Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

RIADÓ!


Most jött, de nem értem mire fel ez a ri-adóztatás. Csak nyugalom, nem lesz itt semmi, nem lesz valami sem, csak zsidósimogatókat akarnak minden stratégiai helyre látható módon telepítni. Puccs szelet érezni!
A MAGYAR NEMZETI VÉDELMI BIZOTTSÁG BEJELENTÉSE! HAZÁNK GYARMATOSÍTÁSA ÉS NEMZETÜNK PALESZTIN MINTÁRA TÖRTÉNÕ LEIGÁZÁSA MEGKEZDÕDÖTT! BELSÕ KORMÁNYZATI INFORMÁTORAINK ÉS KÜLFÖLDÖN ÉLÕ HÍRSZERZÕINK IS MEGERÕSÍTETTÉK A HÍRT, MISZERINT AZ ORBÁN-ÁDER PÁROS, 2013.ÁPRILIS 20.-TÓL 200.000 IZRAELI TELEPES BEUTAZÁSÁT HAGYTA JÓVÁ AZ ELÕZETES MEGÁLLAPODÁS ÉRTELMÉBEN!A MENEKÜLTSTÁTUSSZAL ÉRKEZÕ TELEPESEK BIZTONSÁGÁRA AZ EU-GENDORF 4000 FELFEGYVERZETT KATONÁJA FOG VIGYÁZNI, A RENDVÉDELMI SZERVEINK FELETTI TOTÁLIS ÉS TEJHATALMÚ IRÁNYÍTÁS ÁTVÉTELE MELLETT!LETARTÓZTATÁSOK VÁRHATÓK! MINDEN OLYAN HAZAFI VESZÉLYBEN VAN, AKI SZÓVAL, VAGY TETTEL ELLENÁLL A HÓDÍTÓKNAK!VÉDJÉTEK ÉS ÕRIZZÉTEK A KULCSFONTOSSÁGÚ SZERVEZETEINK VEZETÕIT!A KOREAI INCIDENS MIATT MINDEN ORSZÁG A SAJÁT BIZTONSÁGÁRA ÜGYEL, KÜLSÕ SEGÍTSÉGET MÉG A BARÁTI ORSZÁGOKTÓL SEM KAPHATUNK. A NEMRÉG HAZATÉRT KATONÁINK A NATO EGYEZMÉNY SZERINT A HÓDÍTÓKAT KELLENE SZOLGÁLJÁK. AZ ÁR-, ÉS BELVÍZVESZÉLY MIATT A NEMZET EREJE ÉS FIGYELME ELTERELÕDIK A FENNÁLLÓ VESZÉLYRÕL. MEGOSZTOTT NEMZETI ERÕINK ALKALMASSÁ TETTÉK AZ IDÕT A GYARMATOSÍTÁSRA!
AZONNALI EGYESÍTÉSRE VAN SZÜKSÉG!A HATÁR KÖZELI RÉSZEKEN (50 KM) ROMÁN, SZLOVÁK, OSZTRÁK RENDÕRI SEGÍTSÉGET IS IGÉNYBE VESZNEK HAZÁNK ÁRULÓI!A SZÁNDÉKOSAN FELSZÁMOLT MALÉV TERMINÁLJAI ÉS AZ ÓRIÁS KATONAI SZÁLLÍTÓGÉPEK FOGADÁSÁRA MEGÉPÍTETT REPTÉR MOST A ZSIDÓ TELEPESEK FOGADÁSÁNAK KULCSFONTOSSÁGÚ SZÍNHELYEIVÉ VÁLNAK!
A LAKATLAN LAKÓPARKOK ÉS BÉRHÁZAK, AZ ELÁRVEREZETT MAGÁNINGATLANOK ÚJ LAKÓI MÁR KÉSZÜLNEK ÚJ HAZÁJUK ELFOGLALÁSÁRA!VÉSZHELYZET!AZONNALI REAKCIÓT VÁRUNK MINDEN IGAZ MAGYARTÓL, PÁRTÁLLÁSTÓL ÉS POLITIKAI MEGGYÕZÕDÉSTÕL FÜGGETLENÜL! MEG KELL VÉDENÜNK SZABADSÁGUNK ÉS FÜGGETLENSÉGÜNK!
MAGYARORSZÁG NEM LESZ PALESZTINA!HA MOST NEM TUDUNK ÖSSZEFOGNI, NEMZETÜNK 60 %-RA A BIZTOS PUSZTULÁS ÉS NYOMOR VÁR!
EGYSÉGBE MAGYAROK! ÚJABB TRIANON VAN LÁTHATÁRON!

TILTAKOZZATOK! KI AZ UTCÁRA MAGYAROK!NE ENGEDJÉTEK A BEÉRKEZÕ TELEPESEKET, HOGY HÁZAIKBA BEKÖLTÖZZENEK! NE ENGEDJÉTEK, HOGY ELHAGYJÁK A REPTEREKET!
KAMIONOSOK! ZÁRJÁTOK LE A FÕUTAKAT ÉS A HATÁRÁTKELÕKET!HAZÁTOKHOZ ÉS NEMZETETEKHEZ HÛ RENDÕREINK ÉS KATONÁINK! RAJTATOK ÁLL VAGY BUKIK A HAZA SZABADSÁGA ÉS NEMZETÜNK JÖVÕJE!
ÁLLJATOK A NEMZETI ELLENÁLLÁS ÉLÉRE!

RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ!

NEM GYAKORLAT!"

Hozzszlsok


#11 | piramis - 2013. prilis 17. 22:22:15
A katonai készültségi fok nagyságáról nem vagyok meggyõzõdve, de hogy valami készül, az biztos. Nem tûzvédelmi riadó lesz.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.