Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√°zkutat√°s az orosz korm√°nyf√Ķ t√°mogatta alap√≠tv√°nyn√°l


H√°zkutat√°st tartottak cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a Dmitrij Medvegyev orosz korm√°nyf√Ķ √°ltal t√°mogatott √©s Viktor Vekszelberg orosz milli√°rdos √ľzletember vezette innov√°ci√≥s alap√≠tv√°ny moszkvai sz√©kh√°z√°ban.

Az √ļgynevezett Szkolkovo Innov√°ci√≥s K√∂zpontot m√Ľk√∂dtet√Ķ alap√≠tv√°ny irod√°j√°ban nagy mennyis√©gben foglaltak le p√©nz√ľgyi dokumentumokat, amelyek – a sz√∂vets√©gi nyomoz√≥ hat√≥s√°g k√∂zl√©se szerint – bizony√≠t√©kul szolg√°lhatnak az alap√≠tv√°ny ellen k√∂lts√©gvet√©si forr√°sok nem c√©lir√°nyos felhaszn√°l√°sa miatt ind√≠tott b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sban.

A h√°zkutat√°st az alap√≠tv√°ny p√©nz√ľgyi igazgat√≥ja √©s egy v√°m√ľgyekkel foglalkoz√≥ c√©g volt vez√©rigazgat√≥ja ellen nemr√©g sikkaszt√°s v√°dj√°val ind√≠tott b√ľntet√Ķelj√°r√°s keret√©ben folytatt√°k le. A hat√≥s√°gok szerint az alap√≠tv√°nyn√°l mintegy 24 milli√≥ rubel (173 milli√≥ forint) k√∂lts√©gvet√©si t√°mogat√°st m√°s c√©lra k√∂lt√∂ttek, √©s a szervezet k√©t √©vvel ezel√Ķtti l√©trej√∂tte √≥ta t√≠z ember 300-600 ezer rubel (k√∂r√ľlbel√ľl 2,1-4,3 milli√≥ forint) k√∂z√∂tti havi fizet√©st kapott. A Sz√∂vets√©gi Nyomoz√≥ Bizotts√°g adatai szerint 3,5 milli√≥ rubel (t√∂bb mint 25 milli√≥ forint) √°llami t√°mogat√°st a Viktor Vekszelberghez tartoz√≥ Metkombankban helyeztek el.
Hirdetés

Az innov√°ci√≥s k√∂zpont l√©trehozatal√°r√≥l 2010 szeptember√©ben int√©zkedett Dmitrij Medvegyev akkori √°llamf√Ķ. A tavaly j√ļnius √≥ta minisztereln√∂kk√©nt t√©nyked√Ķ politikus messzemen√Ķkig t√°mogatta a csak orosz Szilikon-v√∂lgyk√©nt emlegetett k√∂zpont l√©trehoz√°s√°t, s oda a legjobb szakembereket akart√°k √∂sszegy√Ľjteni. A k√∂zpont k√ľl√∂nleges √©p√ľlete m√°r √°ll Moszkva keleti sz√©l√©n. A Vekszelberg, Oroszorsz√°g negyedik leggazdagabb √ľzletembere √°ltal vezetett Szkolkovo Alap√≠tv√°ny irod√°i ugyanakkor a f√Ķv√°ros k√∂zpontj√°ban vannak.

Az alap√≠tv√°nyn√°l tartott h√°zkutat√°ssal kapcsolatban nyilatkozott az orosz korm√°ny innov√°ci√≥√©rt felel√Ķs tagja. Vlagyiszlav Szurkov minisztereln√∂k-helyettes, aki a k√∂zpont fel√ľgyel√Ķtan√°cs√°nak is tagja, kijelentette, hogy tov√°bbra is bizalmat szavaz az alap√≠tv√°ny vezet√©s√©nek. V√©lem√©nye szerint egyes er√Ķk arra t√∂rekszenek, hogy √°tpolitiz√°lj√°k az innov√°ci√≥s k√∂zpont k√∂r√ľli fejlem√©nyeket √©s az eg√©sz projektet ellehetetlen√≠ts√©k. Szurkov szerint mindez elfogadhatatlan.

M√©diajelent√©sek szerint a Szkolkovo Innov√°ci√≥s K√∂zpont megval√≥s√≠t√°sa nem halad az√≥ta, hogy Vlagyimir Putyin tavaly m√°jusban visszat√©rt az √°llamf√Ķi posztra.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. Šprilis 19. 09:20:13
Nemr√©g a "f√Ķtan√°csad√≥j√°t" ezt a Dvorkovits nev√Ľt angol titkos√ľgyn√∂k√∂zt√©k le. Komoly v√°dak. J√≥kat mosolygok rajta. V√°rtam mikor lesz a k√∂vetkez√Ķ anyag ahhoz a h√≠rhez, az√©rt nem is komment√°ltam.

maffiozok.szunyi.com/images/3x5494--5-6-8qx382x.jpg
#2 | Perje - 2013. Šprilis 19. 13:12:48
Egy Wechselbergert nem √°rt alaposan ellen√Ķrizni. Valami ki-v√°lt√≥ oka csak lehet a kutakod√°snak.
#3 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 19. 14:19:02
igen most latom mindebhol arendszerv√°lt√°s hianyat. ezt ertend√Ķ n√°lunk is. v√©r n√©lk√Ľl nincs rendszer v√°lt√°s

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.