Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lázár felfedte a kormány tervét


Az √°llam √ľgyei lassan rendbe j√∂nnek, az √ļj √°llami strukt√ļra kialak√≠t√°sa lez√°rult, √≠gy Magyarorsz√°g k√©szen √°ll arra, hogy nyisson az √Ėb√∂l-t√©rs√©g orsz√°gai fel√© – mondta L√°z√°r J√°nos Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ √°llamtitk√°r egy nemzetk√∂zi konferenci√°n szerd√°n Budapesten.


L√°z√°r J√°nos az Antall J√≥zsef Politika- √©s T√°rsadalomtudom√°nyi Tud√°sk√∂zpont √°ltal Magyarorsz√°g √©s az √Ėb√∂l-t√©rs√©g kapcsolatainak perspekt√≠v√°i c√≠mmel rendezett tan√°cskoz√°son kiemelte: „a keleti nyit√°s nem jelent nyugati z√°r√°st”. Magyarorsz√°g csak √©lni akar a lehet√Ķs√©gekkel, √°tveszi azt a nyugati gyakorlatot, hogy m√°s kult√ļr√°kat elfogadva felveszi a kapcsolatot a t√©rs√©g orsz√°gaival – k√∂z√∂lte.
L√°z√°r: A korm√°ny tiszteletben a keleti orsz√°gokat

Azt mondta: a korm√°nynak az a terve, hogy k√ľlgazdas√°gi √©s k√ľlpolitikai kapcsolatait √°tszervezve jelent√Ķs l√©p√©seket tesz √Āzsia orsz√°gai fel√©, √©s amikor Kelet fel√© nyit, ezek az orsz√°gok kultur√°lis hagyom√°nyait, t√°rsadalmi-politikai berendezked√©s√©t tiszteletben tartja.
Hirdetés
Szijjártó Kínában tárgyal

Szijj√°rt√≥ P√©ter a K√≠nai V√°llalatok K√ľlf√∂ldi Befektet√©si Konferenci√°j√°n a magyarorsz√°gi befektet√©si k√∂rnyezetr√Ķl tart el√Ķad√°st, majd t√°rgyal Csiang Jao-ping k√≠nai kereskedelmi miniszterhelyettessel, valamint a K√≠nai Fejleszt√©si Bank √©s a K√≠nai Vas√ļt√©p√≠t√©si V√°llalat (CCECC) vezet√Ķivel a „V0” Budapestet elker√ľl√Ķ vas√ļti k√∂rgy√Ľr√Ľ finansz√≠roz√°si √©s kivitelez√©si lehet√Ķs√©geir√Ķl. Megbesz√©l√©st folytat tov√°bb√° a k√≠nai Eximbank vezet√Ķivel a Budapest–Belgr√°d vas√ļtvonal fejleszt√©s√©r√Ķl.
Keleti nyit√°s

Mint Szijj√°rt√≥ P√©ter kor√°bban elmondta, a korm√°ny a gazdas√°gi kapcsolatok diverzifik√°l√°s√°ra t√∂rekszik, ezzel √∂sszef√ľgg√©sben nemcsak a T√°vol-Kelet, a Kauk√°zus t√©rs√©ge √©s az arab vil√°g, de Afrika fel√© is nyit. A Nyugat-Balk√°non tov√°bb akarja fejleszteni az √©lenj√°r√≥ magyar befektet√©si kapcsolatokat.

A korm√°ny felismerte, hogy a nyugati orsz√°gok versengenek a keleti sz√∂vets√©gk√∂t√©si lehet√Ķs√©gek√©rt, √≠gy Magyarorsz√°g is benevezett ebbe a k√ľzdelembe, √©s komoly er√Ķfesz√≠t√©seket tesz a siker√©rt – mondta Szijj√°rt√≥ P√©ter a magyar–azeri t√°rgyal√°sok kapcs√°n. M√°s alkalommal elmondta: keresik azokat a projekteket, amelyek a k√≠naiak √°ltal l√©trehozott alapokb√≥l finansz√≠rozhat√≥k. Nemcsak nemzeti, hanem region√°lis hat√°s√ļ tervekr√Ķl is sz√≥ van.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2013. Šprilis 18. 05:14:27
Az a gyanum hogy meg mindig nem ertjuk a termeszet uzenetet az ember szamara. Nem ertjuk, hogy a termeszetben, akaar a noveny - akaar az allatvilagban, nem alaa-es foleerendeles van, hanem melleerendeles. Az emberi tarsadalomban pedig a dominancia dominal, ahogy az elottem szolo "emberallat" is latja. A masik uzenet Foldanyatol, hogy felhalmozas sincs tobb mint csak annyi amennyi az eletbenmaradashoz kell. Az ember erre is sz...k egy hatalmasat, es egyre vadabbul zsigereli ki a foldet. Jollehet, egy anyagilag igenytelenebb es szellemileg, lelkileg igenyesebb emberiseg a mai szaporulat mellett sem lenne veszelyben, nem fogyasztanank ennyit, es dolgozni is csak modjaval kellene, ha a fejlodest nem anyagiakban hanem szellemi-lelki ertekekben mernenk. Ez volna az idealis, akarmeddig fenntarthato allapot, de ide nem juthatunk el, mert a dominalo embercsoport(ok): ugy a nyugati vilagban, mint keleten, nyers materializmusbol indulnak ki, s oda is jutnak el, ahonnan kiindultak. Csakhogy ezt a fold mar nem nagyon birja, tehat ha nem valtunk lepest, az emberiseg megassa a sajat sirjat. Vagy csak ez a mai felallas dol meg, dramaian, es az egesz civilizacionk osszeomolhat. Nekem az az erzesem, hogy mivel mindezt eleg sokan latjak mar, nem lesz lehetetlen a tudati paradigma-valtas. Egyelore eleg soteten nez ki a jovonk, Lazarostul, Kinastul, Kelet-Nyugatostul. Azt hiszem meg egy ket erosebb pofon kell Foldanyatol, mire mindenki eszbekap...
A magyar ebreszto szerepe ebben benne van. Ha nepunk ebred fel eloszor, mert nalunk a legdramaibbak a kovetkezmenyek (demografiai, klimatikai, erkolcsi es egzisztencialis), akkor nekunk kell ezt nemcsak egymas kozott propagalni, de sajat peldaval pozitivan is illusztralni.

Ne bantsd a magyart, hatha epp a magyar talalja meg a kiutat a mocsarbol, amibe belevitted..( ejsze mar elt mocsaras kornyezetben az artereken, es jol elt ott...)
#2 | taskeszi - 2013. Šprilis 18. 21:27:37
H√ļ vaze...
Borb√©ly vez√©rl√Ķ f√Ķ-f√Ķ fejedelem vajon mit sz√≥l hozz√°....?
#3 | gladiator07 - 2013. Šprilis 19. 06:59:36
"Emberallat" véleményével 1et értek tökéletesen!

Volt, ill van, √©lhet√Ķ - T√ĀRSADALMI - fel√©p√≠t√©si t√°rsadalmi szerkezet.., - A' nem fogyaszt√≥...!!! Az √ēseink.., √©lt√©k ezen "form√°t" √©s mit ad isten.., m√Ľk√∂d√∂tt, egy darabig! .... ahogy s√ľllyedt le az ember, az anyagi vil√°g m√©lys√©geibe.., √©s ez, 'A' L√ČNYEG, ...v√°lt nem, ...k√≠v√°natoss√° az ISTEN - hez ,m√©g k√∂zel √°ll√≥"----- l√©t'''' forma. Ahogy sz√ľlettek le" anyagi entit√°sok, √ēk' m√°r, r√°ntott√°k le a' t√∂bbsz√∂ri.., teremt√©s√Ľ humanoid entit√°sokat.., az - ANYAG - FOGS√ĀG√ĀBA. Na' most EZ.., van.

A term√©szet t√∂rv√©nyei.., a - M√ČRV - AD√ďAK.
Viszont m√°r, nem ismerj√ľk, vagy legal√°bbis k√©ptelenek vagyunk ....viszat√©rni..! Csak ...ahogy "ember√°llat" √≠rja.., a legv√©g√©n.., √Ķszint√©n.., az a lehets√©ges ki - √ļt! Sokat nem kell v√°rni m√°r r√°...!

Egy pog√°ny.
#4 | GERRY - 2013. Šprilis 19. 07:04:17
1 hazafele - Az orditozásod közben azért próbáld a linket is jól betenni! (javitva!) s_yes
#5 | 1 hazafele - 2013. Šprilis 19. 07:12:20
GERRY
Mea culpa
#6 | postaimre - 2013. Šprilis 19. 07:57:02
Hazafel√©, ezt m√°r akkor is kidoboltuk de √∂r√ľl√∂k, hogy hozz√°d is el√©rt.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.