Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'A cig√°nys√°g boml√°sterm√©k, nem r√©sze a nyugati kult√ļr√°nak' - Katolikus √ļjs√°g√≠r√≥k konferenci√°ja


A Magyar Katolikus √öjs√°g√≠r√≥k Sz√∂vets√©g√©nek konferenci√°j√°n az opponensk√©nt megjelent N√©meth Gy√∂rgy szociol√≥gus kimondta az igazs√°got: a cig√°nys√°g nem r√©sze a nyugati kult√ļr√°nak. Balog Zolt√°nnak ez nem fog tetszeni.

"A cig√°nys√°g boml√°sterm√©k, nem r√©sze a nyugati kult√ļr√°nak" - az X Kommunik√°ci√≥s K√∂zpont helysz√≠ni tud√≥s√≠t√≥ja szerint N√©meth Gy√∂rgy szociol√≥gus-k√∂zgazd√°sz interpret√°l√°s√°ban ez a mondat is elhangzott a Magyar Katolikus √öjs√°g√≠r√≥k Sz√∂vets√©g√©nek konferenci√°j√°n, melynek c√≠me: Feh√©ren-feket√©n: felel√Ķsen a cig√°ny-magyar egy√ľtt√©l√©sr√Ķl. A szervez√©sben a Mathias Corvinus Collegium √©s a Sz√°zadv√©g Alap√≠tv√°ny is r√©szt vett.

A t√°rsadalmi √ľgyekkel √©s kisebbs√©gv√©delemmel foglalkoz√≥ kommunik√°ci√≥s √ľgyn√∂ks√©g Facebook-oldal√°n megjelent r√∂vidh√≠r szerint a mondat elhangz√°sa ut√°n "nem fagyott meg a leveg√Ķ, ment minden tov√°bb". - Mi√©rt kellett volna megfagynia a leveg√Ķnek? Hiszen csak egy ismert t√©nyt k√∂z√∂lt a szociol√≥gus. - a szerk.

A programterv alapj√°n N√©meth a Deszegreg√°ci√≥ √©s integr√°ci√≥, c√©lzott t√°mogat√°sok c√≠m√Ľ szekci√≥ban sz√≥lalt fel opponensk√©nt.

A konferencia el√Ķzetese szerint a t√©ma a k√∂vetkez√Ķ: "a legfrissebb felm√©r√©sek szerint a munkak√©pes kor√ļ cig√°nyok 22 sz√°zal√©k√°nak van valamilyen munk√°ja. A feln√Ķtt cig√°nyok k√∂r√©ben 70 sz√°zal√©k f√∂l√∂tti azok ar√°nya, akik csak √°ltal√°nos iskolai v√©gzetts√©ggel vagy m√©g azzal sem rendelkeznek. Mi ennek az oka? - teszik fel a k√©rd√©st, majd meg is v√°laszolj√°k.

Val√≥sz√≠n√Ľleg nem fog sok id√Ķ eltelni, √©s sorba j√∂nnek majd az elhat√°rol√≥d√°sok, a fasiszt√°z√≥ retteg√Ķk, tal√°n m√©g Kolomp√°r Orb√°n is vakkant egyet. M√©gis hogy lehet ilyeneket mondani egy "√°llamalkot√≥ t√©nyez√Ķvel" b√≠r√≥ fajr√≥l?
Forr√°s:
HVG nyom√°n

LinkHozzŠszůlŠsok


#1 | atya - 2013. Šprilis 12. 18:30:58
J√≥, hogy Balog Zolt√°nnak nem fog tetszeni, mert √Ķ is az.
#2 | Holdas - 2013. Šprilis 12. 18:35:03
Ilyen hogy katolikus,reform√°tus nincs ez csak habsburgi tril√≥gi√°ban van √≠gy amitt nyilatkoznak semmis ! Zsigmond magyar kir√°ly /n√©meth.r√≥mai/ cs√°sz√°r Hunyadi J√°nos atya . Tridenti zsinaton azt mondja hazza lehet menni nincs Vatik√°n ! Akkor most nincs p√°pa meg a t√∂bbi felejt√ľnk emberek ?
#3 | jano - 2013. Šprilis 12. 18:40:52
Pssszt.
Ilyet nem szabad mondani. Mert akkor megfogjuk k√©rdezni, hogy a zsid√≥ az mi? Az is az eur√≥pai kulturk√Ķr r√©sze? M√°r a pogromokon k√≠v√ľl.
#4 | Kameleon - 2013. Šprilis 12. 19:03:13
József Balázs Budapest, Hungary
√Čn csak annyit mondok neked "szociologus " b√°csi az Isten verjen meg ezen cimk√©z√©sed√©rt! te patk√°ny!!! Hiszen te is ? ha magyar vagy akkor keletr√Ķl j√∂tt√©l!! Mi cig√°nyok onnan j√∂tt√ľnk a ztsid√≥kkal egy√ľtt mert √Ķk a testv√©reink!! √Čs mi nem f√©l√ľnk t√Ķletek Nyilasokt√≥l!!!Szomor√ļ hogy mindig az Iskol√°t hozz√°tok fel hiszen mind√≠g kirekesztettetek minket! Verjen meg a Szent h√°roms√°g egy Isten √Āmen!!! cs√ļnya v√©ged lesz Isten j√≥volt√°b√≥l...
V√°lasz 40 perce

Jozsef Andras Kiss Kiemelt hozzászóló Noordwijkerhout
Te csak cib√°ld a sz√°razf√°dat !Sehol nem tekintik a cig√°nyt embernek.Olaszorsz√°gb√≥l ,Francia orsz√°gb√≥l Kanad√°b√≥l mindet kisepert√©k most Anglia k√∂vetkezik.M√°r ujjlenyomatot fognak a cig√≥kt√≥l venni.Kiismert√©k √Ķket ott is csak b√Ľn√∂ztek meg seg√©lyen √©l√Ķsk√∂dtek.Igaz Angli√°ban 3 X irtott√°k ki a cig√°nyokat t√∂rt√©nelm√ľk sor√°n.M√°ria Ter√©zia olyan sikeresen irtotta a cig√°nyokat Ausztri√°ban hogy ott egy se √©l bel√Ķletek.A zsid√≥kat meg m√°r √ľld√∂zik D√°ni√°ban .... a muszlimok.Na ha azok kez√©be ker√ľl egy tolvaj annak vagy a fark√°t v√°gj√°k le vagy a fej√©t !L√°tsz majd csod√°t a zsid√≥k mennyire a " rokonotok " amikor √ļgy elverik a cig√°nyokat,megh√°l√°lj√°k nektek ami√©rt kiirtottatok sok id√Ķs magyart √©s terroriz√°lt√°tok a lakoss√°got !
V√°lasz 21 perce
http://fn.hir24.h.../#comments

Jozsef Andras Kiss · Kiemelt hozz√°sz√≥l√≥ Noordwijkerhout
Soha sehol nem siker√ľlt integr√°lni a cig√°nyokat.Nem akarnak m√°sk√©nt √©lni √©s ezt nem seg√©lyekkel kell megoldani.Kel nekik venni egy hatalmas szigetet vagy egy darabot leker√≠teni nyugat Ausztr√°li√°ban esetleg Szib√©ri√°ba √©s √©ljenek maguknak .Angli√°t√≥l -Bulg√°ri√°ig csak a gondot okozz√°k √©s pokoll√° teszi k√∂zvetlen k√∂rnyezet√ľket .Magyarorsz√°g iszonyat p√©nzeket k√∂lt√∂tt r√°juk , teljesen eredm√©nytelen√ľl.India √©s Pakiszt√°n is " sz√©tv√°lt " b√°r ott a vall√°s ami megosztotta az embereket
Válasz 2 órája

Ferenc Góg Budapest, Hungary
1860-as √©vekben export√°ltunk ezen kissebs√©gb√Ķl, az√≥ta ungaronak h√≠vj√°k √Ķket. Ott sem nyert√©k el sem a telepesek sem az √Ķslakosok rokonszenv√©t. :(
Válasz kb. egy órája
http://fn.hir24.h.../#comments

Jozsef Andras Kiss Kiemelt hozzászóló Noordwijkerhout
Hollandi√°ban mi√©rt nem gond a cig√°ny ?6 √©ve itt √©lek √©s egy darab nem j√∂n ide.Hogyne itt dolgozni kell ,seg√©lyt nem adnak .Kanada toler√°lta √Ķket .......√©s most mind visszazsuppolja.T√©rjetek m√°r √©szhez ezekkel csak a t√Ķrv√©nyek betartat√°s√°val lehet sz√≥t √©rteni.Persze itt a rend√Ķrt nem szerelik le ha suttyomban j√≥l elveri a rossz fiukat .Mehet a fen√©be a delikvens nem hisznek neki .Miskolcon meg 4 cig√°ny r√°kiab√°lt a k√©r rend√Ķrre " levetk√Ķztetlek " √©s azok elsunnyogtak .Levetk√Ķztetni azt jelenti, 4 cig√°ny panaszt emel az √ľgy√©szs√©gen hogy a k√©t rend√Ķr rasszista ,√©s a feletteseik a cig√°nyoknak hisznek mert azok 4- vannak.Norm√°l orsz√°gban pedig egy rend√Ķr szava hitelesebb mint ha 20 arab hazudik ,a b√≠r√≥ alapb√≥l nem hisz az araboknak.
Válasz 2 órája
http://fn.hir24.h.../#comments
#5 | szabir - 2013. Šprilis 12. 19:28:18
s a zsido mifele termek?

ez most mi?

zsidok a cziganyokrol,vagyes mar ugy veszik ok vannak tobbsegben valszeg ,ki akarjak nyittolni a czigant vagy mi?
#6 | porcica - 2013. Šprilis 14. 09:10:15
"A cig√°nys√°g boml√°sterm√©k, nem r√©sze a nyugati kult√ļr√°nak"
Akkor azért olyan szagosak, mert már bomlanak. s_kac
Sajnos, ahol megjelennek, ott tényleg minden bomlásnak indul.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.