Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarorsz√°gra j√∂n az orosz k√ľl√ľgyminiszter


Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszter m√°jus 2-√°n √©rkezik egynapos hivatalos l√°togat√°sra Budapestre - k√∂z√∂lte a K√ľl√ľgyminiszt√©rium p√©nteken.

A K√ľl√ľgyminiszt√©rium k√∂zlem√©nye szerint Szergej Lavrov magyar koll√©g√°ja, Martonyi J√°nos kor√°bbi moszkvai l√°togat√°s√°t viszonozza. A magyar √©s az orosz k√ľl√ľgyi t√°rcavezet√Ķk tal√°lkoz√≥juk alkalm√°val √°ttekintik a k√©toldal√ļ kapcsolatok alakul√°s√°t, √©s v√©lem√©nyt cser√©lnek aktu√°lis nemzetk√∂zi k√©rd√©sekr√Ķl - t√°j√©koztattak.

Martonyi J√°nos 2011 febru√°rj√°ban j√°rt Moszkv√°ban hivatalos l√°togat√°son, a k√ľl√ľgyminiszter akkor azt mondta: Magyarorsz√°g √ļgy √©rt√©keli, hogy Oroszorsz√°g a vil√°ggazdas√°g √©s -politika meghat√°roz√≥ szerepl√Ķje. Hozz√°tette: az Eur√≥pai Uni√≥ √©s Oroszorsz√°g j√∂v√Ķje a strat√©giai kapcsolatok kialak√≠t√°s√°t√≥l f√ľgg. Magyarorsz√°g mindent megtesz az√©rt, hogy e kapcsolatok j√≥l alakuljanak.

Magyarország mellett Szlovéniába is ellátogat Lavrov

Alekszandr Lukasevics elmondta, hogy az orosz diplom√°cia vezet√Ķje Magyarorsz√°gon k√≠v√ľl Szlov√©ni√°ban is l√°togat√°st tesz.
Szergej Lavrov magyarorsz√°gi √©s szlov√©niai programj√°nak r√©szleteit k√©s√Ķbb hozz√°k nyilv√°noss√°gra.

Az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium honlapj√°n tal√°lhat√≥ t√°j√©koztat√°s szerint az orosz-magyar kapcsolatok fokozatosan fejl√Ķdnek. M√°rcius 20-√°n Vlagyimir Tyitov, az Oroszorsz√°g eur√≥pai orsz√°gokkal √°polt k√©toldal√ļ kapcsolatait fel√ľgyel√Ķ k√ľl√ľgyminiszter-helyettes t√°rgyalt Budapesten.

A k√ľl√ľgyi sz√≥viv√Ķ azt is bejelentette, hogy a t√°rcavezet√Ķ r√©szt vesz a NATO-Oroszorsz√°g Tan√°cs √°prilis 23-ra tervezett √ľl√©s√©n. A tan√°cskoz√°son a k√©toldal√ļ kapcsolatokat terhel√Ķ k√©rd√©sek √©s az egy√ľttm√Ľk√∂d√©s kil√°t√°sait vitatj√°k meg - k√∂z√∂lte Lukasevics. Az orosz k√ľl√ľgyi sz√≥viv√Ķ a sajt√≥t√°j√©koztat√≥n b√≠r√°lta Washingtont, amely 200 amerikai katon√°t sz√°nd√©kozik Jord√°ni√°ba k√ľldeni a sz√≠riai v√°ls√°g miatt. Moszkva √°ll√°spontja szerint ez a l√©p√©s ellent√©tes mindazokkal a politikai k√∂telezetts√©gv√°llal√°sokkal √©s √°ll√°sfoglal√°sokkal, amelyekr√Ķl a k√©rd√©sben √©rintett k√ľls√Ķ politikai szerepl√Ķk tavaly Genfben egyeztettek.

"Minden szinten felh√≠vjuk nyugati √©s region√°lis partnereinket, hogy tart√≥zkodjanak ett√Ķl a vesz√©lyes gyakorlatt√≥l √©s t√©rjenek √°t a sz√≠riai rendez√©s √©rdek√©ben v√°llalt politikai k√∂telezetts√©gv√°llal√°sok megval√≥s√≠t√°s√°ra" - jelentette ki az orosz k√ľl√ľgyi sz√≥viv√Ķ. Alekszandr Lukasevics azt is k√∂z√∂lte, nyomat√©kosan felh√≠vj√°k az orosz √°llampolg√°rok figyelm√©t, hogy Sz√≠ri√°ba csak azok utazzanak, akiknek felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges.
http://www.hirado...=hirkereso

HozzŠszůlŠsok


#11 | postaimre - 2013. Šprilis 20. 08:11:39
NATO: Oroszország visszatér Afganisztánba?

A NATO-Oroszorsz√°g Tan√°cs soron k√∂vetkez√Ķ j√∂v√Ķ heti √ľl√©s√©n t√°rgyalni fognak az afg√°n l√©gier√Ķ √°ltal haszn√°lt orosz helikopterek k√∂z√∂s karbantart√°s√°r√≥l – jelentette be p√©nteken a NATO f√Ķtitk√°ra, Anders Fogh Rasmussen. Elmond√°sa szerint, egy ilyen egy√ľttm√Ľk√∂d√©s seg√≠teni fog, hogy az afg√°n l√©gier√Ķ k√ľls√Ķ seg√≠ts√©g n√©lk√ľl m√Ľk√∂dj√∂n.

A NATO f√Ķtitk√°ra rem√©ny√©t fejezte ki az orosz k√ľl√ľgyminiszterrel, Szergej Lavrovval val√≥ t√°rgyal√°sok eredm√©nyess√©g√©vel kapcsolatban. A t√°rgyal√°s lehet√Ķv√© teszi, hogy „ny√≠ltan megvitassuk az afganiszt√°ni, √©szak-koreai √©s a rak√©taellenes v√©delmi k√©rd√©seket” – jegyezte meg Rasmussen.
http://hungarian....nisztanba/
#12 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 20. 10:02:15
az is lehet hogy k√Ķzli martonyi bildenbergel hogy lassan ti is mehetek lej√°rt az id√Ķt√Ķk. nato pedig meget visza lapos kusz√°sba.
#13 | Kedvesi - 2013. Šprilis 20. 11:35:52
Ez is zsidó.
#14 | Kameleon - 2013. Šprilis 20. 12:23:52
A negyedik legnagyobb orosz v√°ros lett partner

Miskolc - Egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°sokat √≠rtak al√° p√©nteken a miskolci v√°rosh√°z√°n Miskolc √©s Jekatyerinburg polg√°rmesterei √©s a k√©t telep√ľl√©s turisztikai vezet√Ķi.

- El√Ķsz√∂r vagyok Miskolcon! - jelentette ki Eugenyi Porunov, Oroszorsz√°g negyedik legnagyobb v√°ros√°nak, Jekatyerinburgnak a polg√°rmestere a v√°rosh√°z√°n. - Nagy √©lm√©nyekkel utazunk haza √©s b√≠zunk benne, hogy lesz folytat√°sa a k√©t v√°ros most kezd√Ķd√Ķ kapcsolat√°nak.

A legfontosabb egy√ľttm√Ľk√∂d√©si pontok k√∂z√ľl a Miskolci Egyetem √©s a Ural Federal University k√∂z√∂tti kapcsolatok elind√≠t√°s√°t emelte ki a k√∂zel m√°sf√©l milli√≥s lakos√ļ orosz v√°ros els√Ķ embere.

- A m√°sik legfontosabb a turizmus ter√ľlete! B√≠zunk benne, hogy Oroszorsz√°gb√≥l is √©rkezhetnek vend√©gek Miskolcra √©s ford√≠tva, de nagy perspekt√≠v√°t l√°tunk a kultur√°lis egy√ľttm√Ľk√∂d√©sben is - tette hozz√°.

Foci vb és világkiállítás

Kriza √Ākos, Miskolc polg√°rmestere elmondta: megtisztel√Ķ, hogy az orosz v√°ros Miskolcot v√°lasztotta partner v√°ros√°nak.

- Minden tekintetben egy dinamikusan fejl√Ķd√Ķ v√°rosr√≥l van sz√≥, amely az orosz piac fel√© val√≥ nyit√°sban sokat seg√≠thet Miskolcnak - mondta, majd az √Čszak-Magyarorsz√°g k√©rd√©s√©re hozz√°tette: az lepte meg legink√°bb, hogy milyen j√∂v√Ķk√©pe van Jekatyerinburgnak.

Ez fontos lehet Miskolc sz√°m√°ra is, hiszen a borsodi megyesz√©khelyhez hasonl√≥an az ur√°li f√Ķv√°ros is egykor a neh√©zipar k√∂zpontja volt. A legismertebb t√∂rt√©nelmi esem√©ny egy√©bk√©nt 1918-ban t√∂rt√©nt a v√°rosban, amikor a c√°ri csal√°dot meggyilkolt√°k. Legk√∂zelebb pedig 2018-ban figyelhet majd a vil√°g az orosz v√°rosra, amikor is a labdar√ļg√≥ vil√°gbajnoks√°g egyik helysz√≠ne lesz, m√≠g 2020-ben val√≥sz√≠n√Ľleg vil√°gki√°ll√≠t√°snak adhat otthont.
Kider√ľlt, hogy az √ļgynevezett "viszontl√°togat√°sra" m√©g az idei esztend√Ķben sor ker√ľlhet.
http://www.mon.hu...er/2247983
#15 | postaimre - 2013. Šprilis 20. 12:31:41
Fel kell sz√°molniuk k√ľlf√∂ldi banksz√°ml√°ikat az orosz k√©pvisel√Ķknek

Tilos lesz az orosz parlamenti k√©pvisel√Ķknek √©s √°llami tiszts√©gvisel√Ķknek k√ľlf√∂ldi banksz√°ml√°kon tartani a p√©nz√ľket – √≠gy d√∂nt√∂tt a duma p√©nteken. Az orosz t√∂rv√©nyhoz√°s als√≥h√°za elfogadta a Vlagyimir Putyin, valamint parlamenti k√©pvisel√Ķk √°ltal beny√ļjtott t√∂rv√©nyjavaslatokat tartalmaz√≥ jogszab√°lycsomagot.

A szab√°lyoz√°s az orosz f√Ķ√ľgy√©sz helyetteseit√Ķl √©s a nemzeti bank igazgat√≥tan√°cs√°nak tagjait√≥l, valamint sz√∂vets√©gi √°llami tisztvisel√Ķkt√Ķl kezdve a b√≠r√°kon, a t√∂rv√©nyhoz√°si k√©pvisel√Ķk√∂n, katon√°kon, nyomoz√≥kon √©s √ľgy√©szeken, bel√ľgyi, v√°mhat√≥s√°gi √©s ad√≥hat√≥s√°gi alkalmazottakon kereszt√ľl a v√°rosi, helyhat√≥s√°gok tiszts√©gvisel√Ķiig mindenkire vonatkozik. S√Ķt, feles√©g√ľkre √©s gyermekeire is.
http://hvg.hu/vil...iselok#rss
#16 | lalapapa - 2013. Šprilis 20. 12:54:23
Ennek a szakinak
remelem nem sertek senkit
igen csak golyo erett homloka van,
:@
#17 | keepfargo - 2013. Šprilis 20. 18:48:23
Lavrov is lecserelheto, ha nem ugy tancol, ahogy a Kreml-bol szol a muzsika. Vladimir car meg ugy nez ki, hogy mindenkinel jobban kapiskalja (erti: capisci), hogy egy erkolcsi minimum nelkul a birodalmat nem lehet mukodtetni. Hiaba hisszuk azt, hogy Putyin nem egy Gral-lovag,( egy KGB fonok nem lehet az )az oroszok jobban jartak vele, mint mi akarmelyik u.n. vezetonkkel, 45 ota...kalap le Putyin elott, tetvereim, a tortenet eddig ot igazolja...
Az a gyanum, hogy a mi kijutasunk a pocegodorbol, amibe a zsido segg nyalasa kozben masztunk bele, a Kreml jotekony iranymutatasa mellett tortenhet csak meg.( Kalasnyikov pedig egy nagy konstruktor volt - de ezt eddig is tudtuk - nem is tudom, miert most jut eszembe ez is :)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.