Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Darabolós gyilkosságra készült a volt fideszes képviselõ


Ejnye no! Hol élünk! A cikk kommentjei alapján az idióták országában, mert eze semmit sem értenek abból, amit látniuk kellene! A „piszkos munkát" mással végeztette volna el: bérgyilkosokat fogadott, a holttestek eltüntetésével pedig egy fiatalembert bízott meg. Rosszul választott, utóbbi cinkosa ugyanis feldobta a bandát.

A veol.hu csütörtökön számolt be róla, hogy három embert vettek õrizetbe a rendõrök Balatonfûzfõn, miután megtudták, mire készülnek. Az internetes portál úgy tudja, a felbujtó egy Veszprémben praktizáló, de vállalkozóként is ismert ügyvéd, egykori fideszes önkormányzati képviselõ, bizonyos H. Tamás.

A rendõrség az esetrõl sajtótájékoztatón számol be, így részleteket egyelõre nem közöltek. Csupán annyit mondtak, hogy elfogtak egy csoportot, melynek tagjai elõre kitervelten, nyereségvágyból akartak ölni.

A veol.hu pénteken már arról írt, információik szerint az ismert ügyvéden és a bérgyilkosokon kívül egy fiatalember is érintett az ügyben. Az õ dolga lett volna a „takarítás”. Azt tervezték, hogy lecsalják az ügyvéd üzletfeleit Balatonfûzfõre, egy házba, ott elkábítják és megölik, végül pedig nyomtalanul eltüntetik õket. A fiatal azt a feladatot kapta, hogy feldarabolja és savval eltüntesse a holttesteket. Úgy tudják, a „munkáért” százmilliós jutalom járt volna, és bár a férfi fontolóra vette az ajánlatot, inkább felkereste egy rendõr ismerõsét, és feldobta a társaságot. A Terrorelhárítási Központ emberei így lesben álltak a háznál és amikor mindenki megérkezett, lecsaptak. Az ügyvéd állítólag menekülni akart, de elfogták.

Az internetes portál értesülései szerint H. Tamást jó kapcsolatokkal rendelkezõ, sikeres üzletemberként ismerik a térségben, volt fideszes önkormányzati képviselõként számos helyi fejlesztési projektet vezetett, közel-keleti kapcsolatait igyekezett minél gyakrabban kamatoztatni. Állítólag egy kétmilliárd forint értékû ingatlanügybõl kívánt nyertesen kikerülni, vélhetõen ezért akart végezni üzletfeleivel.

A 43 éves H. Tamás – önéletrajza szerint – fiatal, több diplomás ügyvédként nemcsak a gazdasági életben, hanem a politikában is érvényesülni próbált: 1998-ban belépett a Magyar Demokrata Fórumba, melynek 2002 és 2004 között városi elnökségi tagja volt. 2005 márciusában az MDF-es pártviszályok miatt átlépett a Fideszbe. Ebben az évben hagyta ott azt az ügyvédi irodát is, amelynek vezetõje jelenleg a devizahitelesek egyik legnagyobb pertársaságát képviseli az egyik bank ellen.

2004-tõl a Veszprém Megyei Jogú Város Közbeszerzési Döntõbizottságának szakértõje, az önkormányzat, a kistérségi társulás, illetve a város több civil szervezetésnek jogi szakértõje, 2004 és 2006 között a képviselõ-testület Fideszes tagja, illetve a Sportbizottság elnöke.
Link

Hozzszlsok


#1 | keepfargo - 2013. prilis 12. 15:39:04
"feldrabolja es savval eltuntesse a holttesteket"...
.mindezt egy ingatlanugy sikere erdekeben....a Valdnyugat lassan ugy tunik fel a mai Magyarhonnal osszevetve, mint egy katolikus cserkesztabor.

H.Tamas talan csak nem a kivalasztott nephez tartozik? - mert keresztneve bibliai, nem kifejezetten osmagyar - ezt majd erdekes lesz megtudni.

Ne bantsd a magyart; ha a te istened erre valasztott volna ki, akkor se. Nem tudhatod, hogy ot mire valsztotta ki a sajat istene - lehet hogy arra hogy a foldet toletek megszabaditsa,( mintegy mellekes tevekenysegkent.) Akkor pedig jobb, ha nem kinozod a vegtelensegig...

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.