Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Nemzeti Védelmi Szolgálat után szaglászik az alvilág


Megszagolták magukat és bûzlenek? Az álpintér mg mindig bûzlik? Az egész parlamenti és mögttes csürhe is? Õk hoztak létre benneTEK-et, idióták. Ja, hogy tudjátok is, csak madárnyelven mondjátok el az értetleneknek. Így más.
A jórészt korrupciós ügyeket feldolgozó napi munka során világossá vált, hogy a rendvédelmi állomány megvesztegetésében érdekelt alvilág vezetõi már feltérképezték a szolgálatot, és pontosan tisztában vannak a szervezet jelenlétével - errõl Bolcsik Zoltán, a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) vezetõje beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

A vezérõrnagy elmondta: létszámbõvítésre készülnek, hogy júliustól el tudják látni a kormánytisztviselõi kar hatáskörükbe kerülõ ellenõrzését is. Mindez azt jelenti, hogy hetvenezerrel több munkavállaló tartozik majd a hatáskörükbe.

Jelenleg teljes az állománytábla, minden állás betöltött, 415-en vannak. Bolcsik Zoltán azt mondta: Pintér Sándor ígérete szerint az ország gazdasági helyzetére is figyelemmel 40-50 fõvel számolnak.

MTI - alfahir.hu

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. április 15. 09:53:54
Bolcsik: Feltérképezett minket az alvilág
Magyar Nemzet

Létszámbõvítésre készülnek a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál, hogy júliustól el tudják látni a kormány-tisztviselõi kar hatáskörükbe kerülõ ellenõrzését is. A szervezet vezetõje, Bolcsik Zoltán a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról is beszélt: a jórészt korrupciós ügyeket feldolgozó napi munka során világossá vált számukra, hogy a rendvédelmi állomány megvesztegetésében érdekelt alvilág vezetõi már feltérképezték a szolgálatot, és pontosan tisztában vannak a szervezet jelenlétével. A vezérõrnagy szerint eredményességükre utal ugyanakkor Portik Tamás és a rendõri kapcsolatait kihasználó V. László õrizetbe vétele. Az interjút Swendt Pál készítette.
http://mno.hu/mag...ag-1151950
#2 | talpi - 2013. április 16. 06:46:51
Imrém!
Lehet, õk is elõre állítoták az "Orr-át" egy órácskával? :) érdekes, mert ez mintha már több éve megtörtént volna, vagy tévedek? Nem hinném, de minden lehetséges. Méghogy "föltérkéoezett bennünket"(?) na csak nem(?) szerintem ""létrehozta"" saját védelmi rendszerét az"alvilág" palamenti szinten, valahogy, így helyes!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.