minden nap tan√ļi vagyunk- kilakoltat√°sok, t√∂nkrement, √∂ngyilkos magyarok), √©s majd csak az egyre magasabb szinten l√©v√Ķ zsid√≥s√°g, mert a parazit√°k a t√ļl√©l√©s√ľk√©rt el√Ķsz√∂r a gazdatestet √°ldozz√°k be. M√°sr√©szr√Ķl m√°r r√©g √∂sszefogtak azok az er√Ķk, amelyek ellen is √°llnak √©s nem csak folyamatokat ind√≠tanak, hanem tesznek is az emberek√©rt.

A harc a h√°tt√©rben zajlik, √©s m√°r eld√Ķlt, de tudni kell, hogy a zsid√≥k a megszerezett tulajdont nem adj√°k k√∂nnyen. B√°rmi √°ron elv alapj√°n hajlamosak a k√°osz √©s tot√°lis puszt√≠t√°st kiv√°lt√≥ reakci√≥ik megteremt√©s√©re. A m√Ľt√©t ez√©rt √≥vatos.M√©gis szeretn√©k mindenkit megnyugtatni, aki f√©l a tov√°bbi nyomor√ļs√°gt√≥l, kil√°t√°stalan helyzett√Ķl, p√©nz n√©lk√ľlis√©gt√Ķl szenved.Egy id√Ķs bar√°tommal besz√©lgettem, akinek √ļgy v√°g az esze, mint b√°rmely fiatal√©, mondta az 50-es √©vekben az eg√©sz csal√°dj√°t kilakoltatt√°k (mert magyar volt) egyik √©jszak√°r√≥l m√°snap reggelre a k√©nyelmes f√Ķv√°rosb√≥l. Csak az √©ppen viselt ruha, n√©h√°ny t√°rgy, se semmit nem tudtak magukkal vinni, nem hogy b√ļtorokat. Egy b√Ķr√∂nd√∂t. Se √©tel, se p√©nz. Technika, egy√°ltal√°n telefon sem volt...M√©gis azt mondja az az √©let√∂r√∂m, √©s az egym√°s√©rt √©l√©s boldogs√°ga, a szabads√°g, ami minden l√©tez√Ķ √©s √©l√Ķ legalapabb l√©teleme, akkor tapasztalta meg √Ķ is √©s nagypap√°ja mit is jelent. √ē is, a csal√°dja is, √©s a t√∂bbi kilakoltatott.

√Člet-√∂r√∂m volt, mert egy akkori szinten szab√°lyozott vil√°gb√≥l kiszabadultak egy olyan vil√°gba, ahol a saj√°t emberi t√∂rv√©nyeik szerint √©lhettek. A faluban tudt√°k ezt, √©s addig gondoskodtak r√≥luk szeretettel, am√≠g √Ķk magukat nem tudt√°k ell√°tni. Szeretetben √©ltek, meg√°llt az id√Ķ, minden√ľk megvolt. √Čs azon fel√ľl megvolt nekik, ami nek√ľnk ma nincs: jutott id√Ķ a szeretteikre, bar√°tokra. Nem kellett n√©zni az √≥r√°t soha, mert a legt√∂bb helyen m√©g nem is volt √≥ra. Az emberek pedig t√∂rv√©nyszer√Ľen egym√°son seg√≠tettek √∂r√∂mmel. A seg√≠ts√©g egym√°son √∂r√∂met okozott az embereknek √©s m√©g t√∂bb h√°l√°s seg√≠ts√©get.Nagyon neh√©z id√Ķszak volt a magyar t√∂rt√©nelemben az elm√ļlt 70 √©v, m√©gis azt mondja ez az id√Ķs bar√°tom, hogy a jelenlegi √©let sokkal nehezebb. Nyugd√≠j mellett t√∂bbet „p√∂r√∂gve” dolgozik, rohannak a napok, a hetek, a h√≥napok, az √©vszakokat csak √ļgy tudja megk√ľl√∂nb√∂ztetni, ha bejelentik mely nap van √©vszakv√°lt√°s. Ennyit nem kellett dolgoznia az√©rt a kis meg√©lhet√©s√©rt √©s p√©nz√©rt, amib√Ķl igaz√°n nem tud k√∂lteni semmire √©s √©lvezni sem tudja se a szabads√°got, se nyugd√≠jas kor√°ban a nyugalmat.Azt mondja, amikor kitelep√≠tett√©k √Ķket a zsid√≥k, elszak√≠tva mindent√Ķl √©s mindenkit√Ķl, amit addig fel√©p√≠tettek, akkor a J√≥isten seg√≠tette meg abban a kil√°t√°stalan, nyomor√ļs√°gos, p√©nz- √©s munka n√©lk√ľli helyzetben magyark√©nt saj√°t haz√°j√°ban sz√°m√Ľzve. Azt√°n azt is hozz√°tette, hogy a J√≥isten a magyarok voltak.

HozzŠszůlŠsok


#1 | ijfeszito - 2013. Šprilis 12. 11:58:47
Ha t√ļl√©lj√ľk akkor kezd√Ķdik az igazi √ČLET!

"Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rig√≥ra √©s az √Ķsemberre. Gondolj arra, hogy meztelen√ľl j√∂tt√©l erre a vil√°gra, √©s meztelen√ľl t√©rsz bel√Ķle vissza. Vend√©g vagy ezen a f√∂ld√∂n. Csak az a tied, amit a b√Ķr√∂d alatt hozt√°l √©s elviszel. Gazdag, aki eg√©szs√©ges. Aki er√Ķs. Aki nem szorul m√°sra. Aki f√∂l tudja v√°gni a f√°j√°t, meg tudja f√Ķzni √©tel√©t, meg tudja vetni √°gy√°t √©s j√≥l alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egy√©k, legyen ruh√°ja, cip√Ķje √©s egy szob√°ja, amit otthon√°nak √©rez."

(Wass Albert)
#2 | postaimre - 2013. Šprilis 12. 12:17:28
Soros Németországról: közös kötvény vagy kilépés az eurózónából

N√©metorsz√°gnak el kell fogadnia az eur√≥√∂vezeti k√∂z√∂s k√∂tv√©ny bevezet√©s√©t, vagy t√°voznia kell a k√∂z√∂s p√©nzt haszn√°l√≥ uni√≥s tagorsz√°gok k√∂z√∂ss√©g√©b√Ķl - √≠rta Soros Gy√∂rgy a Spiegel Online n√©met h√≠rport√°lon kedden megjelent √≠r√°s√°ban.

A magyar sz√°rmaz√°s√ļ amerikai befektet√Ķ kiemelte: az Angela Merkel vezette n√©met korm√°nyt eddig nem k√©nyszer√≠tett√©k a k√∂r√ľlm√©nyek arra, hogy v√°lasszon az eur√≥√∂vezeti k√∂z√∂s k√∂tv√©ny √©s az eur√≥√∂vezet elhagy√°sa k√∂z√∂tt, √©s v√°rhat√≥an a szeptemberi orsz√°gos parlamenti v√°laszt√°sig is csak a legsz√ľks√©gesebb l√©p√©seket teszi meg az eur√≥ v√©delm√©ben, pedig az Eur√≥pai Uni√≥nak √©s N√©metorsz√°gnak is "v√©gtelen√ľl j√≥t tenne", ha v√©gre elhat√°rozn√° mag√°t √©s d√∂ntene.

Soros Gy√∂rgy szerint nem az a fontos, hogy a n√©met korm√°ny melyik lehet√Ķs√©get v√°lasztja, hanem az, hogy d√∂nts√∂n, mert az √°llamad√≥ss√°g-v√°ls√°g nyom√°n kialakult helyzet egyre csak romlik √©s hosszabb t√°von fenntarthatatlann√° v√°lik, ha az eur√≥√∂vezet nem mozdul el valamelyik ir√°nyba, amihez elengedhetetlen N√©metorsz√°g √°ll√°sfoglal√°sa a k√∂z√∂s k√∂tv√©ny √ľgy√©ben. A jelenlegi √°llapot fennmarad√°sa "rendezetlen √∂sszeoml√°shoz" vezet, ami "biztosan nem √°ll N√©metorsz√°g √©rdek√©ben".

Soros Gy√∂rgy √ļgy v√©lte: az eur√≥√∂vezet N√©metorsz√°g n√©lk√ľl is t√ļl√©ln√© a v√°ls√°got, hiszen a fizet√Ķeszk√∂z radik√°lis le√©rt√©kel√©s√©vel az √∂vezet visszanyern√© a versenyk√©pess√©g√©t, a k√∂z√∂s k√∂tv√©ny bevezet√©s√©vel pedig biztos√≠that√≥ lenne a tagok √°llamh√°ztart√°s√°nak piaci finansz√≠roz√°sa, hiszen a "N√©metorsz√°g n√©lk√ľli" eur√≥√∂vezet √∂sszes√≠tett √°llamad√≥ss√°ga j√≥val elmarad az Egyes√ľlt √Āllamok, Jap√°n vagy Nagy-Britannia ad√≥ss√°g√°t√≥l.

Ugyanakkor amennyiben N√©metorsz√°g az √∂vezet tagja maradna, Olaszorsz√°g pedig az √∂vezet elhagy√°s√°ra k√©nyszer√ľlne, akkor az eur√≥ban fenn√°ll√≥ olasz √°llamad√≥ss√°got √°t kellene √ľtemezni, ami k√°oszba d√∂nten√© a glob√°lis p√©nz√ľgyi rendszert. "Ez√©rt teh√°t ha valamelyik tag kil√©p az eur√≥√∂vezetb√Ķl, akkor ink√°bb legyen az N√©metorsz√°g, √©s ne Olaszorsz√°g" - √≠rta Soros Gy√∂rgy.

Az eur√≥√∂vezeti k√∂z√∂s k√∂tv√©ny koncepci√≥j√°nak l√©nyege, hogy a tagorsz√°gok - az ad√≥ss√°gprobl√©m√°kkal k√ľzd√Ķ v√°ls√°g√°llamok √©s a j√≥ min√Ķs√≠t√©s√Ľ ad√≥sok - egy√ľttes felel√Ķss√©ggel tartoznak a k√∂tv√©ny r√©v√©n keletkez√Ķ tartoz√°s t√∂rleszt√©s√©√©rt. Az egyetemleges felel√Ķss√©g cs√∂kkenti a t√∂rleszt√©s le√°ll√°s√°nak kock√°zat√°t, ami cs√∂kkenti a k√∂tv√©ny piaci fel√°r√°t, vagyis a rossz besorol√°s√ļ ad√≥s tag√°llamok finansz√≠roz√°si k√∂lts√©g√©t.

A n√©met korm√°ny nem utas√≠tja el a gondolatot, de √ļgy v√©li, hogy a k√∂z√∂s k√∂tv√©ny bevezet√©se el√Ķtt ki kell alak√≠tani a k√∂z√∂s k√∂lts√©gvet√©si politik√°t, benne az √°llamad√≥ss√°g ellen√Ķrz√©s√©nek int√©zm√©ny√©vel, vagyis a k√∂z√∂s k√∂tv√©ny egy folyamat befejez√©se, √©s nem az els√Ķ l√©p√©se lehet.

http://www.portfo...82409.html
#3 | atya - 2013. Šprilis 12. 13:30:08
Azt az inform√°ci√≥t kaptam, hogy az eur√≥ megsz√Ľnik bel√°that√≥ id√Ķn bel√ľl.

√Čs a forintot m√©g egy darabig gyeng√≠teni fogj√°k, majd egyre er√Ķs√≠tik, annyira, hogy mikorra bed√Ķl az eur√≥ meg tudjon √°llni a saj√°t l√°b√°n, er√Ķs forint mellett az eur√≥ bed√Ķl√©se kev√©sb√© viseli meg a gazdas√°got. +ezzel a tervezett gyeng√≠t√©ssel √©s er√Ķs√≠t√©ssel devizav√°lt√°skor nagyot lehet kaszn√°li.

Most ide j√∂n be az, hogy akik tudj√°k, hogy er√Ķs forintunk lesz, azok el√Ķszeretettel vesznek "magyar" √°llamk√∂tv√©nyt.
#4 | keepfargo - 2013. Šprilis 12. 15:56:41
Az Euro es az Unio osszeomlik, ezt mar sokan megjosoltak, pl. az a magyar kozgazdasz, aki a Deutche Bank tanacsadoja, en meg azert sejtem,, hogy ez be fog kovetkezni, mert a svedek, akik a legravaszabb, legovatosabb politikusok, mar regen tervezik az Eszaki Unio letrehozasat, arra az esetre ha.....

Egy reflexio a penzrol: az ember a harom legfontosabb eletorom-forrasat nem a penznek koszonheti, es a penz epp hogy beszennyezi, sot tonkre is teheti ezeket.
Egeszseg, Baratsag, Szerelem - egyiknek sincs semmi koze a penzhez, megsem lehetunk boldogok ezek hianyaban. Ha kozuk van a penzhez akkor baj van...mondharomnak csak hamis potlekat lehet megszerezni vagy fenntartani penzzel, rovid ideig, mig a turpissag - eleg hamar - ki nem derul.
#5 | tour - 2013. Šprilis 12. 18:14:14
Eur√≥t mindenk√©ppen befogj√°k d√∂nteni a doll√°rral egy√ľtt, de azzal egy√ľtt a forint is menne a levesbe, ezut√°n k√©ne j√∂nnie az aranykoron√°nak mint √°tmeneti valut√°nak. Az eur√°zsiai uni√≥ba val√≥ bel√©p√©ssel egy√ľtt j√°rna egy k√∂z√∂s valuta, amit m√°r el√Ķk√©sz√≠tettek: aranyfedezet√Ľ rubel √©s az aranykorona megmaradhatna h√°tt√©r valut√°nak, mondjuk haszn√°lhatn√°k egym√°s k√∂z√∂tt v√°llalkoz√°sok, k√∂z√∂ss√©gek. Du√°lis p√©nzrendszer Sv√°jcban olajozottan m√Ľk√∂dik, itt is megoldhat√≥ lenne ! Azzal, hogy hozz√°ny√ļltak a devizatartal√©khoz m√°r a p√©nz√ľgyi √∂sszeoml√°s el√Ķszob√°j√°ban j√°runk.
Fapipa err√Ķl biztos t√∂bbet tudna mondani.
#6 | Kedvesi - 2013. Šprilis 13. 10:50:11
Mi az a bel√°that√≥ id√Ķ? 5-10 √©v? Mert az kur***a sok.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.