Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fogadjunk atomh√°bor√ļra!


A bukm√©kerekn√©l nagy p√©nzt √©r, ha √Čszak-Korea h√°bor√ļt ind√≠t.
√Čszak-Korea rak√©t√°kkal fenyeget, √©s kitess√©kelte az orsz√°gban tal√°lhat√≥ nagyk√∂vets√©geket, a f√©lszigeten uralkod√≥ fesz√ľlts√©g m√°r a fogad√≥irod√°kban is megjelent.

Arra, hogy √Čszak-Korea h√°bor√ļt ind√≠t az eg√©sz vil√°g ellen m√©g az id√©n 25/1 ar√°nyban lehet fogadni, azaz ha megt√∂rt√©nik minden egyes feltett fonttal 26-ot lehet nyerni. Felt√©ve, hogy lesz, aki t√ļl√©li a koreai atomcsap√°st.

A k√©t Korea egyes√ľl√©s√©re 2020 v√©g√©re m√°r j√≥val kisebb es√©lyt l√°tnak, ez√©rt itt √∂tvenegyszeres√©t kasz√°lhatjuk, ha bek√∂vetkezik. Szinte alig hoz a h√°zhoz, ha azt tippelj√ľk, hogy nem lesz id√©n √©szak-koreai atomk√≠s√©rlet (1 fontb√≥l 1,44), egy eset√©n 2,63-ra n√Ķ ez az √∂sszeg, h√°rom vagy t√∂bb eset√©n viszont m√°r 17-szeres√©t kapjuk a „befektetett” p√©nz√ľnknek.

A legval√≥sz√≠n√Ľtlenebb, k√©tsz√°zszoros p√©nzt jelent√Ķ esem√©ny az lenne, ha Kim Jong Unt, √Čszak-Korea Kedves Vezet√Ķj√©t lef√©nyk√©pezn√©k a 2013-as NBA - √°ltal√°ban j√ļniusban tartott - nagyd√∂nt√Ķj√©nek egyik m√©rk√Ķz√©s√©n.

Mi történik egyébként Koreában?

√Čszak-Korea a h√©ten k√©t k√∂zepes hat√≥t√°vols√°g√ļ ballisztikus rak√©t√°t sz√°ll√≠tott keleti partvid√©k√©re, ahol mozgathat√≥ ind√≠t√≥√°ll√°sra helyezte, majd elrejtette azokat - jelentette p√©nteken a d√©l-koreai h√≠r√ľgyn√∂ks√©g. "√Čszak nyilv√°nval√≥an arra k√©sz√ľl, hogy el√Ķzetes figyelmeztet√©s n√©lk√ľl kil√Ķje a rak√©t√°kat" – id√©zt√©k a sz√∂uli korm√°ny egy vezet√Ķ tiszts√©gvisel√Ķj√©t. Erre utalhat az is, hogy √Čszak-Korea azt javasolta p√©nteken a Phenjanban nagyk√∂vets√©get √ľzemeltet√Ķ orsz√°goknak, hogy vegy√©k fontol√≥ra misszi√≥juk evaku√°l√°s√°t.

Magyarorsz√°got ez nem √©rinti, hiszen nincs nagyk√∂vets√©g√ľnk az orsz√°gban. A K√ľl√ľgyminiszt√©rium azonban figyelmeztet√©st adott ki a k√∂zelj√∂v√Ķben D√©l-Kore√°ba l√°togat√°st tervez√Ķknek. Azt javasolj√°k, hogy folyamatosan figyelj√©k a h√≠rad√°sokat √©s a konzuli szolg√°lat, illetve a nagyk√∂vets√©g honlapj√°n el√©rhet√Ķ utaz√°si tan√°csokat. √Čszak-Korea egy√©bk√©nt "csak" a fokozott biztons√°gi kock√°zatot rejt√Ķ kateg√≥ri√°ban van az utaz√°sra nem javasolt t√©rs√©gek list√°j√°n. Enn√©l szigor√ļbb besorol√°sban van t√∂bbek k√∂zt Irak √©s sz√°mos afrikai orsz√°g.

Katonai forr√°sok szerint Phenjan feltehet√Ķen √°prilis 15-√©n, az √©szak-koreai kommunista rezsim 1994-ben elhunyt alap√≠t√≥ja, Kim Ir Szen sz√ľlet√©s√©nek √©vfordul√≥j√°n akarja v√©grehajtani a rak√©taind√≠t√°st. A telep√≠t√©sre v√°laszul az Egyes√ľlt √Āllamok rak√©taelh√°r√≠t√≥ rendszert k√ľld√∂tt a csendes-√≥ce√°ni Guam sziget√©n l√©v√Ķ t√°maszpontjai v√©delm√©re.

Egy kis √≠zel√≠t√Ķ abb√≥l, hogyan l√°tj√°k mindezt az √©szak-koreaiak

Forrás: Hír24/MTI/Live Info
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | Nergal - 2013. Šprilis 15. 17:47:51
A propaganda t√©nyleg nagyon megy, atv h√≠rekben mindig t√©m√°ban van Korea, na meg az ismertetett T√°mad√°s a Feh√©r H√°z ellen c√≠m√Ľ filmben, az √ļj G.I. Joe filmben.. De az is lehet, hogy csak b√Ľv√©sztr√ľkk.
#12 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 15. 20:38:02
csak hajtsa végre szertenék már egy bátor embert látni aki nem csak a szájat jartatja
#13 | Perje - 2013. Šprilis 15. 23:44:45
M√©g a v√©g√©n fogadok √©n is. F√Ķk√©nt, hogy h√≠re ment annak, hogy az oorsz eln√∂k is plagiz√°lt. R√°ad√°sul amerikai gazdas√°gi szakirodalomb√≥l m√°solt n√©h√°ny oldalt. Ezzel a r√°bizony√≠t√°ssal m√°r menesztettek eln√∂k√∂t.
http://www.newsru...agiat.html
#14 | Osmagyarhon - 2013. Šprilis 15. 23:57:03
A fogadásokkal mindíg a baj, hogy meg lehet bundázni ( Az információ hatalom! ) és ugye ha valaki nagyban játszik az nyerni szeretne...
#15 | postaimre - 2013. Šprilis 16. 07:39:04
Perje, ha érdekel, itt megnézheted, mi lett a vége a fogadásnak!

http://www.merhay.../4-1-0-160

Balu, az Oblivion megjelent. A F√∂ld az atomh√°bor√ļ ut√°n l√©nyeg√©ben lakhatatlan, de az idegenek miatt kellett bevetni a hasad√≥ anyagot √©s azt√°n j√∂ttek a kl√≥nok √©s a dr√≥nok, meg felrobbanat a "mindentl√°t√≥ szem", ami persze egy √Ľrb√°zis, ahonnan ment az emberirt√°s...√©s mindez a szabadk√Ķm√Ľves-illumin√°tus-scientol√≥gus Tomc Cruise √©s
..., de itt a szereposzt√°s. Morgan Feeman is f√Ķ illumin√°tus szerepl√Ķ, mint Matt Daimon..., de most beadt√°k a kulcsot, mert a fekete-feh√©r fel√°ldozta mag√°t, hogy a "piramis" felrobbanhasson.


Tom Cruise as Commander Jack Harper, he is one of the last remaining men on Earth; he repairs the drones which patrol the skies and protect the planet from warring aliens.[12]
Morgan Freeman as Malcolm Beech, a resistance leader stationed on Earth[13]
Olga Kurylenko as Julia Rusakova
Andrea Riseborough as Victoria Olsen
Nikolaj Coster-Waldau as Sykes, a battle-hardened, intelligent, and highly athletic military weapons expert[14]
Melissa Leo as Sally
Zo√ę Bell as Kara

Orosz kooprodukcióban mehetett, mert csak Szerjózsa hiányzik a szereposztásból.
#16 | Perje - 2013. Šprilis 17. 10:39:49
Egyre n√Ķ ott a fesz√ľlts√©g, ha az amerikaiak is √∂tt repkednek felett√ľk. Egy fekete madaruk le is esett a hat√°r sz√©l√©n:
http://timesofind...573780.cms
#17 | Perje - 2013. Šprilis 17. 10:51:25
Az ir√°ni eln√∂khttp://www.presstv.ir/detail/2013/04/16/298498/era-of-atomic-bombs-over-ahmadinejad/ v√©lem√©nye err√Ķl:

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.