Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy magyar, aki hálás, hogy Erdély Romániához tartozik


Landauer, meg a zsidó erdélyi "magyar" vezérkar? Ajvé! Gyülekeznek a vegyifelhõk agyhúgykõ lúgozásra!
Internetes fĂłrumokon terjed Ă©s a napokban több román lap is közölte annak a Magyarországra kitelepĂĽlt erdĂ©lyi magyarnak – vagy magát annak vallĂł szemĂ©lynek – az álláspontját, aki hálát ad azĂ©rt, hogy ErdĂ©ly Romániához tartozik. A Landauer Szilárd (fedõ)nevĂ» szemĂ©ly vĂ©lemĂ©nye elõször a mandiner.blog.hu egyik cikkĂ©nek hozzászĂłlásai között jelent meg, utĂłbb több magyarországi portál is átvette.

A kommentelõ állĂ­tása szerint 37 Ă©vesen telepĂĽlt át ErdĂ©lybõl Magyarországra, Borsodba, ahol nĂ©gy Ă©ve Ă©l. Ez a nĂ©gy Ă©v elegendõ volt számára ahhoz, hogy hálát adjon, amiĂ©rt ErdĂ©ly Romániához tartozik. „ElutasĂ­tjuk TĂ–MEGESEN a magyarországi gondolkodásmĂłdot Ă©s örĂĽlĂĽnk annak, hogy TĂ–MEGESEN visszatelepĂĽlnek az erdĂ©lyiek Romániába. ElegĂĽnk van az állandĂł civakodásbĂłl, a románozásbĂłl, a lĂ©lektelensĂ©gbõl, a szabályokhoz valĂł görcsös ragaszkodásbĂłl, az emberi kapcsolatok elsivatagosodásábĂłl, a keresztyĂ©nsĂ©g teljes hiányábĂłl. Mindez nekĂĽnk NEM kell ErdĂ©lyben” – Ă­rja.

Szerinte manapság Magyarországon csak az számít magyarnak, aki gyûlöli a másikat, jól tud cigányozni és zsidózni, ám ennek a mentalitásnak az erdélyiek megálljt parancsolnak Románia nyugati határán.

„Megmondom, nektek mi a magyarság, legalábbis Borsodban mi az. OrdĂ­tani Kárpátia koncerteken Ă©s hullarĂ©szegen ĂĽvölteni, dögölj meg bĂĽdös zsidĂł. Ă–sszeeskĂĽvĂ©s elmĂ©letekben hinni (…), más nĂ©peket állandĂłan pocskondiázni. (…) MindenfĂ©le marhaságot elhinni, hogy a zsidĂłk Magyarországot akarják Ăşj hazájuknak, az ivĂłvĂ­zkĂ©szlet miatt (csak megjegyzem, BĂ©kĂ©s Ă©s HajdĂş Bihar megye RomániábĂłl importálja a vizet mert az ottani ihatatlan)” – fogalmaz Landauer Szilárd .

Szerinte az erdĂ©lyi Ă©s a magyarországi magyarok egy nyelvet beszĂ©lnek, de nem egy nĂ©p. „KözöttĂĽnk olyan hatalmas kĂĽlönbsĂ©gek vannak, hogy a kezdeti eufĂłria után az erdĂ©lyi magyar rĂ©mĂĽlten nĂ©z körbe a kultĂşrsokk Ă©s megaláztatások, a vállalhatatlan gondolatok hatásátĂłl mĂ©g reszketve: Te jĂł Ă©g, hova kerĂĽltem...” – folytatja vallomását az internetes hozzászĂłlĂł, aki szerinte a Jobbik nĂ©pszerĂ»sĂ©ge azĂ©rt nõ Magyarországon, mert olyanokat mond, amit az emberek nem mondanak ki, de Ăşgy gondolnak. „Paramilitáris szervezõdĂ©sek, fasiszta portálok tömege, ismĂ©tlem, tömege mĂ©rgezi az embereket” – magyarázza.

Leszögezi: az erdĂ©lyieknek ilyen magyarság nem kell. „Egy fogyĂł nĂ©p pökhendi felfuvalkodottsága. Ha ennek nem lesz vĂ©ge, Magyarország fel fogja számolni önmagát. Az a nĂ©p, amely nem kĂ©pes beismerni a hibáit Ă©s állandĂłan másokra mutogat, elveszi magátĂłl a gyĂłgyulás lehetõsĂ©gĂ©t. A gyĂłgyulás, bĂ»nbánattal kezdõdik, nem pökhendisĂ©ggel. ErdĂ©ly nem követi ezt az utat" – zárta hozzászĂłlását.
Link

Hozzászólások


#11 | szekely L - 2013. április 16. 18:35:29
tény, hogy nagyon sok erdélyi társamtól hallottam már, hogy lerománozták, csupán azért, mert pillanatnyilag Erdély Romániához tartozik. Sõt, tõlem is kérdezte egyszer meg valaki, hogy hol tanultam meg ilyen szépen magyarul beszélni. Köszönhetõ ez a kommunista agymosásnak. Tudva azt, hogy egy erdélyi székelynek vagy magyarnak, mennyire jól esik, ha magyar szót hall, magyarul beszélhet, héha azért csalódott a magyarországi nemzettársaiban. Székelyudvarhelyen például 2004 december 5.-e után nem énekelték sokáig a magyar himnuszt, csak a székelyt, és tudjuk, hogy az a népszavazás kinek volt köszönhetõ. Szóval ezen cikk írója is "valaki" által felbérelt förmedvény, azért hogy most a magyarországiakat fordítsa az erdélyiek ellen, azt a kevés magyart is, aki még tenne a hazájáért. Nem kell bedõlni neki!!!!:|

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.