Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Csillagkapu


Érdekes egy sorozat, sajnos nem láttam mikor vetítették, de most pótolom. Ahhoz képest hogy amerikai sorozatról van szó, többet mutat mint egy szokványos fantazi sorozat nézõ megérthetne. Magyarán érti aki érti.
Ezen rész tartalma elég érdekes, mert már a film elején eredeti felvételekrõl 1945-bõl, mutatják a kaput. A kapun mostanság áthaladva megtalálnak egy akkoriban átment tudóst aki feltérképezte a helyet ami egy vár. A várban található számítógépben található 4 faj teljes tudástára, az írás jeleik pedig a falon.
Amibõl az egyik a mi rovásírásunk. Kérdésekbõl nem is keveset vet fel.

Link

Hozzászólások


#1 | Gridaj - 2013. április 16. 22:09:50
Bevallom, minden részét láttam B) és valóban ott van benne minden, ami kell. Nem nehéz észre venni az utalásokat. Féregjárat. Idõjárásgép, amit "illetéktelenek" ellopnak és itt üzemeltetik egy ideig a Földön, kemény idõjárási anomáliákat okozva. Na meg persze még rengeteg sok minden a több mint 300 epizódban. Akinek van ideje, érdemes megnéznie "darálva", ahogy a sorozatfüggõk nevezik a filmlesést. :)

Torrent oldalakon érdemes keresgélni, mert van, ahol minden évad fent van egyben. http://utorrent.h...&ln=hu
#2 | Nergal - 2013. április 16. 22:30:49
A sorozatból nem láttam egy részt se, de a film is jó volt! Gondolom van köze a kettõnek egymáshoz.

http://www.port.h...ilm_id=407
#3 | lica - 2013. április 16. 23:12:47
Gridaj. én is onnan töltöttem le, s "megettem" 17 nap alatt a: csillagkapu atlantisz 5 évadját ( 100 rész), most a csillagkapu univerzumot bújom. ez csak 2 évad 40 rész.;)
#4 | mattila - 2013. április 17. 00:18:42
Nagy kedvenc a Csillagkapu nálam is. Annyira össze van szedve és megkomponálva, hogy néha már félelmetes... Azért fura kissé, hogy engedték lenyomni a 10 évadot meg a többit. Bár van egy rész, amikor egy UFOnauta "megálmodja" a csillagkapu-sorozatot és O'neill ellenõrzi a hitelességét... Olan feeling, mint az álom az álomban...
#5 | mormota1968 - 2013. április 17. 04:40:31
Az egyik kedvenc mozi filmem és kedvenc tévé sorozatom volt.Szinte az összes részét láttam.A mai tudásommal most már egészen más szemmel nézném a filmet és a sorozatot.A forgatókönyvírók és a rendezõk többsége is bennfentes lehet, nem egyszerûen a hasukra csapva találnak ki ilyen történeteket és ez érvényes szinte minden filmre, fõleg a sci-fi-kre, de az akció és más egyéb mûfajú filmekre is.A filmek jó része a valóságról szól, még a sci-fik is.Én még azt is eltudom képzelni, hogy valójában is létezik a Csillagkapu.

Én is ajánlanák négy érdekes filmet a YouTube-ról.Az egyik egy Réges-régi "Terence Hill" film, nem hiszem hogy sokan ismernék, mert nem olyan ismert film.A címe:"A szél dühe." Elég érdekes szerepben tûnik itt fel Terence Hill, de sok igazság is van a filmben, az egyszerû parasztok elnyomásáról, szocialista agitátoról akit a földesurak ki is nyíratnak, mert lázítja a népet.De pont errõl beszélek én is mindig, hogy mi vezetett a zsidó kommunizmus gyõzelméhez.A parasztok, munkások elnyomása, sanyargatása, a magyar nemesek pénzéhsége, a zsidók beengedése, beházasodása a nemesi családokba és ezzel a hatalomba is és a királyok lepaktálása a zsidókkal.A fenti film ugyan nem zsidókról szól, hanem tulajdonképp egy western film lenne, kicsit másképp.

a másik film a:"Testvérbosszú."Ami egy elég véres akció vígjáték szerûség, két testvérrõl, akik sima állampolgárként és mélyen hívõ emberként szó szerint veszik a 10 parancsolatot és a 7 fõ bûnt és megunva a városukban uralkodó orosz és saját maffiájuk ténykedését, saját kezükbe veszik a törvényt, mint bírók és hóhérok egy személyben.Elég beteges némelyik szereplõ, de nem lehet unatkozni a filmen, az biztos.A két srác nagyon amatõr módon, de mégis nagyon hatékonyan intézi el sorban az összes maffia tagot.

És még egy film ami szeptemberben kerül a magyar mozikba:"Elysium-Zárt világ."
Ez arról szól, hogy a gazdagok a jövõben fent fognak élni egy ûrben keringõ városban, a szegények meg lent az elpusztult Földön.Kicsit sem célzás az emberiség jövõjére nézve.Elég csak megnézni a film bemutatóját, mi is van a fõhõs fegyverére pingálva.Valami chemrail.Egy újabb célzás valamire, amirõl az emberek többsége mit sem tud.

És egy negyedik film."Az éhezõk viadala 2.Az arisztokrata újgazdagok és az õ kis játékszereik, az egyszerû emberek.
#6 | kismaja - 2013. április 17. 09:18:59
Mormota....valójában is létezik a csillagkapu, ebben biztosak lehetünk.:)
Ha már az ajánlatoknál tartunk.....az atlantiszból a 3/15 részt ajánlom figyelmetekbe akár soron kívül is.
Arról szól, hogy két fõszereplõ véletlenül talál egy számítógépes játékprogramot Atlantisz addig nem ismert részén. Városok irányítását lehet végezni, megtervezni, a játékos kedve szerint alakítani, fejleszteni, kereskedni egymással, akár háborúzni, stb. Akkor válik mindez érdekessé, amikor megtalálják a bolygót, ahol ezek a városok valóban léteznek, és a játékosainkat istenként tisztelik!!!
Nem árulok el róla többet, nézzétek meg, nagyon-nagyon tanulságos! B)
#7 | mattila - 2013. április 17. 09:49:10
Megvan az összes rész, az összes sorozatból, ha valakinek kell. Bár nem tudom, hogyan és hova töltsem fel, de szerintem ez is megoldható, pár száz gigabyte csupán :o
#8 | Gridaj - 2013. április 17. 10:34:19
A rosszakaróink jelenleg ezt a tízparancsolatot követik: http://felhok.com...solat.html Egyébként a Teremtõnek nincsenek se parancsolatai, se törvényei, mert ugye akkor saját magát is korlátozná... Csakis pszihésen eltorzult, skizofrén elmebetegek fejében születnek olyan ötletek, amelyekkel másoknak, az embereknek árthatnak.

Kismaja, a 3/15-ös résznek is erõs üzenete van valóban.
#9 | Nergal - 2013. április 17. 11:07:17
mormota, Elijah Wood mondja a Faculty c. filmben, hogy a nagy filmesek ismerik a dolgokat és belerakják a filmekbe (sci-fi-rõl van szó, de áll mindre).
De mindenki a tudományos részen akad fenn, pedig a fantasztikum hordozza a valóságot.
Ez csak tartalmi idézet volt, de valahogy így szól.. :D
#10 | postaimre - 2013. április 17. 12:02:37
Régi kedvencem volt ez is, meg a MacGyver. Sok gondolatot le lehet követni belõle, de mondtam Licának is, hogy nem szabad kézpénznek venni, mert már a virtuális Fabatka is bedõlni látszik. Most újra kellene nézegetnem az egészet, hogy kiszúrjam, melyikben és hol a bibi.

Nem tudom hogy egy Csillagkapunak milyen energiafelvétele lehet aktiváláskor, de gondolom, hogy 2-3 atomrekator csak elég ahhoz, hogy bekurlizzák. Az emberi sejtszövet jól bírja az ilyesmit, én most mikróztam meg a körmömön a gombát.

Nem csodálkoznék azon, ha kiderülne, hogy a tudat "utazik", a test meg marad.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.