Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Āllami milli√°rdokat kaptak offshore c√©gek


A 74 p√°ly√°z√≥val kapcsolatban az volt a vizsg√°lati szempont, hogy hossz√ļ t√°v√ļ, fenntarthat√≥ beruh√°z√°saikkal eredm√©nyesen j√°ruljanak hozz√° Magyarorsz√°g felz√°rk√≥ztat√°s√°hoz – ezt v√°laszolta N√©meth L√°szl√≥n√© nemzeti fejleszt√©si miniszter, amikor jobbikos k√©pvisel√Ķk azoknak az offshore tulajdon√ļ c√©geknek a t√©nyleges tulajdonosair√≥l k√©rdezt√©k, amelyek vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°sban r√©szes√ľltek.
A k√©pvisel√Ķk a t√°rcavezet√Ķt eml√©keztett√©k, az Alapt√∂rv√©ny kimondja, hogy a k√∂zponti k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl csak olyan szervezet r√©sz√©re ny√ļjthat√≥ t√°mogat√°s, vagy teljes√≠thet√Ķ szerz√Ķd√©s alapj√°n kifizet√©s, amelynek tulajdonosi szerkezete, fel√©p√≠t√©se, valamint a t√°mogat√°s felhaszn√°l√°s√°ra ir√°nyul√≥ tev√©kenys√©ge √°tl√°that√≥ – √≠rja az Index.

„Milyen tulajdonosi strukt√ļr√°j√ļ szervezetek r√©szes√ľlnek az Eur√≥pai Region√°lis Fejleszt√©si Alap √©s a Magyarorsz√°g k√∂lts√©gvet√©se √°ltal k√∂z√∂sen biztos√≠tott forr√°sokb√≥l?” – √≠rt√°k k√©rd√©s√ľkben. N√©meth L√°szl√≥n√© r√©szben kit√©rt a v√°lasz el√Ķl, ugyanakkor k√∂zz√©tette a c√©gek list√°j√°t a kifizet√©sekkel egy√ľtt. Az √∂sszes√≠t√©sb√Ķl kider√ľl, az elm√ļlt √©vekben t√∂bb milli√°rd √°llami p√©nzt fizettek offshore h√°tter√Ľ c√©geknek.

A 74 felsorolt c√©g k√∂z√∂tt van t√∂bbek k√∂zt a Caf√© Frei Vend√©gl√°t√≥ √©s Kereskedelmi Kft. is, a c√©g 51 536 995 forint vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°st kapott, a miniszt√©rium √ļgy tudja a c√©g az √ļjz√©landi Coffe Green Bean Limited r√©sztulajdon√°ban √°ll. Az Interacitive Net Design Kft.188 960 500 forint vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°st nyert el, √©s egyed√ľli tagja a Cipruson bejegyzett IN D Group Holding Limited nev√Ľ c√©gnek. 65 684 400 forintot kapott a Happy Company √Člelmiszer Term√©keket Gy√°rt√≥ √©s Forgalmaz√≥ Kft. amelynek r√©sztulajdonosa a belize-i c√©gb√≠r√≥s√°gon jegyzett Jodo Investment Ltd.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Balu - 2013. Šprilis 14. 02:32:01
...
mér, nem ez volt mindigis az ofsór leglényege?

H√°t hogyismongyam. Nem tal√°lok szavakat. Mindenestre a "csaknem l√©legzetel√°ll√≠t√≥" tal√°n nincs messze. Kohn und G√ľn und Schwarz.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.