Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Erõsödnek a homofób és fasiszta hangok Párizsban


Pont ezért buzulnak meg nyomjáka a zsidó moslékot. Ez így elismerése annak, hogy cionék jól dolgoznak a médiában és a titkosszolgálatok meg nekik. Olyannyira radikalizálódott az utcán és a parlamentben is a melegházasság körüli vita, hogy Francois Hollande államfõ is felszólította a feleket: tartózkodjanak a homofób megnyilvánulásoktól.

A nemzetgyûlés, a parlament alsóháza szerda este kezdte meg második olvasatban a homoszexuális párok házasodását lehetõvé tevõ javaslat vitáját, amelynek ünnepélyes végszavazása jövõ kedden várható. A második olvasatra a felsõház, a szenátus által elfogadott módosítások miatt van szükség.
Célpontban a francia bûnözés
LakĂłkocsiba kĂ©nyszerĂĽlnek a cigányok Franciaországban – kĂ©ptelenek integrálni õket? A karaván halad – kábĂ­tĂłszer, bandaháborĂş, ártatlan áldozatok, várĂłlista a börtönökben. Megbukott a franciák kisebbsĂ©gi politikája? A HĂ­r TV CĂ©lpont cĂ­mĂ» mĂ»sorának stábja elmerĂĽlt a francia valĂłságban.

Christiane Taubira igazságĂĽgyi miniszter „egy rossz spagettiwesternnek” nevezte a melegházasság engedĂ©lyezĂ©sĂ©t nem támogatĂł ellenzĂ©ki jobboldal viselkedĂ©sĂ©t. Philippe Cochet, a jobbközĂ©p NĂ©pi Mozgalom UniĂłjának (UMP) kĂ©pviselõje viszont azzal vádolta meg a kormányt, hogy „meggyilkolja a gyerekeket” azzal, hogy a homoszexuális pároknak is lehetõvĂ© teszi az örökbefogadást. Az ĂĽlĂ©st a heves szĂłpárbajok miatt egy idõre fel is kellett fĂĽggeszteni. Az ellenzĂ©k egyĂ©bkĂ©nt a második olvasathoz hĂ©tszáz mĂłdosĂ­tĂł indĂ­tványt nyĂşjtott be.
Hirdetés
Rendszeresek az utcai megmozdulások

Ezzel párhuzamosan állandósultak a reform elleni utcai tüntetések. Szerda este a rendõrség szerint több mint 2 ezren, a szervezõk szerint 8 ezren vonultak a nemzetgyûlés rendõri kordonnal védett épülete elé. A békésnek induló megmozdulás zavargásokba torkollott, a rendõrség 11 személyt vett õrizetbe. A rendbontók a Champs-Elysées sugárúton jelentõs károkat okoztak útjelzõ táblákban és gépkocsikban, valamint üvegekkel és kavicsokkal dobálták meg a helyszínt biztosító rendõröket, akik könnygázzal válaszoltak. A randalírozók a helyszínrõl tudósító újságírókat is bántalmazták, felszereléseiket összetörték.
Egyre hangosabbak a homofĂłb hangok

A Menet mindenkiért elnevezésû felvonulás fõ szervezõje és szóvivõje, a katolikus vallását nyíltan hirdetõ, médiasztárnak számító, Frigide Barjot néven ismert, éjszakai bárokban fellépõ provokatív humorista és társai egyre kevésbé tudják kordában tartani a tömegbe keveredõ szélsõjobboldali radikális és fundamentalista katolikus csoportokat, akik kifütyülik a kormánytagokat, vadkempingeznek a nemzetgyûlés körül, vonatokat tartóztatnak fel a pályaudvarokon, s egyéb látványos akciókat szerveznek tiltakozásul a melegházasság engedélyezése ellen.
Homofób fiatalok Párizsban március 24-én
Homofób fiatalok Párizsban március 24-én
FotĂł: Europress/AFP

Szerdán dĂ©lután egyĂ©bkĂ©nt 24 szemĂ©lyt azĂ©rt állĂ­tottak elõ, mert a szĂ©lsõsĂ©gesekkel szembeni ellentĂĽntetĂ©st szerveztek. „A homofĂłbia öl” feliratĂş táblákat emelve magasba azt skandálták, hogy „ki a fasisztákkal a kerĂĽletĂĽnkbõl”.
Egyre többször támadnak homoszexuálisokra

Az utĂłbbi napokban egyre több homofĂłb incidens is törtĂ©nt az országban. Szerda este egy lille-i melegbár három alkalmazottját bántalmazták, a nĂ©gy támadĂłt õrizetbe vette a rendõrsĂ©g. KĂ©t szocialista kĂ©pviselõt pedig csĂĽtörtökön állĂ­tásuk szerint egy nyugat-franciaországi konzervatĂ­vnak számĂ­tĂł megyĂ©ben „halálosan megfenyegettek”.

„HomofĂłb cselekmĂ©nyek törtĂ©nnek. Erõszakos cselekmĂ©nyeket is elkövettek. A tĂĽntetĂ©s alkotmányos joga minden franciának. De egyetlen tĂĽntetĂ©s sem fajulhat el, senki nem rongálhatja meg a közvagyont Ă©s nem támadhat senkire” – mondta csĂĽtörtökön Francois Hollande. A francia elnök elfogadhatatlannak nevezte az elõzõ napi zavargásokat, Ă©s arra kĂ©rt mindenkit, hogy „ne akadályozza a kĂ©pviselõket a munkájuk vĂ©gzĂ©sĂ©ben”.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.