Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Črdekes besz√©lget√©s. 2.


Szép napot Imre!
Ism√©telten volt szerencs√©m besz√©lgetni az ismer√Ķssel. Az id√Ķ r√∂vids√©ge miatt, pr√≥b√°ltam k√©rdezni a m√ļltkori t√©m√°t kicsit r√©szletesebben. Nem egyszer√Ľ a kis√∂reggel besz√©lgetni, hatalmas koponya √©s ha belekezd egy t√©m√°ba rengeteg el√°gaz√≥ vonalon kezd k√∂zben m√°sr√≥l is besz√©lni, mert nagyon p√∂r√∂g az agya. V√©g√ľl is mindegyiknek van √∂sszef√ľgg√©se a megkezdett t√©m√°nak, de √©n nem vagyok az √Ķ szintj√©n √©s √≠gy igencsak oda kell figyelni ha nem akarom elveszteni a fonalat. :D
A 2016.-os √©vr√Ķl kezdtem vele a besz√©lget√©st.
Amerik√°nak v√©ge lesz, vagy teljesen felbomlik, vagy a bels√Ķ konfliktusok k√∂vetkezt√©ben lesz v√©ge. Ennek √≠gy kel lenni, csak k√©rd√©s, hogy pontosan mikor? Ez csak az√©rt fontos mert ha az id√Ķz√≠t√©s j√≥ lesz akkor a Magyars√°g nem fog kipusztulni. A l√©nyeg a kis√∂reg szerint, hogy ha amikor n√°lunk elkezd√Ķdnek a polg√°rh√°bor√ļs dolgok, akkor arra az id√Ķre essen az amerikai probl√©m√°k kialakul√°sa. Mert a zsid√≥k els√Ķ sz√°m√ļ orsz√°g√°t nem fogj√°k hagyni elvesz√≠teni, √©s ez√©rt Eur√≥p√°r√≥l a figyelm√ľket √©s erej√ľket Amerik√°ra fogj√°k √∂sszpontos√≠tani mert sz√°mukra l√©tk√©rd√©s Amerika fennmarad√°sa. Az egy dolog,hogy √≠gy is √ļgy is veszni fog Amerika √©s vel√ľk egy√ľtt a zsid√≥k is, ezek magasabb szellemi szinten eld√∂nt√∂tt dolgok. Mert a f√∂ldnek meg kell tisztulnia √©s a gonoszt el kell takar√≠tani. Ha az emberek nem lesznek r√° k√©pesek megcsin√°lni, akkor is megtisztul a f√∂ld, mert a t√∂nkret√©tele tov√°bb nem folytat√≥dhat. Ha m√°sk√©nt nem megy mindenki elpusztul.
Besz√©lt m√©g Orb√°nr√≥l is. A 2014.-es v√°laszt√°st hajsz√°llal de megnyeri. De az √∂sszes zsid√≥ az mszp-re fog szavazni, kb. 2,5mill. Nem lesz k√©tharmad, de ami √©rdekes lesz az, hogy a jobbik fogja cionist√°knak √°tadni a vezet√©st. √Čn ezt √ļgy √©rtelmeztem, hogy √∂ssze√°ll valamelyik p√°rttal k√∂z√ľl√ľk.
Neh√©z sz√°momra ezeket √ļgy le√≠rni ahogy hallom, mert k√∂zben sok minden m√°s t√©ma is elhangzik.
Ki miben hisz? A kis√∂regben eddig nem csal√≥dtam, mert amiket t√Ķle hallottam mind beigazol√≥dott, de majd megl√°tjuk.

További szép napot!

HozzŠszůlŠsok


#11 | Kedvesi - 2013. Šprilis 19. 11:07:17
2020 nem 2020. Abban van a legnagyobb igazság amit TULOK írt, abból viszont annyi van, ami nem tart ki 2020-ig.

2009. december 1-el megkezdt√©k Eur√≥pa tot√°lis felsz√°mol√°s√°t. Aki tudni szeretn√©, hogy meddig tart a teljes p√©nz√ľgyi kirabl√°s √©s mikor kezd√Ķdnek a kiprovok√°lt polg√°rh√°bor√ļk, amelyek a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©hez vezetnek, figyelje a devizatartal√©kok √©s nyugd√≠jalapok felsz√°mol√°s√°t. Mire elfogynak a tartal√©kok, megsz√ľntetik a szoci√°lis h√°l√≥ maradv√°nyait. Az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett 70 milli√≥ bev√°ndorl√≥, √©s a felsz√≠tott etnikai konfliktusok megteremtik a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©nek felt√©teleit, ha hagyjuk…

M√©g olyan 3000 milli√°rd Eur√≥t tudnak kilopni a zsid√≥k minden tag√°llamb√≥l, innen a Spanyolokt√≥l,G√∂r√∂g√∂kt√Ķl, mennyit, azt nem tudni (mert van m√©g mit? Jah, akkor majd veszik a f√∂ldet a roh√§d√©kok).
#12 | ebredezo - 2013. Šprilis 19. 22:28:15
istok bela! ezek szerint te r√©szeges k√Ķm√Ľvesnek tartod magad, gratul√°lok!

Gerry! tudod volt az √ļgyis mikor el√Ķbb √≠rtam de ma m√°r √ļgy teszek ahogy parancsolod!? viszont att√≥l te m√©g nem v√°ltozol √©s ezzel van itt a probl√©ma. Milyen √©rdekes, hogy megsz√≥l√≠tva √©rezted magad mikor a neved meg se eml√≠tettem, ezen elgondolkozt√°l m√°r?

Imre! k√∂sz√∂n√∂m a megjegyz√©st de ha a spiritu√°lisat √©ln√©tek mint ahogy √°ll√≠tod, m√°sk√©pp n√©zne ki a t√∂rt√©net. Ebb√Ķl mindig csak! f√©lre√©rt√©s van! M√©gpedig az√©rt mert a forr√°sodat igen sokan k√©ts√©gbe vonj√°k √©s tudod √ļgy k√∂nny√Ľ ha s√ļgnak.
#13 | GERRY - 2013. Šprilis 20. 00:56:52
ebredez√∂ - nekem m√°r kider√ľlt. Zavar√≥ a sz√∂veged... lehet, hogy valamilyen spiritu√°lis √ľzenetet rejt √©s ezt az √©n kis h√ľlye agyam felfogja? Olyan bizonytalan vagyok fel√∂led, de nem baj, a bizonyoss√°g elj√∂, √≠gy vagy √ļgy.

A tudatalatti - szigor√ļan materialista m√≥don az√©rt dolgozik...
#14 | janipapa - 2013. Šprilis 20. 02:23:18
Kedvesi!
Igaz√°n √∂r√∂mmel olvasom soraidat, mi√©rt? Mert a r√©gi magamra ismerek amikor olvaslak. Nem tudom h√°ny √©ves vagy (testv√©r) de szeretn√©k mondani valamit ami nagyon komoly dolog, a kimondott a le√≠rt sz√≥nak ereje van! K√©rdezlek te r√°j√∂tt√©l m√°r erre? Ha igen, k√©rlek ne √≠rj a n√©p√ľnkr√Ķl a haz√°nkr√≥l a s√≥rs√ļtankr√≥l negat√≠van. A magyar√°zat egyszer√Ľ, megmondom mi√©rt, ha sokat mondogatod igazz√° v√°lhat! K√©rlek b√°nj csinj√°n a szavakkal l√©gy k√≠m√©letes vel√ľnk j√≥ Magyarokkal, ha k√©rhetem.
√Āldjon meg a j√≥ Isten!
#15 | janipapa - 2013. Šprilis 20. 02:29:14
GERRY!
Az√©n kis h√ľlye agyam???? Ne haragudj, tudom alszol m√°r, de nem olyan kicsi a te h√ľlye agyad, j√≥l gondolom?
#16 | GERRY - 2013. Šprilis 20. 19:31:46
janipapa - k√∂sz a bizalmat!s_trn - de most k√©pzeld el ha azzal etetn√©m itt a t√∂meget, hogy okos is vagyok meg sz√©p is, meg er√∂s, j√≥indulat√ļ √©s bar√°ts√°gos, meg j√≥l t√°ncolok, f√∂z√∂k, f√°ra m√°szok, √©s az √°gyba is fantasztikusan tudok... csup√°n egyetlen hib√°m van, hogy √°lland√≥an hazudok....

- ehhez mit sszólnátok?s_kukk
#17 | ebredezo - 2013. Šprilis 20. 22:42:24
Semmi baj Gerry.
#18 | GERRY - 2013. Šprilis 20. 23:59:03
ebredezo - pacsit r√°!:)
#19 | ebredezo - 2013. Šprilis 21. 00:32:40
Gerry - s_v
#20 | taskeszi - 2013. Šprilis 21. 10:21:47
Na megint egy el√Ķrejelzett √©vsz√°m,amikor majd uccu neki fakereszt....!
Mennyire átlátszó már ez....?!
Vagy csak nekem l√°tszik √°t?
Maradj a seggeden,ne tegy√©l semmit,mert mindj√°rt itt a megv√°lt√°s!MI√ďTA IS HALLJUK EZEKET A K√úL√ĖNB√ĖZ√ē √ČVSZ√ĀMOKAT?
SOKAN BENYALT√ĀK M√ĀR ITT IS (√ČN IS,MEG T√ĀN iMRE IS...)
A l√©nyeg az ami m√°r nem l√©nyeg,m√©gpedig hogy a kapkod√≥s p√°nik tev√©kenys√©gek nem v√©letlen√ľl vannak,√©s mindennek egy c√©lja van!:
Ki ne ker√ľlj√∂n az ir√°ny√≠t√°s a kez√ľkb√Ķl!!!!
Nos itt a lehet√Ķs√©g arra,hogy megv√°lasszuk a csat√°k idej√©t,hely√©t,m√≥dj√°t!
A stratégiai váltást vegyétek észre,és cselekedjetek!
Ki kell l√©pni az emberek k√∂z√©,meghat√°rozott ir√°nyvonalak szerint,√©s meg kell szervezni a t√∂meget,k√∂z√∂ss√©gekk√©,amikb√Ķl majd valamikor nemzet lesz!
Az MNA hozz√°fogott,sajnos csak √Ķk,√©s m√°sok nem vett√©k √©szre ennek a jelent√Ķs√©g√©t!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.