Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Õszinte szívvel


Szia Imi! Nem ígérem hogy rövid lesz az, amit írva, mondani szeretnék neked. Az sem biztos hogy olyan szintet képviselek, mint te könyvek és versek írójaként. Kevés olyan embert ismerek, akik intelligenciában egyenrangúak volnának veled.
A szívem még is azt súgja, "Írd meg ezt a levelet!"
De: még mielõtt azt hinnéd nyalásnak szánom ezt az egészet, NEM ezért írok!
Annak idején, amikor úgymond beléptem az Életedbe a "PI" klubon, lángolt bennem a szkíta vér. Elég bárgyú, bár hangzatos címet adtam a levélnek, amit ki is raktál mindenki látására. Minden Igaz volt, minden sora és a cím is.
Amikor nyáron találkoztunk, sajnos valahogy úgy alakult, nem tudtam elmondani egy nagyon fontos dolgot.
A Gondviselés engem is megáldott jószívûséggel, ésszel, és azzal hogy jól bánjak a szavakkal. Gyerekkoromban is hallgattak rám, hülyén hangzik, de felnéztek rám és tiszteltek a többiek. A faluban ahol felnõttem, Rajkán, még pici koromban egy Tisztelt és Bölcs öregember mondta Apáméknak hogy nagy ember leszek majd egyszer...
Mindig éreztem magamban valamit, ami azt sugallta többre vagyok hivatott, de az Élet és a rossz döntések sora más utakra terelt.
Viszont én most visszaterelem irományom menetét a címre való utalásra:
A szemedbe szerettem volna elmondani, mert így helyes és mert õszinte férfiember vagyok, de én nem csinálhatom a nagy tömegek elõtt, fõleg nem jutubra felkerülõ videókon népünk ébresztgetését és elgondolkodtatását, mert nem vagyok rá méltó. Ezzel ártanék az "ügynek" ami nem csak egy ügy, hanem a legnemesebb feladatok egyike Szerelmes Hazánkban.
2000-ben elkövettem egy nagy hibát, amely bár az én téves döntésem következménye volt, s talán "Így is kellett lennie?" mégis megtörtént és megmásíthatatlan. Belekeveredtem valamibe, ami miatt 1,5 évet börtönben töltöttem. Isten Áldásával ha lesz módom találkozni veled, elmesélem részletesen is, de most nem fogom. Már régen nem szerepel sehol, az erkölcsi bizonyítványban sem, de megtörtént. Ha én mint szkíta erkölcsrõl szónokoló megjelennék ahogy te teszed, nem nehéz kitalálni, hamar akadna egy, aztán sok "jó" akaró, aki harsogná ország világ elõtt azt, amit tettem és amiért bár bõven megbûnhõdtem és megtanított egy s másra, mégis megtörtént.
Imi, Tisztellek és Becsüllek! Felnézek rád és többet tanultam tõled, mint azt iskolában tanulhatna egy diák.
Nem voltam katona, de voltam máshol, ami sokkal keményebb hely annál. Tanultam rangjelzést, engedélykérést, stokizást, pakoltam sokszor újra és újra a szanaszét dobált ágynemût és a szekrényben lévõ dolgaimat. Hangszóró keltett, s be volt táblázva minden napom. Nem tettem esküt a Hazára, nem tanultam lõni, harcászkodni, de megtanultam használni azt, amivel megáldottak az Égiek, az eszemet. Megtanultam hogy egy a másfél év alatt 2-3-szor mondott "Köszönöm." szó mekkora Erõ, s hogy egy Otthonról kapott levél maga az Élet.
Nem aláztak meg, mindvégig Ember maradtam, tudod mire célzok ezzel. Amikor bekerültem 60 kiló voltam, tiszta szálka, de vékony. Amikor kijöttem 90. Nem is ez a lényeg, és nem szépíteni akarom azt, amit ma is épp úgy szégyellek.
Már a gimiben túl voltam Adolf Mein Kamf-ján, s Mónus Áron írása a végén úgy szorította a szívemet, hogy csak évekkel késõbb Marschalkó Lajos könyvei keltették bennem ugyanazt a fájdalmat és keserû tehetetlen gyomorfájdító haragot, amit magyar ember érezhet. Túl voltam ciónék jegyzõkönyvén és több tiltott könyvön.
Mégsem tudtam semmit. Csak magával ragadott a sok hazafias érzelmekre hajazó történés, mely filmeket, újságokat, pártot, vagy embert foglal magába.
Ma már mosolygok azon, ahogy anno a nagy lelkesedés közepette eszembe sem jutott legalább a fizimiskáját megnézni egy-egy "nagy magyar" megmondónak...
Nem tudom nincs-e bennem zsidó, vagy cigány vér. Nem tudom büszkélkedhetek-e olyan õsökkel, akik méltóak voltak magyarságukra. Még annyi minden van, amit nem tudok...
Amikor gyerek voltam és megkérdezték, ha kívánhatnék valamit ami teljesülne, mi lenne az? Ahogy most is sokan, akkor is volt aki hülyének nézett ezért, de én bölcs szerettem volna lenni. Nem gazdag, vagy akármi, hanem bölcs. Talán most felnevetsz ezen te is, mekkora baromság ez, persze, ha egyáltalán elolvastad idáig e levelet.
Minden videódat láttam. S láttam ahogy úriemberbõl hadvezérré leszel. Közben észrevettem hogy "tükröt" nézek. Magamat nézem és magamat hallgatom. Többet adtál nekem úgy hogy mellettem sem voltál.
Büszke férfiember vagyok Imi, s nem egy nyikhaj gyáva kis "pasi". Amit írok, õszintén teszem és tiszta szívbõl! A Legmagasztosabb "ügyet" szolgálod, s ez emel magasra, mint Címerünket az Angyalok. Ha mentort kérnék a Gondviseléstõl, õ nem lenne más mint Posta Imre. Édesapa, férj, diplomás tanult ember, büszke és bátor férfi. Magyarok lámpása és tanítója. Példakép, Barát, Testvér

....

Hozzszlsok


#1 | ebredezo - 2013. prilis 18. 10:19:52
Te jó Isten:o Imre, csak gratulálni tudoks_oh1
#2 | hamu - 2013. prilis 18. 10:23:57
Jó, persze....sok igazság van a cikkben, Imre! :-)
#3 | Kedvesi - 2013. prilis 18. 10:38:41
De jó, egyszer egy vénember nekem is azt mondta amikor 4 éves voltam hogy nagy ember lesz belõlem. Persze a jelentõsége egyenlõ a nulláéval. De tényleg nagy ember lettem, hiszen felnõttem.

Azt hogy cigány-e valaki, hû azt nagyon nehéz kideríteni, szemmel látható módon, ehhez nem kell különösebb fajismeret. A zsidó egy kicsit másabb ott már ismerni kell pár dolgot. De talán illene ismerni a családfát, nem?
#4 | gladiator07 - 2013. prilis 18. 11:26:28
Ez az - IGAZI - kitüntetés, nem a parlamenti rivalda - fénybeli.., ..mert õszinte, és szívbõl jövõ!
#5 | Balu - 2013. prilis 18. 12:24:27
"Nem tudom nincs-e bennem zsidó, vagy cigány vér. Nem tudom büszkélkedhetek-e olyan õsökkel, akik méltóak voltak magyarságukra."

Hát azt én se tudom magamról, viszont a dolgom az, hogy majd valamelyik magyar utódom énrám lehessen büszke.
#6 | kissferenc - 2013. prilis 18. 12:34:03
Talán nem véletlenül Iminek írták, mert legalább õ érti...
#7 | gardista97 - 2013. prilis 18. 13:07:04
Én meg õszinte szivvel mondom,hogy Imrének már rég Belügyminiszternek vagy Köztársasági elnöknek kellene lenni,mert akkor nyugodtan feküdhetne le a magyar esténként! Nem lenne betelepités,a cigányok nem mernének kinyirni egy honfitársunkat sem és a bûnösök már rég el lennének hamvasztva ott,ahol a chip nélküli kutyák lehugyozhatnának azt a nagy rakás hamut!
#8 | enid - 2013. prilis 18. 16:53:50
Meghatoan oszinte iras. Egyszeru es nemes lelekre utal. Remelem a jelenlegi politikai vezetes is kedvet kap es kigombolkozik ... Csak kitenned a hirekbe Imre! Nem?
#9 | soveg - 2013. prilis 18. 18:06:46
Jézus.....s_grat

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.