Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megszólalt a kommandós, aki még Orbánt is megverte


Cs√°ki Istv√°n, a h√≠rhedt ex-terrorelh√°r√≠t√≥ kit√°lalt. A b√∂rt√∂nben l√©v√Ķ specialist√°r√≥l kevesen tudj√°k, hogy a '90-es √©vek elej√©n a francia √°llamf√Ķ, Mitterand eln√∂k test√Ķre is volt Magyarorsz√°gon, valamint √Ķ is v√©dte az Egyes√ľlt √Āllamok akkori eln√∂k√©t, George Busht. A terrorelh√°r√≠t√≥s szuperzsaru elismerte: a rendszerv√°lt√°s el√Ķtt parancsba kapta, hogy az ellenz√©ki Orb√°n Viktort minden rendszerellenes t√ľntet√©sen elverje √©s √≠gy megt√∂rje. A kommand√≥s azonban 1990-ben meg√∂lt egy v√°llalkoz√≥t √©s emiatt el√Ķbb hal√°lra, majd 20 √©v fegyh√°zra √≠t√©lt√©k.

Cs√°ki cegl√©di gazdaemberek gyerekek√©nt lett terrorelh√°r√≠t√≥ az 1980-as √©vekben. A fiatal fi√ļ kiemelt tehets√©gk√©nt kezdte p√°ly√°j√°t. Tipikus rabja lett a munk√°j√°nak. A speci√°lis kik√©pz√©seknek k√∂sz√∂nhet√Ķen pedig t√∂k√©letes katona lett, de egyvalamir√Ķl mindenki elfeledkezett. Arr√≥l, hogy egy ki√∂regedett "gyilkol√≥-g√©p" - mert csak erre oktatt√°k a terrorelh√°r√≠t√≥ osztag tagjait - mik√©nt fog majd beilleszkedni egyszer a civil √©letbe. H√°t tal√°n emiatt, tal√°n m√°s miatt, de 1990-ben bele keveredett egy fura √ľzleti √ľgybe, √©s egyetlen √ľt√©ssel meg√∂lt egy v√°llalkoz√≥t. Cs√°ki a tette ut√°n nem sokkal feladta mag√°t. 2001-ben szabadult, de √ļjb√≥l b√∂rt√∂nbe ker√ľlt.

Exkluz√≠v interj√ļj√°nak elej√©n Cs√°ki csak annyit k√©rt, hogy mindenr√Ķl k√©rdezz√ľk √©s √Ķ mindenr√Ķl besz√©lni fog.

- Kezdj√ľk ezzel a b√©rgyilkoss√°ggal, vagy gyilkoss√°ggal, ami√©rt hal√°lra √≠t√©lt√©k. Tulajdonk√©ppen ott mi is t√∂rt√©nt?

- Meg√ľt√∂ttem azt a v√°llalkoz√≥t √©s √Ķ belehalt, azonnal. Tudnom kellett volna, hogy nem √ľthetek. Bel√Ķl√ľnk sajnos katon√°kat, egyfajta gyilkol√≥-g√©peket k√©peztek a terror-elh√°r√≠t√≥ osztagn√°l. Sz√≥val, amikor hazaj√∂ttem, k√∂z√∂lt√©k a fi√ļk bent, hogy keres a BRFK. Tudtam azonnal, hogy mir√Ķl van sz√≥. Egyb√Ķl mentem a felettesemhez, leadtam a fegyverem, a jelv√©nyem √©s elmondtam neki mit tettem. Sajnos √©n kor√°bban Bodr√°cska J√°nossal, a rend√Ķrs√©g f√Ķguruj√°val √©s Horv√°th Bal√°zzsal, az akkori bel√ľgyminiszterrel rosszban voltam. Besz√≥ltam nekik egy kik√©pz√©sen.

Meggyan√ļs√≠tottak √©s folyamatosan azt akart√°k t√Ķlem, hogy ismerjem be, hogy ez b√©rgyilkoss√°g volt. Mondtam nekik, hogy ez nem az. Majd becsuktak a hal√°lra√≠t√©ltek cell√°j√°ba. Ott √©ltem, am√≠g a katonai b√≠r√≥s√°g el nem √≠t√©lt. Piszok dolgok t√∂rt√©ntek. Kisfiam, Zsoltika ekkoriban volt m√°sf√©l √©ves. Bodr√°cska √ļr k√∂z√∂lte velem az egyik nap, hogy a fiam √©let-hal√°l k√∂z√∂tt van, √©s ismerjek be mindent √©s mehetek a k√≥rh√°zba hozz√°. Mondt√°k, hogy √Ķk megmentik Zsoltik√°t. H√°t ezt nem hittem el. Sajnos. Zsoltika t√©nyleg rosszul lett. Bevitt√©k a Heim P√°lba, √©s l√©legeztet√Ķ g√©pre rakt√°k, de a szerkezet az egyik √©jszaka le√°llt. Fura, nem?

J√∂ttek a rossz h√≠rrel. √ērj√∂ngtem, sz√©tvertem a cell√°mat. De semmit sem tehettem. K√©rtem, hadd mehessek ki a k√≥rh√°zba. Eleget is tettek a k√©r√©semnek. Ma sem felejtem el. Ott √°lltam a k√≥rh√°z alagsor√°ban egy nyitott ajt√≥n√°l. Ott volt egy pici kis emberke letakarva. K√∂z√∂lte az √ľgy√©sz, aki k√≠s√©rt, hogy na, Cs√°ki menjen oda a fi√°hoz, de ne feledje: ut√°na beismer√Ķ vallom√°st kell tennie. H√°t √©n k√©sz voltam. M√©g ekkor is, a gy√°szom napj√°n, √Ķket csak egyvalami √©rdekelte. H√°t j√≥l sz√©tvertem az √ľgy√©szt, meg mindenkit, aki √©pp ott volt.

- Mi történt ezután?

- Eltemett√©k a fiamat √ļgy, hogy gyorsan el√Ķtte elhamvasztott√°k. Senki sem enged√©lyezte ezt egy√©bk√©nt. Se a nejem, se √©n. A mai napig nem √©rtem, mi√©rt kellett ezt tenni√ľk. Sajnos nem mehettem ki a kisfiam temet√©s√©re sem √©s csak 2001-ben, a szabadul√°somkor tudtam √Ķt megl√°togatni a temet√Ķben. A feles√©gemet term√©szetesen kir√ļgt√°k az √≥vod√°b√≥l, √Ķ tudja pedag√≥gus volt. N√©gy √©vre r√°, 1995-ben el is hagyott. T√Ķlem mindent elevettek, amit csak lehetett, mindent.

- Eml√≠tette, hogy sem a bel√ľgy vezet√Ķj√©vel, sem az akkori f√Ķkapit√°nnyal nem volt j√≥ban. Mi√©rt volt √Ėn b√Ľnbak?

- H√°t ez az eg√©sz egy j√≥ aprop√≥ volt arra, hogy a terror-elh√°r√≠t√≥k k√∂zvetlen√ľl a rend√Ķrs√©g ir√°ny√≠t√°sa al√° ker√ľljenek. Addig ugyanis a rend√Ķr√∂knek semmi k√∂z√ľk nem volt hozz√°nk.

- Mes√©ljen egy picit a gyilkoss√°g el√Ķtti id√Ķkr√Ķl. √ögy tudom, √∂n a legjobb volt √©s m√©g az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂k√©t is v√©dte Magyarorsz√°gon.

- Ez √≠gy van. Engem √©s h√°rom t√°rsamat v√°lasztott√°k ki az amerikaiak. De a francia √°llamf√Ķre, Francoise Mitterand-ra is √©n vigy√°ztam, am√≠g itt tart√≥zkodott. Sz√≥val tehets√©ges voltam, de nagy pof√°m volt.

- Terror-elh√°r√≠t√≥k√©nt t√ľntet√©sekre is j√°rt a rendszerv√°lt√°s el√Ķtt?

- Igen. Parancsba kaptuk a feladatokat. Nekem szem√©lyesen mindig Orb√°n Viktort kellett vernem. Akkoriban nem tudtam ki az, nem gondoltam volna, hogy k√©s√Ķbb Magyarorsz√°g minisztereln√∂ke lesz. Amikor p√©ld√°ul a k√∂zt√°rsas√°got kihirdett√©k, mi ott √°lltunk cs√Ķre t√∂lt√∂tt fegyverrel a Parlament el√Ķtt. Tal√°n err√Ķl senki sem besz√©lt, de mi parancsba kaptuk, ha rendbont√°s lesz, azonnal t√ľzelj√ľnk.

A most is b√∂rt√∂nben raboskod√≥ ex-kommand√≥s m√°ra nagyon megv√°ltozott: √°tt√©rt a muszlim hitre √©s rendszeresen olvassa a Kor√°nt. Cs√°kinak, aki egykoron a legtehets√©gesebb speci√°lisan k√©pzett rend√Ķr volt, m√©g hat √©ve van h√°tra a b√∂rt√∂nben
http://www.stop.h...lstparts=1

HozzŠszůlŠsok


#21 | 1 hazafele - 2013. Šprilis 15. 09:12:14
Gerry Bajt√°rs!
Jol esett, remélem jol fog esni,mert a megértés megért!s_kac
#22 | gabi - 2013. Šprilis 15. 09:42:52
J√≥l m√ļlattok fijjj√ļk? Tudtam, hogy feldobom a hangulatot, ha m√°r a bakancsot nem iss_figyu
#23 | Kameleon - 2013. Šprilis 15. 11:49:20
TEK egy nap kiképzés

Gy√∂ngy√∂si K√°roly - m√ľveleti f√Ķoszt√°lyvezet√Ķ
Kelemen Istv√°n - k√∂zelharckik√©pz√Ķ
Karacs Attila . k√∂zelharckik√©pz√Ķ
Lakatos P√©ter - Master RKC - er√Ķnl√©ti szak√©rt√Ķ 4:49 - t√Ķl
Balogh G√°bor - l√Ķkik√©pz√Ķ

YouTube Videů


Exkluz√≠v felv√©telek a TEK titkos kik√©pz√©s√©r√Ķl

Mi√©rt van sz√ľks√©g Magyarorsz√°gon Terrorelh√°r√≠t√°si K√∂zpontra? Igaz, hogy "a minisztereln√∂k mag√°nhadserege", ahogy az ellenz√Ķk √°ll√≠tj√°k, vagy a k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ terrorfenyegetetts√©g cs√∂kkent√©s√©nek hat√©kony eszk√∂ze az elittest√ľlet?

Az ATV Tabu st√°bj√°nak egyed√ľlik√©nt siker√ľlt ellesnie a TEK titkos kik√©pz√©s√©n a fort√©lyokat, sz√≥ra b√≠rnia a fog√°sokat tan√≠t√≥ ju jitsu mestert, valamint az er√Ķnl√©ti edz√©seken r√©sztvev√Ķket. Exkluz√≠v felv√©telek.
atv.hu
http://atv.hu/cik...valo_a_tek
#24 | Kameleon - 2013. Šprilis 15. 12:18:54
Hajd√ļ J√°nos √©s Pajna Zolt√°n a M√ĖSZ √ļj aleln√∂kei

Szombaton megtartotta besz√°mol√≥ k√∂zgy√Ľl√©s√©t a Magyar √Ėk√∂lv√≠v√≥ Szaksz√∂vets√©g. √öj aleln√∂k√∂t v√°lasztottak Hajd√ļ J√°nos vez√©r√Ķrnagy, a TEK f√Ķigazgat√≥ja √©s Pajna Zolt√°n, Debrecen megyei jog√ļ v√°ros alpolg√°rmestere szem√©ly√©ben.
http://www.boxing...-alelnokei

Elnökség: http://www.boxing...
#25 | keepfargo - 2013. Šprilis 15. 14:32:12
Titan Soos Jozsef....ti tan hiszitek, amit ir? En nem tudom, higyjem-e, de annyi majdnem biztos, hogy amikor nem az elkovetot itelik el, akkor valami nagyon buzlik. Talan fejetol a hal....

Ha mar a buzlo fejnel tartok: ennek a Csaki terrorelharitonak olyan nehez keze van, hogy egy utes eleg volt az aldozatnak. Milyen kemenyen verhette meg akkor Orbant, es hanyszor? Itt is buzlik valami....(vagy sikerult neki felhulyere verni, ezt latjuk ma?)

Ne bantsd a magyart, mert mar ugyis sz..ban van, igy te is budos leszel hamarosan...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.