Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Szervkereskedelmi összeesküvést' vélt leleplezni a ricin postázásával gyanúsított férfi


Ezt olvassátok! Ne már, hogy nekem is '0'-ás lisztet kelljen küldenem a tetveknek, hogy "ügy" legyen belõle. Van lõszerem is. Most ástam ki a kertbõl egy légvédelmi lósz@rt. A tiéTEK! "Szervkereskedelmi összeesküvést" leplezett le saját állítása szerint az a férfi, akit azért vettek õrizetbe, mert a gyanú szerint feltehetõen ricint tartalmazó leveleket küldött vezetõ amerikai politikusoknak, köztük az elnöknek - közölte csütörtökön a rendõrség.

A 45 éves Paul Kevin Curtist kedden a Mississippi állambeli Corinthban vették õrizetbe a Szövetség Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei. A férfi azt állítja, hogy emberi szervekkel való feketekereskedelemre létrejött összeesküvést fedett fel, s egyes kormányzati csoportok emiatt tönkre akarják tenni a jó hírét.

Õrizetbe vételekor Curtis nem tanúsított ellenállást. Még nem ismeretes, hogy a férfit mivel szándékoznak megvádolni. Az FBI még várja a Barack Obamának és a Roger Wicker republikánus szenátornak elküldött levelek laborvizsgálatának végleges eredményét. Az elsõ tesztek kimutatták ugyan a ricin jelenlétét, de szövetségi nyomozók szerint az ezzel a méreggel kapcsolatban elvégzett helyszíni vizsgálatok pozitív eredménye gyakran tévesnek bizonyul.

A gyanúsított corinthi házának környékét lezárták. A rendõrség szerint a helyszínen semmi sem utal veszélyes anyag jelenlétére. A hatóságok szerdán megvizsgáltak három gyanús, a washingtoni szenátus épületébe érkezett küldeményt. Ugyanakkor legalább három szenátor jelezte, hogy ilyen küldeményt kapott a választókörzetében mûködõ irodájába. Valamennyi csomag tartalma ártalmatlannak bizonyult.

Az FBI szerint nincs kapcsolat a postai küldemények és a hétfõi bostoni kettõs robbantásos merénylet között.
"Jogtalanságot látni és azt nem nyilvánosságra hozni, annyit jelent, mint csendestársnak lenni. KC vagyok és jóváhagyom ezt az üzenetet" - állt egyformán mindkét levélben, amelyet Curtis Obamának és Wickernek egyaránt a Tennessee állambeli Memphisbõl adott fel.

A férfi több internetes bejegyzésében is megpróbálta felhívni a figyelmet egy állítólagos szervkereskedelmi összeesküvésre, amelyrõl akkor szerzett tudomást, amikor 1998 és 2000 között egy kórházban dolgozott. Egy helyen azt írta, hogy egy hullaházban egy emberi szerveket tartalmazó hûtõszekrényre bukkant. Curtis azt állította, hogy ezt jelezte Wickernek, aki azonban erre nem volt hajlandó reagálni. Szerinte mind az FBI, mind a rendõrség az õ lejáratásásra törekszik.

Curtis, aki egyes sajtóértesülések szerint takarításból tartja fenn magát, a YouTube videomegosztóra feltöltött felvételek tanúsága szerint elõszeretettel imitál híres popcsillagokat, köztük Elvis Presleyt és Buddy Hollyt. A szomszédjai és rokonai ártalmatlannak tartják.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. április 18. 21:22:52
Ezt a "szolgálat intézte" nem egy szerencsétlen meg nem értett böcsületes és naiv honpolgár, aki rájött, hogy az állam-maffia a maffiaállam élén áll.

A berlini polgármester is gyanús csomagot kapott

Egy rendkívül kellemetlen szagú, maró folyadékot, úgynevezett vajsavat tartalmazó csomag érkezett Berlin polgármestere, Klaus Wowereit címére.

Csütörtöki értesülések szerint a mintegy tíz centiméteres, gyanús csomag szerda reggel tûnt fel a városháza postaládáit ürítõ személyzet számára. A Bild címû lap arról számolt be, hogy a színtelen folyadék egy kis üvegben volt, és mellé egy egyszer használatos injekciós tût is helyeztek. A csomag azonban semmiféle levelet nem tartalmazott. A berlini szenátus egyelõre nem kommentálta a történteket.
http://mno.hu/kul...tt-1153191
#2 | Perje - 2013. április 19. 15:06:35
Nagyon boncolják a szervkereskedelmet. Sebészek a maffia hálójában:
http://www.nepsza...36884#null

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.