Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kenõpénzeket fogadott el az egyik bulgáriai fõrendõr?


Na, nézzed már, ott is a teves "magyar" zsidaj zsernyák mintát követik? Vizo megbukott? Olyan vicces az az analógia. Unom már, de agyon kellene egy este lõni az összeset nálunk is demokratikusan! ORFK, BRFK, Minisztriumok vezetõi, képvislõket és a zsidó-cigány bandát! Persze Oszama Bin lenne a tettes! Rohad egy banda. Kenõpénzek kikényszerítésével és elfogadásával vádolják a bolgár rendõrség egyik vezetõjét.

A szófiai fõügyész pénteken közölte, hogy vizsgálatot indítanak Sztanimir Florov, a szervezett bûnözés elleni különleges rendõri egység vezetõje ellen. Az egység élére 2009-ben kinevezett Florovot azzal gyanúsítják, hogy különösen nagy összegû kenõpénzeket fogadott el csempészektõl és drogkereskedelemmel gyanúsított személyektõl. Állítólag 1999 és 2002 között, amikor ugyanezen egységnél alacsonyabb beosztásban dolgozott, védelmet ajánlott fel és kenõpénzért falazott a bûnözõknek, elõre figyelmeztette õket a készülõ akciókra.

A nyomozás egy héttel az után kezdõdött, hogy az ügyészek ellentmondásosnak találták azt, ahogyan a belügyminisztérium a lehallgatókészülékeket és lehallgatott adatokat kezelte. Szerintük ez a kifogásolt eljárás üzletemberek és politikusok illegális lehallgatásához vezethetett. Kevesebb mint egy hónappal a választások elõtt az újabb vizsgálatok tovább ronthatják a jobbközép Polgárok Bulgária Európai Fejlõdéséért (GERB) pártról alkotott képet. Florov közeli munkakapcsolatban állt Cvetan Cvetanovval, a GERB egyik közismert politikusával, volt belügyminiszterrel.

Bulgária 2007-ben csatlakozott az Európai Unióhoz. Brüsszel sürgeti az ország igazságügyi rendszerének reformját és a szervezett bûnözés elleni küzdelem fokozását, mint elõfeltételét annak, hogy Bulgáriát felvegyék a belsõ határok nélküli schengeni övezetbe.
Link

Hozzszlsok


Mg nem kldtek hozzszlst

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.