Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izgalmas fotók: oroszok ellenõrizték a magyar légteret


A Nyitott Égbolt Szerzõdés alapján orosz ellenõrök megfigyelõ repüléseket hajtottak végre Magyarország és Románia felett, illetve ugyanebben az idõszakban francia és amerikai ellenõrök Oroszország légterében végeztek megfigyelõ repüléseket.

Az orosz védelmi minisztérium korábban közölte: az orosz ellenõrök An-30B típusú repülõgéppel végzik április 7-tõl 13-ig a megfigyelõ repüléseket Magyarország és Románia légterében. A megfigyelõk repülõgépe Kecskemétrõl, illetve Bukarestbõl indulva végzi a repüléseket, Magyarország területe felett a korábban kijelölt útvonalon legfeljebb 860 kilométert tesznek meg, míg Románia felett 900 kilométert. Ugyanebben az idõszakban francia és amerikai ellenõrök hajtanak végre megfigyelõ repüléseket Oroszország felett C-130H típusú gépekkel.

Orosz megfigyelõ repülések Magyarország felett


Egy AN-30B típusú orosz katonai repülõgépet töltenek fel üzemanyaggal a kecskeméti repülõbázison 2013. április 13-án. A nemzetközi Nyitott Égbolt szerzõdés keretében Magyarország légterében hajtott végre megfigyelõ repülést az Oroszországi Föderáció légierejének repülõgépe.MTI Fotó: Bugány János

A fegyvertelen ellenõrzõ repüléseket lehetõvé tevõ Nyitott Égbolt Szerzõdést 1992-ben írta alá 25 állam, és azóta még 9 csatlakozott hozzá. A megállapodás alapján eddig több száz ellenõrzõ repülést hajtottak végre a részes államok területe felett Vancouvertõl Vlagyivosztokig. A megfigyelõ repülések célja a bizalom, a biztonság és a stabilitás erõsítése. Orosz ellenõrök tavaly április végén hajtottak végre ilyen repüléseket Magyarország és Románia légterében.
Link

Hozzászólások


#1 | tiszazugi - 2013. április 14. 11:06:14
Ivánék is körbetapogattak minket mint én a zasszonyt! :D
#2 | Holdas - 2013. április 14. 12:10:22
És az Oroszokat ki ellenõrzi . Vagy már megint mindent akarnak . Nyitott égbolt,ez hasonló mint a nyílt titok ?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.