Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Robbant√°s a bostoni maratonon, h√°rom halott


Na v√©gre valami j√≥ h√≠r. Bin Ladennek √©s nekem is van alibim, de tal√°n a mossad is indult √©s veresenyt fut az id√Ķvel. Mi volt? C4? Esteleg Tomcat-ot k√©rdezz√©tek meg, mert √Ķ a h√≠rhedt bombagy√°ros, de csak Clodo ut√°n, akimeg az √°lpiny√≥ spanja.
H√°rman meghaltak, nyolcvanan megsebes√ľltek k√©t er√Ķteljes, egym√°st k√∂vet√Ķ robban√°sban a bostoni maratonfut√°s befut√≥ja k√∂zel√©ben, de bostoni lapok meg nem er√Ķs√≠tett inform√°ci√≥i szerint 140 felett lehet a s√©r√ľltek sz√°ma. Ketten a helysz√≠nen vesztett√©k √©let√ľket, a harmadik √°ldozat a k√≥rh√°zban halt meg √≥r√°kkal a robbant√°s ut√°n. 17 s√©r√ľlt √°llapota kritikus. A CNN inform√°ci√≥i szerint az egyik √°ldozat egy 8 √©ves fi√ļ, √©s a sebes√ľltek k√∂z√∂tt is legal√°bb nyolc gyerek van m√©g. Az egyik bostoni k√≥rh√°z meger√Ķs√≠tette, hogy t√∂bbek k√∂z√∂tt egy 2 √©ves kisfi√ļt √°polnak s√ļlyos fejs√©r√ľl√©ssel.

A maraton befut√≥j√°n√°l tal√°ltak m√©g egy robban√≥szerkezetet, de ez nem robbant fel. Deval Patrick massachusettsi korm√°nyz√≥ azt mondta, hogy egy harmadik robban√°s is volt a JFK-k√∂nyvt√°rban, azonban egyel√Ķre nem tudni, hogy √∂sszef√ľgg√©sben √°llt-e a maratonn√°l t√∂rt√©nt esetekkel. Ott senki sem s√©r√ľlt meg. A rend√Ķrs√©g egyel√Ķre √ļgy l√°tja, hogy a k√∂nyvt√°rban technikai hiba okozott t√ľzet. A New York Times helyi lapokra hivatkozva azt √≠rta, m√©g egy fel nem robbant bomb√°t tal√°ltak a rend√Ķr√∂k Bostonon k√≠v√ľl, Newtonban a maraton napj√°n. Az egyik helyi t√©v√© egy parkol√≥h√°zban tal√°lt gyan√ļs csomagr√≥l sz√°molt be, a Wall Street Journal pedig √∂sszesen √∂t robban√≥szerkezetr√Ķl √≠rt.

Barack Obama amerikai eln√∂k helyi id√Ķ szerint este hatkor sajt√≥t√°j√©koztat√≥t tartott a Feh√©r H√°zban. Az eln√∂k r√∂viden √©s hat√°rozottan besz√©lt, nem mutatta nyom√°t annak a megrend√ľlts√©gnek, amit a newtowni iskolai l√∂v√∂ld√∂z√©s ut√°n lehetett l√°tni rajta. Azt mondta, egyel√Ķre nem tudj√°k ki √©s mi√©rt tette, de az FBI, a helyi rend√Ķrs√©g √©s a nemzeti g√°rda minden sz√∂vets√©gi er√Ķforr√°st √©s t√°mogat√°st megkap, hogy kider√≠tse, ki √°ll a mer√©nylet m√∂g√∂tt, √©s igazs√°got szolg√°ltasson, ak√°r mag√°nyos mer√©nyl√Ķr√Ķl, ak√°r egy csoportr√≥l van sz√≥. Az eln√∂k az √ļjs√°g√≠r√≥k k√©rd√©seire nem v√°laszolt.

Az FBI lehetséges terrortámadás miatt nyomoz, a Fehér Ház egyik tanácsadója pedig arról beszélt, hogy egy több robbanószerkezettel elkövetett merénylet terrorcselekmény, és aszerint is kezelik.
Másodpercek a két robbanás között

Az els√Ķ robban√°s helyi id√Ķ szerint 14:45 k√∂r√ľl t√∂rt√©nt a Bolyston Streeten √©ppen a c√©lvonalk√©nt szolg√°l√≥ h√≠d el√Ķtt, √≥r√°kkal azut√°n, hogy az √©lmez√Ķny m√°r √°thaladt a c√©lvonalon √©s az √©rmeket is kiosztott√°k, de a lassabb, amat√Ķr fut√≥k m√©g folyamatosan √©rkeztek be. A m√°sodik robban√°s t√≠z m√°sodperccel k√©s√Ķbb k√∂vetkezett az utca m√°sik oldal√°n.

Ott volt? L√°tta? Bostonban l√©v√Ķ olvas√≥ink √≠rjanak nek√ľnk!

A Reutersnek nyilatkozott az egyik fut√≥, a kanadai Vancouverb√Ķl √©rkez√Ķ Mike Mitchell, aki m√°r befejezte a versenyt, amikor a c√©lvonalra h√°tratekintve egy hatalmas robban√°st l√°tott. 15 m√©teres f√ľstoszlop emelkedett, az emberek pedig elkezdek menek√ľlni √©s kiab√°lni. „Mindenki p√°nikolt" – mondta a Reutersnek. A szemtan√ļk besz√°mol√≥it itt olvashatja>>>
Lej√°tsz√°s
Explosions at the Boston Marathon
Watch the aftermath of the explosions that rocked Boylston Street during the Boston Marathon. Video by Steve Silva

A helysz√≠nen k√©sz√ľlt vide√≥k √©s fot√≥k szerint zavarodotts√°g uralkodott, mik√∂zben rend√Ķr√∂k √©s ment√Ķs√∂k √©rkeztek, a s√©r√ľlteket pedig orvosi s√°torba vitt√©k. Rengeteg ment√Ķ √©rkezett a helysz√≠nre, a ment√©sben r√©szt vett a massachusettsi Nemzeti G√°rda is. A hat√≥s√°gok lez√°rt√°k a ter√ľletet, az otthagyott gyan√ļs csomagokat pedig megsemmis√≠tik.

A robban√°sokban t√∂bb kirakat √ľvege berobbant. Szemtan√ļk szerint t√∂bben v√©gtagjukat vesz√≠tett√©k, a s√©r√ľltek t√∂bbs√©ge a verseny n√©z√Ķje. S√≠r√≥ fut√≥kr√≥l √©s n√©z√Ķkr√Ķl sz√°moltak be a k√°oszban. A s√©r√ľlteket az orvosi s√°trakba vitt√©k, amelyeket eredetileg a fut√≥k ell√°t√°s√°ra √°ll√≠tottak fel. A bostoni k√∂zponti k√≥rh√°zb√≥l rengeteg amput√°ci√≥r√≥l √©rkeznek h√≠rek, a s√ľrg√Ķss√©gin dolgoz√≥ orvosok arr√≥l sz√°moltak be, hogy h√°bor√ļs helyzetben l√°ttak ilyen s√©r√ľl√©seket.
M√©g nincs gyan√ļs√≠tott

A CNN-en a rend√Ķrs√©g c√°folta, hogy m√°r lenne gyan√ļs√≠tottjuk, Ed Davis rend√Ķrf√Ķn√∂k szerint egyel√Ķre csak kihallgatnak t√∂bb embert. A New York Post kor√°bban arr√≥l sz√°molt be, hogy egy sza√ļdi f√©rfit gyan√ļs√≠tanak a nyomoz√≥k. A h√ļszas √©veiben j√°r√≥ f√©rfit √°ll√≠t√≥lag egy k√≥rh√°zban √Ķrzik, t√∂bben ugyanis bilincsben l√°ttak egy s√©r√ľltet. A CBS-en k√∂zben azt nyilatkozta egy rend√Ķrs√©gi illet√©kes, hogy a k√≥rh√°zban kihallgatott sza√ļdi illet√Ķ tagadja, hogy b√°rmi k√∂ze lenne a mer√©nylethez, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik a hat√≥s√°gokkal.

T√∂bb forr√°s szerint t√©rfigyel√Ķ kamer√°k r√∂gz√≠tettek egy gyan√ļsnak t√Ľn√Ķ h√°tizs√°kos embert h√ļsz perccel a robbant√°sok el√Ķtt. A robban√≥szerkezeteket √°ll√≠t√≥lag a szem√©tben rejthett√©k el.

Magas rang√ļ korm√°nyzati tisztvisel√Ķk arr√≥l t√°j√©koztatt√°k a New York Timest, hogy a helyi rend√Ķrs√©g mellett az FBI is besz√°llt a nyomoz√°sba. A hat√≥s√°gok nem kaptak semmilyen fenyeget√©st a napokban, ami a maratonnal kapcsolatba hozhat√≥ lett volna. Az FBI k√ľl√∂n forr√≥ dr√≥tot helyezett √ľzembe, √©s arra k√©rnek mindenkit, akinek inform√°ci√≥ja van a robbant√°sokr√≥l, h√≠vja √Ķket, b√°rmilyen kis r√©szlet fontos lehet a nyomoz√°s sz√°m√°ra.
166665581
Fotó: Boston Globe / Europress / Getty

Az NBC szerint h√°zi k√©sz√≠t√©s√Ľ bomb√°kat tal√°ltak. Az esetet a hat√≥s√°gok egyel√Ķre nem nevezik terroristat√°mad√°snak, de az ABC Newson egy nemzetbiztons√°gi szak√©rt√Ķ szerint vagy az al-Kaida, vagy sz√©ls√Ķs√©ges csoportok √°llhatnak a robbant√°sok m√∂g√∂tt. Eddig egy terrorista szervezet sem v√°llalta a felel√Ķss√©get a robbant√°s√©rt, b√°r egy jord√°niai sz√©ls√Ķs√©ges csoport azt a nyilatkozatot adta ki, hogy boldogok t√∂rt√©ntek l√°tt√°n, √©s az amerikaiak meg√©rdemelt√©k, amit kaptak, ami√©rt annyi szenved√©st okoztak Irakban √©s Afganiszt√°nban.
Esik a t√Ķzsde, fokozott biztons√°gi int√©zked√©sek New Yorkban

A 1897 √≥ta megtartott Boston Maraton az USA egyik legnagyobb √©vente megrendezett atl√©tikai esem√©nye, mely rengeteg fut√≥t - id√©n k√∂zel 27 ezer indul√≥t - √©s napjainkban hozz√°vet√Ķlegesen 500 ezer n√©z√Ķt vonz.

T√∂bb maratonista, miut√°n lefutotta a t√°vot, √©s √©ps√©gben c√©lba √©rt, a k√≥rh√°zba ment v√©rt adni s√©r√ľlt fut√≥t√°rsainak. A V√∂r√∂skereszt Twitteren k√∂sz√∂nte meg az √∂nk√©nteseknek a v√©rad√°st, √©s azt √≠rt√°k, jelenleg nincs sz√ľks√©g tov√°bbi v√©rtartal√©kra, aki seg√≠teni szeretne, egy k√©s√Ķbbi id√Ķpontra id√Ķz√≠tse a v√©rad√°st.
Lej√°tsz√°s
BREAKING - Boston Marathon Explosion - RAW VIDEO OF BLAST

A titkosszolg√°lat lez√°rta a Feh√©r H√°z el√Ķtti j√°rd√°t Washingtonban, New Yorkban is fokozott biztons√°gi int√©zked√©seket vezettek be. Barack Obama eln√∂knek nemzetbiztons√°gi tan√°csad√≥i besz√°moltak a t√∂rt√©ntekr√Ķl. Obama telefonon besz√©lt Tom Menino bostoni polg√°rmesterrel √©s Deval Patrick massachusettsi korm√°nyz√≥val. Az eln√∂k r√©szv√©t√©t fejezte ki az √°ldozatoknak √©s biztos√≠totta a helyi vezet√Ķket arr√≥l, hogy b√°rmilyen sz√ľks√©ges seg√≠ts√©get megadnak.

Obama utas√≠totta az illet√©kes szerveket, tegyenek meg mindent, amit tudnak, hogy kider√≠ts√©k, kik √°llnak a bostoni robbant√°s h√°tter√©ben. Az eln√∂k√∂t d√©lut√°n h√°romkor t√°j√©koztatt√°k a robban√°sr√≥l, az√≥ta a korm√°nyzati szervek egy√ľttm√Ľk√∂dnek a helyi hat√≥s√°gokkal.

A robbant√°sok miatt lez√°rt√°k a bostoni repteret, de negyven perc ut√°n feloldott√°k a z√°rlatot. A bostoni rend√Ķrs√©g arra k√©r a mindenkit, hogy maradjon otthon. Ha m√©gis ki kellene mozdulniuk, akkor ne utazzanak nagyobb csoportokban. Egy id√Ķre le√°ll√≠tott√°k a mobilszolg√°ltat√°sokat is, egy szak√©rt√Ķ szerint mobillal, t√°vir√°ny√≠t√°ssal robbantott√°k fel a bomb√°kat. A nagy terhel√©s miatt a mobilh√°l√≥zatok az√≥ta is akadozva m√Ľk√∂dnek, a hat√≥s√°gok arra k√©rnek mindenkit, telefon√°l√°s helyett ink√°bb az sms-t v√°lassz√°k, √≠gy enyh√≠tve a terhel√©st a rendszeren.
166670346
Fotó: Boston Globe / Europress / Getty

A t√Ķzsde is reag√°lt a robban√°sokra, az eg√©sz nap m√≠nuszban l√©v√Ķ Dow Jones r√∂viddel z√°r√°s el√Ķtt bezuhant, 219 pontos m√≠nuszban z√°rta a napot, ami 1,5 sz√°zal√©kos m√≠nuszt jelent. Az S&P 500 1,3 sz√°zal√©kos, a Nasdaq 1.5 sz√°zal√©kos m√≠nuszban z√°rt.

Elhalasztott√°k a Boston Bruins Ottawa Senators elleni NHL-m√©rk√Ķz√©s√©t is, ami amerikai id√Ķ szerint 7-kor kezd√Ķd√∂tt volna. Szint√©n elmarad a bostoni kos√°rcsapat, a Celtics keddi meccse. Londonban a hat√≥s√°gok fel√ľlvizsg√°lj√°k a vas√°rnapi londoni maraton biztons√°gi el√Ķk√©sz√ľleteit.

A bostoni hat√≥s√°gok hivatalos Twitter-csatorn√°j√°t √©s a szemtan√ļk bejegyz√©seit az Index2-n is olvashatja. A fejlem√©nyekr√Ķl √©l√Ķ online t√©v√©ad√°st k√∂vethet a CBS Boston oldal√°n vagy a WCVB TV-n.
Google-ön keresik egymást az emberek
A Google-nak van egy keres√Ķje, ahol a felhaszn√°l√≥k megoszthatj√°k egym√°ssal, mit tudnak egyes emberekr√Ķl. Ha a helysz√≠nen tal√°kozunk valakivel, akkor felvihetj√ľk annak adatait a szolg√°ltat√°sba, √≠gy ha rokonai keresik az illet√Ķt, akkor kapnak r√≥la inform√°ci√≥t. P√©ld√°ul, ha be√≠rjuk a Brian nevet, akkor megtudhatjuk, hogy egy Brian nev√Ľ emberrel tal√°lkozott valaki a helysz√≠nen. Eddig t√∂bb sz√°zan t√∂lt√∂ttek fel inform√°ci√≥t elt√Ľntnek hitt szem√©lyekr√Ķl. K√∂zben beindultak m√°s k√∂z√∂ss√©gi oldalak √©s szolg√°ltat√°sok is, a Boston.com p√©ld√°ul egy Google-dokumentumot nyitott azoknak, akik sz√°ll√°st keresn√©nek a nagy kavarod√°sban, ugyanitt jelentkezhetnek azok, akik sz√°ll√°st adn√°nak a Bostonban rekedteknek. A YouTube is saj√°t csatorn√°t nyitott a mer√©nyletr√Ķl k√©sz√ľlt vide√≥knak.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2013. Šprilis 16. 19:55:17
philosophers-stone.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/04/fbi-false-flag.jpg
#12 | Perje - 2013. Šprilis 16. 20:17:43
Milyen" szerencse" a szerencs√©tlens√©gben, hogy Izraelben kik√©pzett s√ľrg√Ķss√©gi orvosok tudtak seg√≠teni a ment√©sben.
http://www.timeso...on-attack/
#13 | vizeloszto - 2013. Šprilis 16. 20:27:32
Bumm,bumm,oda ahun indiánok millioit irtották ki,oda ahová az szerecsenek millioit rabszolgáknak elhurcolták,oda ahunnan irányítják a fold tobb szegletében a gyilok gépezetet,oda ahun nem jo élni mert rettenetes nagy a romlotság,ferto,félelem.Lessz még sok bumm,bumm,mert aki szelet vet, szelet arat!s_figyu
#14 | postaimre - 2013. Šprilis 16. 20:37:02
A k√©t szabadk√Ķm√Ľves "√°llamot", usa-t √©s a gr√≥szfaterj√°t a brit imp√©riumot sz√©t kell v√°lasztani. Ahogy l√°tom m√°r Ausztr√°lia sz√©pen fordul le a zsid√≥r√≥l, csak m√©g nem tudj√°k, hogy mi is √©s mi√©rt t√∂rt√©nik.
#15 | Perje - 2013. Šprilis 16. 23:56:53
http://www.vetera...erminator/
A boombakeres√Ķ kuty√°k mi√©rt voltak ott a startn√°l √©s a c√©lban? Kiszagolt√°k el√Ķre, mi fog t√∂rt√©nni?
http://www.youtub...C2SFj0hbM4
#16 | postaimre - 2013. Šprilis 17. 09:11:26
Mondom √©n! Ez olyan id√Ķz√≠t√©s volt, mint a "V", mint vendetta! M√©g j√≥, hogy nem egy √©szak-koreai elk√∂vet√Ķ mer√ľlt azonnal fel, de az sem kiz√°rt, viszont biztos, hogy a titkosszolg√°lat m√Ľve. ez√©rt sem robban fel egy kuka, hogy meg tudj√°k mutog√°lni, hogy mi is volt benne. Hogy ki volt a kivitelez√Ķ, az szinte mindegy, mert m√∂g√∂tte ott van a CIA-Mossad-MI-6...

Amerikai "hazafiak" is lehetnek a bostoni mer√©nyl√Ķk?

A robbant√°s id√Ķz√≠t√©se amerikai radik√°lisokra, a bomba muzulm√°n sz√©ls√Ķs√©gesekre utal. Az Egyes√ľlt √Āllamokban az elm√ļlt √©vekben jelent√Ķsen n√∂vekedett a sz√©ls√Ķjobboldali er√Ķszak.
Népszabadság| 2013. április 17. |nincs komment
nyomtat email plusz m√≠nusz K√ľld√©s Facebook-ra K√ľld√©s Twitter-re Felv√©tel Google Bookmarks-ra
Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!
HIRDET√ČS

A kis teljes√≠tm√©ny√Ľ bomb√°k a benn√ľk elrejtett repeszek, illetve a k√∂rnyezet√ľkben l√©v√Ķ t√°rgyak sz√©tsz√≥r√≥d√°sa miatt okozhattak ekkora puszt√≠t√°st.
A kis teljes√≠tm√©ny√Ľ bomb√°k a benn√ľk elrejtett repeszek, illetve a k√∂rnyezet√ľkben l√©v√Ķ t√°rgyak sz√©tsz√≥r√≥d√°sa miatt okozhattak ekkora puszt√≠t√°st.
Reuters - NBC Van-e jelent√Ķs√©ge annak, hogy a bostoni robbant√°st √©pp a Patriot’s Dayen, a brit uralom elleni 1775-√∂s amerikai felkel√©s √©vfordul√≥j√°n k√∂vett√©k el? A „hazafiak napj√°t” v√°lasztotta 1995-ben Timothy McVeigh √©s Terry Nichols, aki az oklahomai v√°rosh√°z√°n√°l robbantott, 168 hal√°los √°ldozatot – k√∂zt√ľk 19 kisgyerek √©let√©t – k√∂vetelve. Nem v√©letlen√ľl id√Ķz√≠tettek erre a napra: k√©t √©vvel kor√°bban ekkor √©rt v√©get a texasi Wac√≥ban a David Koresh szekt√°ja elleni √∂tvennapos v√©res ostrom. Az FBI akci√≥ja 82 szektatag √©s n√©gy rend√Ķr √©let√©t k√∂vetelte. McVeigh a sz√∂vets√©gi √°llam t√ļlhatalma √©s az ostrom „f√©lrekezel√©se” elleni tiltakoz√°sul v√°lasztotta ezt a napot mint „val√≥di hazafi”.

http://nol.hu/kul...arnyekaban
#17 | Perje - 2013. Šprilis 17. 10:57:36
http://www.timeso...-with-fbi/
Most utazik Bostonba az izraeli rend√Ķri vezet√©s. Majd csak " megtal√°lj√°k" ketten az elk√∂vet√Ķt. Vagy m√°r tal√°ltak k√∂z√ľl√ľk val√≥ gyan√ļs√≠tottat?
#18 | Perje - 2013. Šprilis 17. 16:21:40
Nagyon megnyugodtam, hogy kukta volt. M√°r azt hittem, p√°lnkaf√Ķz√Ķ szerkezet.

Az √©ber nagyk√∂vet √©s a hitgy√ľl√© t√©v√©je egyb√Ķl Ir√°n ellenes propagand√°ra haszn√°lta fel ez a pukkant√°st.
http://atv.hu/bel...6_ilan_mor
#19 | turan - 2013. Šprilis 17. 17:01:33
Apacuka ! s_kac
#20 | turan - 2013. Šprilis 17. 17:02:49
Mi áll a merényletek hátterében ? Boston Marathon - Újabb False Flag támadás és Illuminati kártya kijátszva >>>>> http://vilaghelyz...ogspot.hu/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.