Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a hazai √©s k√≠nai bev√°ndorl√°si szervezet k√∂z√∂tt


Inform√°ci√≥cser√©re, szakemberk√©pz√©sre ir√°nyul√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st k√∂t√∂tt a Bev√°ndorl√°si √©s √Āllampolg√°rs√°gi Hivatal √©s a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g K√∂zbiztons√°gi Miniszt√©rium√°nak ki- √©s bel√©ptet√©si adminisztr√°ci√≥√©rt felel√Ķs hivatala.

V√©gh Zsuzsanna, a hazai szervezet f√Ķigazgat√≥ja arr√≥l t√°j√©koztatta az MTI-t, hogy a k√≠nai partnerszervezettel val√≥ kapcsolat mindk√©t orsz√°g sz√°m√°ra hasznos, mert √©rdekes √©s relev√°ns inform√°ci√≥kat tudnak cser√©lni a migr√°ci√≥ra vonatkoz√≥an, ak√°r jogszab√°lyi rendelkez√©sekr√Ķl, ak√°r √ļj okm√°nyok bevezet√©s√©r√Ķl van sz√≥.

Jelezte: a meg√°llapod√°s el√Ķseg√≠ti a di√°kok, √ľzletemberek g√∂rd√ľl√©keny beutaz√°s√°t.

A f√Ķigazgat√≥ elmondta, hogy a k√≠nai f√©lt√Ķl fontos inform√°ci√≥kat kaptak a reform √©s nyit√°s politik√°j√°nak jegy√©ben kialak√≠tott hat√°r-ellen√Ķrz√©si rendszerr√Ķl, tov√°bb√° a biometrikus √ļtlevelek magas szint√Ľ informatikai rendszer√©r√Ķl.
Fotó: Daragó Réka

A magyar f√©l t√°j√©koztatta partner√©t arr√≥l, hogy az idei febru√°r v√©gi adatok szerint 14 300 k√≠nai √©l jogszer√Ľen Magyarorsz√°gon 90 napot meghalad√≥an, s √∂rvendetes fejlem√©ny, hogy eleny√©sz√Ķ azon int√©zked√©sek sz√°ma, amelyeket jogs√©rt√Ķ k√≠naiakkal szemben kellett lefolytatni - mondta V√©gh Zsuzsanna. Megjegyezte, hogy idegenrend√©szeti oldalr√≥l d√∂nt√Ķen jogk√∂vet√Ķen, a magyar szab√°lyokat betartva √©lnek Magyarorsz√°gon az √©rintettek.

Sz√≥lt arr√≥l is, hogy noha a k√≠nai partnerszerv m√°s uni√≥s tag√°llamokkal egyes projektekben m√°r egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt, hasonl√≥ k√©toldal√ļ meg√°llapod√°st Magyarorsz√°ggal k√∂t√∂tt el√Ķsz√∂r. Hozz√°tette: a nemzetk√∂zi migr√°ci√≥s szervezet egyik projektj√©ben - v√°rhat√≥an j√ļniusban - tanulm√°ny√ļtra √©rkeznek k√≠nai korm√°nytisztvisel√Ķk, √©s a migr√°ci√≥s √©s munkav√°llal√°si k√©rd√©seket fogj√°k tanulm√°nyozni Magyarorsz√°gon.

(MTI)
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Bulcsu - 2013. Šprilis 18. 14:46:12
Magához ölelte Izlandot Kína

A K√≠na √©s Izland k√∂z√∂tti szabadkereskedelmi meg√°llapod√°st emelik ki a keddi k√≠nai lapok a szigetorsz√°g minisztereln√∂k√©nek l√°togat√°sa alkalm√°b√≥l, s azt az eur√≥pai orsz√°goknak sz√≥l√≥ √ľzenetk√©nt √©rt√©kelik.
http://mno.hu/gaz...na-1152360
#2 | atya - 2013. Šprilis 18. 19:26:41
Az országok zsidó közösségei:
http://www.shavei...s/?lang=en

M√°r nem egyszer megkaptam, hogy mit besz√©lek v√°gott szem√Ľ zsid√≥r√≥l,meg Abe jap√°n eln√∂knek mi k√∂ze lehet a cionizmushoz...

Japán zsidók:
http://www.shavei...n/?lang=en

Persze a l√©tsz√°mokat hatv√°nyozni sz√ľks√©ges, ugye itt se 100 000 zsid√≥ van....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.