Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megöltek egy 16 éves szigetszentmiklósi lányt


Ez az "Ă©n városom". Most már csak vĂ©dõõrizet mellett engedjem a gyerekeket iskolába, vagy random kezdjem az aprĂ­tást, persze demokratikusan? A gyilkost elkapták. A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság tájĂ©koztatása szerint a gyilkosság szerdán, kora este törtĂ©nt, az áldozat egy 16 Ă©ves szigetszentmiklĂłsi lány. A tettes a gyanĂş szerint egy 31 Ă©ves – ugyancsak szigetszentmiklĂłsi – fĂ©rfi.

Részleteket egyelõre nem közöltek, csupán annyit mondtak, a gyanúsítottat már kihallgatták, jelenleg õrizetben van. Emberölés miatt indult eljárás ellene.
Link

Hozzászólások


#1 | Holdas - 2013. április 12. 12:12:08
Annak idején gondolkodtam hogy gyerekemet Pécsre irattom iskolába de ezek után marad itthon.Milyen polgármester aki saját lányát nem tudja megvédeni ? Milyen rendõrség az amelyik nem is tudom 4 napja nem találja az elkövetõt ? De egy biztos ezek nem maguktól ilyenek már mint a gyilkolók,ezt valahol oktatják,tv,vagy más ?
#2 | Perje - 2013. április 12. 13:39:42
Aki egy hallássérült kislányt megöl , nyilvános akasztást érdemel. Egyre több most az országban a lányok eltûnése és molesztálása. Szinte minden napra jut egy-egy eset.
Ideje lenne szigorítani a nemi erõszak büntetésén.
#3 | GERRY - 2013. április 12. 13:54:52
Holdas!:o - 20 éves a lány, nehogy már az apján csattanjon az ostorod!

Ameddig kicsik voltak a gyerekeink, hol a feleségem, hol én kísértük öket, késöbb milliószor elmondtuk nekik, hogy ne álljanak szóba idegenekkel, ne menjenek egyedül sehova és és és ... A szülöknek, a sok öröm mellett ezekben az években ez az egyik visszatérö rémálma, nehogy valami történjen a gyerekkel. Legtöbbünknek szerencséje van és baj nélkül felnönek. Attól kezdve már nincs beleszólásod az életébe, csak javasolhatsz neki dolgokat amit vagy elfogad vagy nem, félthetet de titkolva, mert nem tart rá igényt, a saját életét akarja - próbálja kialakítani, élni.
Nem érdemli meg egy normális apa vagy anya sem azt amit te leírtál!
#4 | Holdas - 2013. április 12. 16:56:49
Gerry !Erre mondom hogy nem képes megvédeni az nem azt jelenti nálam hogy kísérgesse ! Csak magyaráza ell neki a tiszta és járható utatt . Jó magamnak 18-éves lányom van,Tavalytól van úgy érdeklödés fiúk után . De egy fiú egyszer kikérte de,nem kísérte hazáig soha többet nem lépheti át a házam küszöbét erröl beszélek . Számomra az a furcsa amitt ír hogy szerencse hogy felnõhet,nincs bele szólás az életébe ? Egyet ne felejtsen el ez én lányom feleségemtõl és tõlem kapta az életét . És azt egy normális apa és anya sem felejtheti el . És még egy amig lélegzem felelõsséggel tartozom érte remélem értehetõ ?! Bármennyi éves .
#5 | csillagosvenyen - 2013. április 12. 17:50:01
Holdas. ezeket nevezik un. Janicsároknak!
volt állami gondozott múlt.....stb.
érdemes lenne utánna nézni!
Imre,kezd el bátran!!!!!!!!! majd csatizunk, vazze, elég volt!!!!!!!!! mindenbõl.......... !s_rtata
#6 | bugajakab - 2013. április 12. 19:29:04
Kérdezzük meg Jozsef Toth-ot,jano-t,Don Caruso-t,mint szakértõket,hogy mit ajánlanak 10-20 éves gyerekeknek önvédelemre,idomitott NBH-s cigányok ellen!
#7 | Holdas - 2013. április 12. 19:42:53
bugajakab! 10-20 éves gyerekeknek a mai körölmények között nem lehet önvédelmet vagy bármi mást oktatni.Akik rájuk támadnak meg vannak vadulva,vaditva . Egyetlen értelmes mód van az önvédelemre mindenki marajon a fajtájánál.
#8 | bugajakab - 2013. április 12. 20:29:00
Holdas!
Akkor a gyerek ne menjen iskolába,boltba,könyvtárba stb....?
Mert ugye a helyzet az,hogy a "másfajtájúak" körülvesznek minket.......remélem nem azt akarod mondani,hogy amig "ezek" cirkálnak kint,addig fogatkocogtatva üljenek otthon a gyerekeink!?
#9 | Holdas - 2013. április 12. 20:44:44
Nem,nem,nem! Csak mindenki maradjon a fajtájánál. Ismerkedjen,házasodjon,éljen teljes életet a cigányság,zsidóság soha nem volt nem is lesz a magyar nemzet része ! Ezt kellene felfogni,befogadni. De már ha meg szólitott iskola minek mit tanul ott a gyerek ? Boltba hova a tescoba,pennybe,sparba,plazába, minek ? Magyar gyereknek szabad szellem kell ott érzi jól magát.
#10 | jano - 2013. április 12. 21:41:06
Ha kiderül hogy ez az elkövetõ is cigó volt, elindulhatna már valami.
Bugajakab.
A csoportos önvédelmet ajánlom, soha ne legyetek egyedül a cigó falkába támad. Nem kell foglalkozni a hatályos törvényekkel. Mindig legyen nállatok minimum egy hatalmas tõr, vagy kés. Van összecsukható gyalásó, kicsi tokban az is tökéletes kiköszörülve. Ha tudsz szerezz be mindenféle képpen lõfegyvert, hátha lesznek nehéz napok. A boxer nagyon jó fegyver, egy ütés elég vele, és a támadó harcképtelen. Rõvid gumislagba olom az is nagyon hatásos fegyver. Feltétlen legyen nálad legalább két fajta fegyver, hogy legyen esélyed ha tõbb támadó van. Egy vipera egy tõrrel kombinálva, nagyon jól kiegésziti egymást, akár támadsz akár védekezésre kényszerülsz. Ha nem vagy semmilyen szemelõtt lévõ szervezet tagja és nem jársz tüntetésekre ilyesmi a kutya nem foglalkozik vele mi van nálad csak ne mutogasd a villamoson. Ha nem valamilyen esemény kapcsán mondjuk tüntetés, a rendõrök nagyon toleránsak, nem baszakodnak, csak beszélj velük udvariasan és mond el hogy a cigók miatt van nálad. Töbször elengedtek már ha csak nem zabosak rád egy szót se szólnak. Õk is tudják mi a helyzet. De még mindig jobb ha elveszik és fizetsz egy kicsit mint hogy agyonszurjanak a cigányok. Ha egy kicsi rutinod is van, rögtön megérzed vagy fel tudod mérni hogy támadás közeleg, ezek nem profi katonák, nagyon látszik általában már elõtte mit akarnak. Te legyél az agresszivabb és azonnal támadásba kéll átmenni, ne mérlegelj csak csináld, lehetõleg elõzd meg, te üss elöször. Mindent használj ami nálad van és amit találsz, botot követ a fogadat, bár mit, és brutális legyél, ne álj meg mig tényleg péppé nem vered, nyugodtan rugdosd is jól meg. És ugrálj a fején. Nem kell betojni szivós az emberi test, nem olyan könnyen halnak bele, legalább is nem azonnal.;) Valami ilyesmi a minimum. Ezek csak hidd el ebbõl értenek, ha állatokkal kell szembeszálnod, neked kell a legagresszívabb állatnak lenned hogy legyözhesd. s_bye

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.