Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyílt levél a zsidóhoz


Ma m√°r nem kunszt az ilyen n√©vtelen lev√©l √©s a "kedves" megsz√≥l√≠t√°s mer√Ķ blaszf√©mia, barokkos t√ļlz√°s...de h√°tha valait √≠gy hat meg. A v√©g√©n a rendes √©s a j√≥ zsid√≥t m√°r nem kock√°ztatta volna, mert elveszi az √©l√©t az √≠r√°snak, de p√°r √©ve m√©g √©n is akk√©p v√©lekedtem, hogy van olyan. Nincs!
Kedves Zsidó!
Hosszas gondolkod√°s ut√°n √ļgy d√∂nt√∂ttem, adok m√©g egy es√©lyt a kapcsolatunknak. Megpr√≥b√°lom a probl√©m√°imat √ļgy elmondani, hogy meg√©rtsd. A lehets√©ges megold√°sokat bel√°t√°sodra b√≠zom. Arr√≥l viszont biztos√≠talak, hogy a probl√©m√°ink hamarosan megold√≥dnak. √ćgy vagy √ļgy.
Gondolom, nem kell k√ľl√∂n magyar√°znom, hogy fesz√ľlts√©gek vannak k√∂z√∂tt√ľnk. Mindig igyekeztem befogad√≥ m√≥don viselkedni Veled, de ezzel rendre vissza√©lt√©l, √©s m√°ra teljesen r√°n√Ķtt√©l az √©letteremre. Nem szeretn√©k k√ľl√∂n hosszas magyar√°zkod√°sba kezdeni arr√≥l, hogy √©n nem vagyok “fasiszta”. Tudod Te azt j√≥l. Azt is tudod, hogy b√°rhol a vil√°gon k√©pes vagy magad ellen m√©rhetetlen ellenszenvet kiv√≠vni. √Čppen ez√©rt kital√°lt√°l egy nagyon okos sz√≥t: antiszemitizmus. Mondj m√©g egy n√©pet b√°rhol a vil√°gon, aki k√ľl√∂n sz√≥t alkotott az √Ķt √©r√Ķ ellenszenvre. Ne is gondolkodj, nincs ilyen. Tudod, valami√©rt Rajtad k√≠v√ľl egyetlen n√©pnek sem volt erre sz√ľks√©ge.

T√∂bbszint√Ľ probl√©m√°im vannak Veled, de mindegyik szint a m√©rt√©ktelen kapzsis√°godra vezethet√Ķ vissza. Persze, persze, √°ltal√°nos√≠tok. Valami√©rt Veled szemben minden korszakban, minden orsz√°gban √°ltal√°nos√≠tottak az emberek, amikor azt tapasztalt√°k, hogy nem szabad T√©ged p√©nz √©s hatalom k√∂zel√©be engedni. Nyilv√°n √°rtatlan c√©lpontja volt√°l az el√Ķ√≠t√©leteknek √©vsz√°zadokon √°t, szerte a vil√°gon. Na hagyjuk, ez genetika, bar√°tom. √Čn is ismerem a mentalit√°sodat, √©s Te is j√≥l tudod, hogy √≠gy van.
M√©gis magyar√°zkodom egy kicsit, j√≥? Nem, nem vagyok “n√°ci”. Nem k√≠v√°nom a hal√°lodat, s√Ķt, f√©ltelek t√Ķle. √Čs f√©ltem a tisztess√©ges, becs√ľletes embereket, akikn√©l lassan elszakad a c√©rna, √©s el√©red n√°luk, hogy a hal√°lodat k√≠v√°nj√°k, net√°n tegyenek is √©rte. Tal√°n naiv vagyok, de hiszek a megv√°ltoztathat√≥ban. Ez√©rt e lev√©l.
Mik a problémáink?
Az √ļjkor derek√°n, egy √≥vatlan pillanatban valaki p√©nzk√∂zelbe engedett T√©ged. Meg is pecs√©telte ezzel vil√°gunk sors√°t. Burj√°nzani kezdtek a p√©nzv√°lt√≥k, bank√°rok, √©rmekeresked√Ķk, akik igyekeztek a p√©nzrendszert az emberis√©g ellen, s a maguk haszn√°ra ford√≠tani. Egym√°st seg√≠tett√©tek hatalmi poz√≠ci√≥kba a politik√°ban, iparban, gazdas√°gban. Ez persze nem baj, bar√°tok k√∂zt ez term√©szetes. Ha j√≥l m√Ľk√∂dne a rendszer, nem is zavarna senkit, hogy m√°ra m√°r minden√ľtt Ti vagytok a rangl√©tra cs√ļcs√°n. Komolyan, kit √©rdekelne, hogy ki ir√°ny√≠t, ha egy t√∂k√©letes j√≥l√©ti rendszer van ki√©p√≠tve az emberis√©gnek?
A Ti rendszeretek nem lehet t√∂k√©letes, s√Ķt √©letk√©pes sem. A kapzsis√°gotok miatt.
Amint megjelentetek a sz√≠nen, r√∂gt√∂n megsz√Ľntek a c√©hek, j√∂tt az ipari forradalom, a t√∂megtermel√©s, a fogyaszt√≥i t√°rsadalom, a hitel, a kamat, a t√Ķzsde, a profit, az iparos√≠tott h√°bor√ļk, a munkan√©lk√ľlis√©g, a k√∂rnyezet le√©p√≠t√©se, a vil√°g sors√°nak g√Ķg√∂s forgat√°sa. M√°ra rajtatok k√≠v√ľl mindenki nincstelenn√© v√°lt, √©s csak a szerencs√©sek kiv√°lts√°ga, hogy m√©g robotolhatnak az √∂nfenntart√°s√©rt.
M√©g akkor sem haragudna senki, ha v√©letlen√ľl sz√ļrtatok volna el valamit, √©s ez√©rt lenne ma k√°osz a vil√°gban. De sajnos nem √≠gy van. A vil√°g jelenlegi helyzete egy √°tgondolt, szisztematikusan fel√©p√≠tett folyamat eredm√©nye. Ezt tett√©tek az emberis√©g asztal√°ra.
Most fogod kimondani azt a sz√≥t, hogy √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let. Ez is majdnem olyan okos sz√≥, mint az antiszemitizmus. A hat√°sa szinte ugyanaz. Az√©rt √©n adn√©k n√©h√°ny t√°mpontot eme kifejez√©s elker√ľl√©s√©hez.
Egyr√©szt (kital√°lom!) k√©rd√©ses r√©szedr√Ķl, hogy mindez zsid√≥k m√Ľve. Olvasgass a k√∂zismert iparm√°gn√°sok, bank√°rdinaszti√°k viselt dolgair√≥l, arr√≥l, hogy √Ķk r√°ngatj√°k dr√≥ton a politik√°t, a p√©nzpiacot, m√©di√°t, mindent. Ezen szem√©lyek neve roppant besz√©des lesz sz√°modra, ahogyan sz√°momra is az. Mind zsid√≥k, kiv√©tel n√©lk√ľl. Ahogyan ma m√°r nem is teszel a h√≠rad√≥k v√©g√©re st√°blist√°t. Ha az emberek v√©gigolvasn√°k a sok zsid√≥ nevet, r√°j√∂nn√©nek, hogy manipulat√≠v hazugs√°g mindaz, amit h√≠r gyan√°nt el√©j√ľk raktok.
M√°sr√©szt, ha az ember picit belet√ļr a t√∂rt√©nelem kev√©sb√© hangoztatott, net√°n eltitkolt momentumaiba, hamar kider√ľlhet, hogy az √∂sszes √ļjkori h√°bor√ļt Nektek k√∂sz√∂nheti a vil√°g. Ott vagytok minden orsz√°g d√∂nt√©shoz√≥ szektor√°ban, √©s √ľgyesen keveritek a lapokat. Kiv√°lasztj√°tok azon orsz√°gokat, melyek nem hajland√≥ak fejet hajtani t√Ķk√©tek el√Ķtt, vagy net√°n fogatok f√°j term√©szeti adotts√°gaira. R√©gebben ilyen orsz√°gokat ugrasztottatok √∂ssze, hogy (term√©szetesen) bank√°raitok hitelezhessenek ezen orsz√°goknak “bar√°ti” kamatra. Ma m√°r van saj√°t b√°botok, az USA, melyet b√°rmely makacskod√≥ k√∂zel-keleti orsz√°g nyak√°ba tudtok ugrasztani. Ma m√°r van m√©g egy okos szavatok erre: terrorizmus. Az ut√≥bbi √©vtizedben t√ļl sok “dikt√°tor” hunyt el fura k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, nem igaz? D√ļsk√°ltok a kifejez√©sekben, melyeket azokra haszn√°ltok, akik nem akarnak Titeket. Van ugye az antiszemita, a n√°ci, a fasiszta, a terrorista, a dikt√°tor. Mindig akad j√≥ ok, ami√©rt gy√Ľl√∂lni lehet √Ķket, de Titeket nem szabad, ugye?
Harmadr√©szt ott van a magyars√°g b√Ķr√©n is √©rezhet√Ķ p√©nzh√°bor√ļ. Azt neh√©z lenne a vil√°g fel√© elmagyar√°zni, ha haz√°nkat fegyveresen megt√°madn√°d. Hiszen nem √°rtunk mi senkinek. (A palesztinok sem, de err√Ķl k√©s√Ķbb.) Felv√°s√°rolod haz√°nkat, megveszed a gazdas√°gunk √©p√≠t√Ķelemeit, hogy lerombold, lakoss√°g√°t elad√≥s√≠tod, h√°z√°b√≥l kilakoltatod, √©s ha j√≥l tudom, m√°r √ļton vannak a zsid√≥ telepesek ezekbe a lak√°sokba.
L√°ssuk, Te hogyan √©rtelmezed a t√∂rt√©nelmet! Sz√°modra csak k√©t dolog l√©tezik. Volt √Ābrah√°m, √©s volt a holokauszt.
√Ābrah√°m szent n√©pe vagy, mely az emberis√©g f√∂l√∂tt √°ll. Mit emberis√©g? G√≥jok, lelketlen √°llatok, barmok. Hited √≠gy eml√≠ti √Ķket, mindenkit, aki nem zsid√≥. Komoly szab√°lyrendszert tartalmaz hited arra vonatkoz√≥an, hogy az √°llati szintre sorolt emberis√©g f√∂l√∂tt milyen v√©lt hatalmat gyakorolhatsz. Egy baj van ezzel. Ilyen szab√°lyrendszer nem sz√°rmazhat a szeretet Isten√©t√Ķl. A hited egy hazugs√°g.
A t√∂rt√©nelmed m√°sodik pontja a holokauszt. Megint magyar√°zkodom, j√≥? Nem tagadom a holohausztot. Vitatom azt. Tudom, hogy m√°r t√∂rv√©ny v√©di a megm√°s√≠thatatlan sztoridat, √©s b√∂rt√∂n j√°r a k√©rd√©sek√©rt is. De valami√©rt ragaszkodom az igazs√°ghoz. T√ļl j√≥ √ľzlet ez neked ahhoz, hogy t√∂rt√©nelmi t√©nyk√©nt elfogadjam. Most nem szeretn√©k belemenni a boncolgat√°s√°ba, hiszen egy k√∂nyvet tudn√©k √≠rni err√Ķl. Egy apr√≥s√°got azonban m√©gis megeml√≠ten√©k.
A kezem √ľgy√©be ker√ľlt egy V√∂r√∂skereszt √°ltal kiadott jelent√©s a holokauszt √°ldozatair√≥l. 271.000 √°ldozatot eml√≠t, melyek jelent√Ķs r√©sze j√°rv√°nyokban halt meg. √ögy √©rzem, ez nagyon nincs pariban az √°ltalad emlegetett hatmilli√≥val. Valami elfogadhat√≥t mondanod kellene. De lehet√Ķleg ne azt, hogy a V√∂r√∂skereszt egy n√°ci szervezet.
A holokauszt a Te v√©res kardod, melyet k√∂rbehordasz hetente a vil√°gban, ez lett egyik f√Ķ √©rved, ha vit√°znod kell valakivel.

Lapozzunk a t√∂rt√©nelemk√∂nyvben! ’56-r√≥l mi jut eszedbe? Igen, igen, arr√≥l besz√©lek, amir√Ķl m√©g ma sem nagyon szabad a magyarnak. Tudod, nem volt elsz√°moltat√°s, felel√Ķss√©gre von√°s, a nemzet√ľnk h√≥h√©rjai (akik m√©g √©lnek) luxusnyugd√≠jat kapnak… Hiszen √≠gy egyeztetek meg anno a “rendszerv√°lt√≥kkal”. Arr√≥l besz√©lek, amit dr. D√©nes B√©la, az √ĀV√ď/√ĀVH f√Ķorvosa maga is bevallott a Hatikva c. lapban, miut√°n elmenek√ľlt haz√°nkb√≥l a felel√Ķss√©gre von√°s el√Ķl. Id√©zem Neked, j√≥?
“Ak√°rmilyen k√≠nos is, de meg kell √≠rni, hogy nemcsak R√°kosi, Ger√Ķ, Farkas √©s a moszkovita t√°bor vezet√Ķinek jelent√Ķs r√©sze volt zsid√≥, hanem j√≥form√°n sz√°z sz√°zal√©kig zsid√≥kb√≥l √°llt az √ĀVH nyomoz√≥g√°rd√°ja is. √Čs az 1945 ut√°ni egyre er√Ķsebben √©lesed√Ķ antiszemitizmusnak ez az oka.”
K√≠nos. Tudom. Nem is f√Ľz√∂k hozz√° semmit, j√≥?
Te most Palesztin√°ban mit csin√°lsz? Imm√°r √©vtizedek √≥ta, a “m√Ľvelt Nyugat” hathat√≥s t√°mogat√°s√°val t√∂meges n√©pirt√°st hajtasz v√©gre. A holokauszt-kamp√°nyod egyik f√Ķ szlogenje a “SOHA T√ĖBB√Č”. K√∂zben a vil√°gsajt√≥ hallgat√°s√°val, √©s az alternat√≠v (te √ļgy h√≠vod, hogy fasiszta) h√≠rport√°lok k√∂zvet√≠t√©s√©vel vil√°gszerte ismertek az emberis√©gellenes h√°bor√ļs r√©mtetteitek. H√°t milyen emberek vagytok ti?
S mindek√∂zben m√ļltb√©li √©s jelenkori √ľld√∂z√∂tts√©gedr√Ķl harsogod tele a m√©di√°t, az emberek fej√©t. Igazad van, akkor lelkesebben b√°nj√°k meg neml√©tez√Ķ b√Ľneiket, √©s tejelnek. Mindent megengednek neked, mert m√©g csak v√©letlen√ľl sem szeretn√©nek azonosulni a d√©moniz√°lt “fasizmussal”.
S v√©g√ľl r√©szemr√Ķl egy beismer√©s. V√©gig √°ltal√°nos√≠tottam. Tudom. Sz√°nd√©kos volt. Nektek h√°la, √©n most egy szem√©lytelen, g√Ķg√∂s √©s lekezel√Ķ rendszerben √©lek. Hozz√°szoktam m√°r az uniformiz√°lt dolgokhoz. Tudom. Tudom, hogy vannak tisztess√©ges zsid√≥ emberek is, de a levelem nem nekik sz√≥lt, hanem Neked. Nem vizion√°lok. Val√≥s√°g az, hogy amit ma a Mazsihisz s√≥hajt, abb√≥l m√°r holnapra t√∂rv√©ny, vagy miniszter(eln√∂k)i int√©zked√©s lesz.
Nem lesz ennek j√≥ v√©ge. Nem fenyeget√Ķz√∂m, hanem agg√≥dom.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | vesterhagen - 2013. Šprilis 14. 12:11:33
Nem b√≠rt tov√°bb hazudni a CNN m√Ľsorvezet√Ķje!

Amber Lyon a CNN volt riportere √©s m√Ľsorvezet√Ķje nem b√≠rta tov√°bb azt, hogy hamis √©s hazug h√≠reket kellett beolva...snia Sz√≠ri√°r√≥l √©s Ir√°nr√≥l. Lyon elmond√°sa szerint a nyugati √©s amerikai m√©diumok hadj√°ratott ind√≠tottak a k√©t orsz√°g ellen √©s folyamatosan f√©lret√°j√©koztatj√°k a n√©z√Ķket. Ugyan az a forgat√≥k√∂nyv, mint t√≠z √©vvel ezel√Ķtt Irak ellen ind√≠tottak a tv csatorn√°k. – mondta Lyon. Ezek ut√°n a lelkiismeret√©re hallgatva felfedte a CNN hazugs√°gait majd beny√ļjtotta lemond√°s√°t. s_grat
#2 | gabesz - 2013. Šprilis 14. 12:43:30
s_gt :) Gratul√°lok neki hozz√°, csak √©lje t√ļl ezt a kalandot. A t√∂bbiek meg p√©ld√°t vehetnek r√≥la!
#3 | lalapapa - 2013. Šprilis 14. 13:57:29
Eletemben annyi alul iskolazott birkat nem lattam
mint usacanadaban
de nem csak azok
egy angol nö szavaival ,
ezek nem alul iskolazottak
hanem meg stupidok is,
a juddeo jajj de nem jo keresztenyseg igen
csak ontja a sok maszlagot
es be is veszik, szopjak, nyaljak,
bekesseg nagy csöndben maradni,
termeszetes
lustasag nagykep√ľseg nemt√∂r√∂d√∂mseg
nagyravagyas
nem erdekli a masikkal mi lesz,
csak a maga dolga,
meg a teve bekapcsolasa is nagy feladat lesz
a többit mit adnak meg beveszik,
s_oh1
#4 | ARMOGUR - 2013. Šprilis 14. 17:24:35
Mir√Ķl besz√©l ez a lev√©l√≠r√≥!? Nincs j√≥ zsid√≥!!Amelyik v√©letlen√ľl annak l√°tszana, az szerepet j√°tszik!
Zsid√≥ fasizmus van a vil√°gban! Nem kell felsorolni a gazs√°gaikat, tudjuk √©s √Ķk is tudj√°k!
Elszámolás következik!
#5 | Gutai Zub - 2013. Šprilis 14. 17:38:53
A "mértéktelen kapzsiság" és a zsidók?
"Lucifer,
...Egy√ľtt teremt√©nk: oszt√°lyr√©szemet k√∂vetelem."
Mad√°ch Imre

M√°r a Tor√°ban is el√Ķfordul, hogy zsid√≥v√° v√°lt egy n√©p, egy nemzet.(csak egy esetet tudunk)
A "zsid√≥" sz√≥ nagyon hom√°lyos √©rtelmet kap manaps√°g, m√©g Izrael √°llamnak sincs hivatalos zsid√≥ meghat√°roz√°sa. Ami √©rthet√Ķ is, hiszen a Tor√°ban vil√°gosan √©s hat√°rozottan √°ll: az a zsid√≥, aki j√ļda t√∂rzs√©nek a v√©rvonal√°t ki tudja mutatni csal√°dj√°ban, sz√°rmaz√°s√°ban.
Ilyen ember már régóta nincs ezen a földön.
Akkor kihez is szól ez a nyílt levél?

Hát ez a levél bizony hozzánk szól.
Az els√Ķ eur√≥pai orsz√°g, Spanyolorsz√°g, ahol 800 √©vig zsid√≥k tany√°ztak, miv√© v√°lt?
A spanyolok viselked√©se Amerik√°ban t√ļlsz√°rnyalt minden elk√©pzelhet√Ķ kapzsis√°got, f√∂rtelmet, aljass√°got, amit ember valaha elk√∂vetett.
Aztán jöttek a többi zsidóvá vált népek: angolok, franciák, hollandok, németek, stb.
Az anyagias kommunista √©vek, √©s az √ľld√Ķz√©sek, megtorl√°sok, megv√°ltoztatt√°k a magyar n√©pet is, k√ľl√∂n√∂sen a k√∂z√©poszt√°ly√°t. Nem birk√°k lettek, hanem zsid√≥k.
A kazárok óta a zsidóság nem faj, vagy vallás, hanem viselkedési forma, féktelen kapzsisággal.
Sajnos az√©rt vagyunk kevesen, mert sok a megt√©rt "kaz√°r" k√∂z√∂tt√ľnk....
"Nem lesz ennek jó vége...."
#6 | nyilas - 2013. Šprilis 15. 21:33:39
A kazárok óta a zsidóság nem faj, vagy vallás, hanem viselkedési forma, féktelen kapzsisággal.
Sajnos az√©rt vagyunk kevesen, mert sok a megt√©rt "kaz√°r" k√∂z√∂tt√ľnk....
"Nem lesz ennek jó vége...."


Gutai! Tal√°lt! S√ľllyed!s_grats_grats_grats_grats_grat
#7 | enid - 2013. Šprilis 15. 22:21:48
Milyen igaz!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.