Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Panaszok a bírói hivatalra: Handót zárt ajtók mögött hallgatják meg


A zsidó-cigány maffia erõs bástyája a biróseggi testülep, amelyet egy alapos szétrúgással kell a helyére billenteni! Handó meg Szájer, a prototipikus zsidó, Áder-haver neje.
Az Alkotmánybíróság személyesen hallgatja meg Handó Tündét, mert "az ügy érdemi elõmozdítása a meghallgatás nyilvánosságától nem várható". Több alkotmányjogi panasz érkezett az Ab-hoz, melyben az indítványozók kifogásolták, hogy az OBH elnöke jelölte ki, mely bíróság járjon el ügyükben.

Az Alkotmánybíróság Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke személyes meghallgatása mellett döntött - közölte Bitskey Botond, az Alkotmánybíróság (Ab) fõtitkára.

Az Ab azért személyes meghallgatást tart, mert "az ügy érdemi elõmozdítása a meghallgatás nyilvánosságától nem várható" - fûzte hozzá magyarázatképpen a testület fõtitkára, aki azt is megjegyezte: az ülésrõl részletes jegyzõkönyv készül, amelybe az indítványozók és jogi képviselõik betekinthetnek.

Több alkotmányjogi panasz érkezett az Ab-hoz, melyben az indítványozók kifogásolták, hogy az OBH elnöke jelölte ki, mely bíróság járjon el ügyükben. Az Ab döntése nyomán az ügy elõadó alkotmánybírója megkereste az OBH elnökét, hogy írásban fejtse ki jogi álláspontját. Handó Tünde ezt meg is tette, de egyúttal kérte, hogy az Ab személyesen hallgassa meg õt. Miután az Ab tájékoztatta az indítványozókat a meghallgatás elrendelésérõl, közülük többen is kérték, hogy az nyilvánosan történjen. Ezután döntött az Ab arról, hogy április 23-án személyes - nem nyilvános - meghallgatást tart.

A sajtóban már korábban nyilvánosságot kapott, hogy többek között a Hagyó-ügy Kecskemétre helyezése miatt fordultak az Ab-hoz. A súlyos korrupciós cselekményekkel vádolt korábbi szocialista fõpolgármester-helyettes és társainak ügyében eljáró védõk fõként azt kifogásolják, hogy az OBH elnöke jogorvoslati jog biztosítása nélkül döntött a rendes illetékességi szabályok szerint Budapesten tárgyalandó BKV-ügy Kecskemétre helyezésérõl.

Hétfõn Handó Tünde egy sajtótájékoztatón elmondta: a félreértések, tévedések tisztázása érdekében kérte személyes meghallgatását az Ab-tól. Példaként említette, hogy mindig bíróság és nem egy konkrét bíró kijelölésérõl van szó, és nem már folyamatban lévõ pereket helyeznek át másik bíróságra. Korábban a bírósági szervezet vezetõje azzal is érvelt az ügyáthelyezés intézménye mellett, hogy ennek segítségével a leterhelt központi régióban várhatóan évekig húzódó perek egy kisebb munkaterhekkel küszködõ vidéki bíróságon sokkal hamarabb befejezõdhetnek.
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2013. prilis 16. 19:35:13
Úgy látszik "nemzetközileg" 9s beindult ennek a mocskos "bíró" csürhének a leleplezése. Szomáliában korrektül jártak el velük. Agyon kell lõni mind, demokratikusan!

Itt a bizonyíték: a bíróságok függetlensége csak mese

Visszalépett a Mubarak-pert vezetõ bíró

El kellett halasztani az elõzõ egyiptomi államfõ, Hoszni Mubarak perének újratárgyalását.

Szombaton kezdõdött meg Hoszni Mubarak, volt egyiptomi elnök ügyének újratárgyalása a kairói Rendõrakadémián. A pert vezetõ bíró, Musztafa Haszan Abdullah a tárgyalás kezdetekor jelentette be visszalépését, mivel „nem akarta magát zavarba hozni”, illetve „kényelmetlenül érezte magát”, ezzel átadva az ügyet a fellebviteli bíróságnak ismét elnapolva a végsõ ítéletet.
http://kitekinto....vezet_biro
#2 | talpi - 2013. prilis 16. 21:49:07
Nagyon nyugodtan, és nyilvánosan kellene ezt tárgyalni és a meghozott ítéletet is nyilvánosan végrehajtani. Nem csak felé, mindnek, együtt, az összesnek, akik eleddig a HAZÁT, mint árúcikket értelmezték.!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.