Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Projekt az összeesküvés-elméletek leleplezésére


Az összeesküvõ zsidó mocsok meg erre az áldozatoktól kicsikart pénzt is ad az összeesküvõk összeesküvés lelpezõ, leleplezõ szarvezeteiben lebzselõ bamba liberális kölköknek. Bravó! A géppuska de szépen szólna ott is!
A Political Capital Institute (PC) szakmai partnereivel Deconspirator.com néven önálló tematikus oldalt indított. Céljuk a közvéleményben és a közbeszédben jelen lévõ összeesküvés-elméletek, mint a jobboldali radikalizmus és populizmus ideológiai eszközének kutatása, és a velük szembeni nyilvánosságbeli és oktatási stratégiák kidolgozása.
A Political Capital most induló, kétéves projektje keretében partnereivel öt országra (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Lengyelország, Norvégia, Franciaország) kiterjedõen vizsgálja a közvéleményben és a közbeszédben jelen lévõ (antiszemita és más témájú) összeesküvés-elméleteket és a politikai radikalizálódás ezzel összefüggõ társadalmi, ideológiai, szervezeti mintázatait. A projektnek része a vizsgált országok szélsõjobboldali erõi politizálásának (akcióinak, retorikájának, ideológiájának) vizsgálata és összehasonlítása.
A Deconspirator.com egy folyamatosan bõvülõ tartalmú tematikus portál, melyen a tervek szerint rendszeresen közölnek elemzéseket és állásfoglalásokat, illetve a szakértõk és a politikai döntéshozók számára is hasznos kutatásokat, tanulmányokat, tudományos publikációkat.

A Political Capital szakmai partnerei a projektben a Zachor Alapítvány a Társadalmi Emlékezetért, brit Counterpoint UK, a varsói egyetemen mûködõ Center for Research on Prejudice, valamint a szlovák Institute for Public Affairs.

Link

Hozzászólások


#1 | Bulcsu - 2013. április 15. 11:16:53
Csavarozzunk!

Az USA beveti a HAARP-ot Észak-Korea ellen

"Persze, lassan a HAARP-hívõknek már minden HAARP lesz. Remélem azért még a villanyoszlopokat nem akarják megtámadni, mondván, hogy azok is HAARP antennák. Valamint gondolkodóba estem. Az összeesküvés alapja az, hogy van a HAARP ez a csúcsszupermegafegyver az USA kezében, valahol Alaszkában, amivel a Földön bármilyen célpontot el lehet érni. Kérdés: akkor mi a bánatnak vontatnának egy HAARP platformot Észak-Koreába, ha azt elérhetnék az alaszkai antenna erdõvel? Valamint (állítólag) több HAARP gyanús létesítmény is van már a világon, akkor miért nem azokkal intézik el a dolgot, szépen csendben? Ez a vontatás azért eléggé látványos manõver, egy szupertitkos fegyverhez, nem? Szóval megint beleharapott a kígyó a saját farkába, már saját összeesküvésükbe is belegabalyodnak. Ezúton gratulálok a nagy ébredéshez, jó reggelt kívánok!"

http://amindenit....orea_ellen
#2 | Osmagyarhon - 2013. április 16. 00:04:09
A kérdés jogos. Ha valóban több ország rendelkezik HAARP-al, akkor egy mobil egységgel másra tudom terelni a gyanút, ha a célország képes meghatározni a forrást, persze ha ilyen nyíltan szállítják ...

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.