Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H7N9: még mindig rejtély


√Ā, nem permetezik, vagy m√°s m√≥don terjsztik a iol√≥giai fegyvert? De ezt pont a k√≠nai titkosszolg√°lat ne tudn√°? K√©tlem.
A mad√°rinfluenza H7N9-es t√≠pus√ļ v√≠rus√°val fert√Ķz√∂tteknek k√∂r√ľlbel√ľl 40 sz√°zal√©ka nem √©rintkezett sz√°rnyasokkal, illetve nem j√°rt olyan k√∂rnyezetben, ahol madarakkal tal√°lkozhatott volna – k√∂z√∂lte egy j√°rv√°nykutat√≥ f√Ķorvos kijelent√©se nyom√°n a k√≠nai m√©dia

A szakemberek a jelens√©get, illetve a v√≠rus terjed√©s√©nek m√≥dj√°t m√©g mindig rejt√©lyk√©nt kezelik. Ugyanakkor a k√≠nai illet√©kesek √©s az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet (WHO) k√©pvisel√Ķi egybehangz√≥an azt √°ll√≠tj√°k, nincs bizony√≠t√©kuk arra, hogy a v√≠rus emberr√Ķl emberre terjed. A mad√°rinfluenz√°val kapcsolatos k√∂zponti rendelkez√©seket kiad√≥ eg√©szs√©g√ľgyi f√Ķhat√≥s√°g illet√©kese mindazon√°ltal elismerte, k√ľl√∂nleges k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt elk√©pzelhet√Ķ, hogy emberek egym√°st fert√Ķzz√©k meg, igaz az ilyen esetek el√Ķfordul√°sa rendk√≠v√ľl sz√≥rv√°nyos lehet. Ezzel kapcsolatban vizsg√°lj√°k p√©ld√°ul a H7N9 els√Ķ hivatalosan bejelentett √°ldozat√°nak a csal√°dj√°t, mivel az elhal√°lozott 87 √©ves sanghaji f√©rfi id√Ķsebb fia szint√©n a fert√Ķz√∂ttek k√∂z√∂tt van.

A v√≠rus terjed√©se tov√°bbra is a keleti orsz√°gr√©szben jellemz√Ķ, de a Jangce foly√≥ delt√°j√°nak t√©rs√©g√©t elhagyva imm√°r a f√Ķv√°rosban √©s K√∂z√©p-K√≠n√°ban is megjelent a k√≥r. K√≠n√°ban a legfrissebb jelent√©sek szerint eddig 87 fert√Ķz√©st regisztr√°ltak, 17 esetben hal√°llal v√©gz√Ķd√∂tt. A H7N9 ellen nincs olt√≥anyag, kifejleszt√©se folyamatban van. Kor√°bbi jelent√©sek szerint a WHO k√ľlf√∂ldi szak√©rt√Ķkb√Ķl √°ll√≥ csoportot k√ľld egyhetes t√©nyfelt√°r√≥ k√∂r√ļtra K√≠n√°ba.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Nergal - 2013. Šprilis 18. 21:36:08
Erre tal√°lt√°k ki a mond√°st, hogy "ahol a mad√°r se j√°r"?
Nincs ellensz√©rum.. Att√≥l f√ľgg kinek.
Mr. Motaba, vagy mi..
http://www.port.h...m_id=22861
#2 | Balu - 2013. Šprilis 18. 23:17:35
Imi,
anno, amikor m√©g intenz√≠vebben foglalkoztam a k√©rd√©ssel, √ļgy tal√°ltam, hogy K√≠na nem √©rintett a chemtrailez√©s √°ltal. Nagy √©s gazdas√°gilag is saj√°t √ļton j√°r√≥ orsz√°g, saj√°t m√Ľholdakkal √©s kigy√ļrt l√©gv√©delemmel, ami akkor t√ľsszenti le a k√∂rny√©kbeli flott√°kat a t√©rk√©pr√Ķl, amikor akarja. Ha m√°shonnan "sz√°llt volna √°t" a cum√≥, akkor m√°shol is terjedne a k√≥r, nem? √Čn meg nem tudok r√≥la - persze ett√Ķl m√©g lehet. Meg vannak "g√©nspecifikus" fegyverek is, amik bizonyos rasszokat t√°madnak meg, m√°sokat meg nem - itt is √Āzsia volt a pr√≥baterep a SARS-szal, de az ebola is csak Afrik√°ban kasz√°lt. Szerintem addig turb√≥zz√°k a dolgot, am√≠g el nem √©rik a H666N666-ot. El tudom k√©pzelni, hogy a szok√°sos p√°nikoltat√°s... bocs, de ha a b√°csi 87 √©ves, akkor az id√Ķsebbik fia is lehet vagy 67, sz√≥val immunol√≥giailag valszeg m√°r nem a legizmosabb nemzed√©k. Egy nyolcmilli√≥s kik√∂t√Ķv√°rosban, ami mellesleg vil√°gszinten az egyik legforgalmasabb √ľzleti csom√≥pont is sz√°munkra elk√©pzelhetetlen forgalommal nem tal√°lok soknak 87 k√∂h√∂g√Ķ embert. Azt√°n meg az is lehet - mert √≠gy volt ez √Āmerik√°ban √©s Juscsenko Ukrajn√°j√°ban is - hogy a p√°nikkelt√©s mi√°n olyan hal√°leseteket is a H(x)N(y) sz√°ml√°j√°ra √≠rnak, aminek k√∂ze sincs hozz√°.
#3 | Perje - 2013. Šprilis 18. 23:33:37
Oroszország kért egy mintát a vírusból. Dolgozni akarjak rajta. Talán megoldják a rejtélyt:
http://en.rian.ru...ample.html
#4 | Klotild - 2013. Šprilis 19. 08:42:54
Lehet, hogy pr√≥ba? Ugyan, honnan ker√ľlnek el√Ķ ezek a fura v√≠rusok? Eddig hol voltak?
#5 | Perje - 2013. Šprilis 20. 17:46:23
Azt √≠rj√°k a Pravd√°ban, hogy a paleszt√≠n foglyokat vesz√©lyes v√≠rusokkal oltj√°k be szabadonenged√©s el√Ķtt. Hal√°los betegs√©geket visznek be a szervezet√ľkbe az izraeli b√∂rt√∂n√∂kben.
http://english.pr...viruses-0/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.