Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megöltek egy 16 éves szigetszentmiklósi lányt


Ez az "√©n v√°rosom". Most m√°r csak v√©d√Ķ√Ķrizet mellett engedjem a gyerekeket iskol√°ba, vagy random kezdjem az apr√≠t√°st, persze demokratikusan? A gyilkost elkapt√°k. A Pest Megyei Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g t√°j√©koztat√°sa szerint a gyilkoss√°g szerd√°n, kora este t√∂rt√©nt, az √°ldozat egy 16 √©ves szigetszentmikl√≥si l√°ny. A tettes a gyan√ļ szerint egy 31 √©ves – ugyancsak szigetszentmikl√≥si – f√©rfi.

R√©szleteket egyel√Ķre nem k√∂z√∂ltek, csup√°n annyit mondtak, a gyan√ļs√≠tottat m√°r kihallgatt√°k, jelenleg √Ķrizetben van. Ember√∂l√©s miatt indult elj√°r√°s ellene.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | gabesz - 2013. Šprilis 13. 07:45:26
Jano, k√∂szi a tan√°csokat, eg√©sz haszn√°lhat√≥nak t√Ľniks_grat
#12 | utazo - 2013. Šprilis 13. 08:18:32
Szöget szöggel.
#13 | kissferenc - 2013. Šprilis 13. 08:22:30
√Čn is azt mondom √©s pr√≥b√°lom tan√≠tani a fi√ļknak itthon hogy az utc√°n nincs "ferpl√©". Nem lesz r√°juk tekintettel a m√°sik ha kegyelemr√Ķl van sz√≥. Minden megengedett ahogy azt Jan√≥ is javallja! Minden. Most m√°r nem gyerekj√°t√©k ami folyik nap mint nap. Szar √©rz√©s sokszor hogy nem tudok 4 fel√© szakadni, √©s nem lehetek vel√ľk b√°rmerre j√°rk√°lnak, b√°rhol vannak, de ez van. Fiatalabb koromban buny√≥s gyerek voltam, de mindig egy egy ellen. Ma m√°r ezt el lehet felejteni. Lehet hogy nem vagyok kik√©pzett kommand√≥s, de rengetegszer volt r√©szem kisebb √©s nagyobb vereked√©sekben. Volt amikor t√∂bbsz√∂r fordult a ment√Ķ. R√©gen, √°ltal√°ban el√©g volt j√≥l megsebezni a m√°sikat, f√Ķleg ha nem m√°s fajb√≥l val√≥ volt, le√°llt √©s abbahagyta, s√Ķt, tanult bel√Ķle. A c√≠g√≥ soha nem volt egyenes, aljas volt akkor is ha szembe √°llt az emberrel, de ugye ezekn√©l alap a falk√°ban vad√°szat. Nem ragozom: brut√°lisnak kell lenni, elrettenteni, a f√∂ldr√Ķl fel nem engedni a m√°sikat, f√Ķleg ha aljas f√©reg! Hi√°ba k√ľzd√Ķsportok, stb, az utc√°n m√°sok a szab√°lyok. √Čn is megtanultam egy √Čletre.
#14 | bugajakab - 2013. Šprilis 13. 10:28:50
A l√°nynak g√°zspray-t,a fi√ļnak egykezes bicsk√°t adtam.
De félek ez nagyon kevés ha falkában támadnak!
√Ėssze k√©ne √°llniuk a fiatalabbaknak √©s hangtompit√≥s eszk√∂z√∂kkel j√≥ gyorsan lerendezni a komplett b√ľd√∂sb√Ķr√Ľ b√Ľn√∂z√Ķ band√°kat,ham√°r az √°llam nem teszi,nem v√©di meg a gyerekeinket!
Olstein Viki ezt direkt csin√°lja a lakoss√°ggal.
Persze az √Ķ gyerekeit a TEK v√©di,neki biztons√°gban vannak a gyerekei a k@rva anyj√°t!
#15 | Holdas - 2013. Šprilis 13. 10:45:35
bugajakab err√Ķl van sz√≥ mindenki maradjon a fajt√°j√°n√°l . A magyar gyerekek egy√ľtt menjenek vigadni de egy√ľtt is j√∂jjenek. Sajnos egyre t√∂bbet l√°ttok olyat mikor magyar fiuk,cig√°nyokkal bar√°tkoznak. De egyet el√°rulok a magyar soha nem keresi a cig√°ny bar√°ts√°g√°t de a cig√°ny igen.Ezt kell tudatos√≠tani otthon a gyerekeknek.
#16 | Kedvesi - 2013. Šprilis 13. 10:48:05
Bicska..... sokat ér..... inkább valami közelharc kellene.
#17 | kakas - 2013. Šprilis 13. 11:02:25
Lesz ez még cifrább is!http://www.youtub...e=youtu.be
#18 | satu - 2013. Šprilis 13. 11:15:47
B√°r az elk√∂vet√Ķ sz√°rmaz√°s√°r√≥l nem k√∂z√∂ltek semmit ( b√°r szerintem cig√°ny volt) azoknak van igaza , akik azt mondj√°k ezeket a f√©rgeket okos√≠tj√°k. El√©g csak arra gondolni, p√°r √©vvel ezel√Ķtt volt a szentkorona r√°di√≥n egy vide√≥ a t√∂k√∂li b√ľntet√©sv√©grehajt√≥ int√©zetr√Ķl, ahol a pszihi√°ter szerintem "√ļjmagyar" volt, aki ezekkel foglalkozott.
De n√©zz√ľk is milyenek ezek:
http://www.youtub...RD3at4XGp0

Lézerkardos változat :D
http://www.youtub...iTE3tfe7qM
#19 | kakas - 2013. Šprilis 13. 11:18:16
A F√ľhrer sz√ľlet√©snapj√°t √ľnnepeln√©k a Paxosok!http://www.pecsma...i-pecsett/
#20 | vesterhagen - 2013. Šprilis 13. 20:08:38
INK√ĀBB EZT : http://www.wall32...aper_18053 s_rtata

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.