Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

T√≠zezres t√∂meg az √Člet menet√©n - fot√≥k


Id√©n tizenegyedik alkalommal tartott felvonul√°st az √Člet Menete Alap√≠tv√°ny. A holokauszt magyarorsz√°gi √°ldozataira eml√©keztet√Ķ menet a K√©pvisel√Ķi Irodah√°zt√≥l a Carl Lutz rakparton a Dr√°va utc√°ig vonul. Egy provok√°tor is megjelent, aki tr√°g√°r felirat√ļ molin√≥t f√ľggesztett ki. A f√©rfit rend√Ķr√∂k igazoltatt√°k.

A s√≥f√°r jel√©re az atv.hu becsl√©se szerint sok, 10-12 ezer ember, k√∂zt√ľk Balog Zolt√°n emberier√Ķforr√°s-miniszter, Rog√°n Antal, a Fidesz-frakci√≥vezet√Ķje, Mesterh√°zy Attila, az MSZP eln√∂k-frakci√≥vezet√Ķje, Bajnai Gordon, az Egy√ľtt 2014 - P√°rbesz√©d Magyarorsz√°g√©rt v√°laszt√°si sz√∂vets√©g vezet√Ķje, Gyurcs√°ny Ferenc, a Demokratikus Koal√≠ci√≥ eln√∂ke, tov√°bb√° Ilan Mor izraeli √©s Eleni Tsakopoulos Kounalakis budapesti amerikai nagyk√∂vet r√©szv√©tel√©vel a Margit h√≠d pesti h√≠df√Ķj√©t√Ķl indult el vas√°rnap az √Člet menete felvonul√°sa a f√Ķv√°rosban, amellyel a holokauszt magyarorsz√°gi √°ldozataira eml√©keznek.

Az √Člet Menete Alap√≠tv√°ny tizenegyedik alkalommal tartott rendezv√©ny√©nek kezdet√©n Bandi L√°szl√≥, az alap√≠tv√°ny kurat√≥rium√°nak tagja a azt mondta: "c√©lunk, hogy megtan√≠tsuk a holokauszt leck√©it √©s megmutassuk a j√∂v√Ķ gener√°ci√≥inak, mi az oka annak, hogy minden √©vben k√∂z√∂sen megfogadjuk, hogy "Soha t√∂bb√©'!"

Kiemelte: "mivel az antirasszizmus √ļjra rendk√≠v√ľl aktu√°lis √©s s√ľrget√Ķen fontos Magyarorsz√°gon, az √Člet menet√©nek kardin√°lis s√ļlya van 2013-ban is".

A Margit h√≠d pesti h√≠df√Ķj√©n√©l a menet indul√°sakor n√©h√°ny ember kifesz√≠tett egy molin√≥t, amelyen - Pet√Ķfi S√°ndor "Mit nem besz√©l az a n√©met..." c√≠m√Ľ vers√©b√Ķl kiragadott r√©szletet felhaszn√°lva - azt √ľzent√©k Simon Peresznek, Izrael eln√∂k√©nek: "Foglalod a k***any√°dat, de nem √°m a mi haz√°nkat". A t√∂meg "N√°cik haza!" felki√°lt√°ssal √©s f√ľttyel jelezte nemtetsz√©s√©t, kisebb dulakod√°s is kialakult, majd a rend√Ķr√∂k elt√°vol√≠ttatt√°k a feliratot.

A Budapesti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g sajt√≥sz√≥viv√Ķje, Kov√°cs Vikt√≥ria az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re azt k√∂z√∂lte, hogy h√°rom embert igazoltattak.

A menetben magyar, izraeli, EU-s √©s - Carl Lutz sv√°jci emberment√Ķre eml√©kezve - sv√°jci z√°szl√≥kat lengettek, valamint az Orsz√°gos Rabbik√©pz√Ķ √©s Zsid√≥ Egyetem molin√≥j√°t is vitt√©k.

Az er√Ķs√∂d√Ķ antiszemitizmus, rasszizmus √©s kirekeszt√©s elleni fell√©p√©sre sz√≥l√≠tottak fel "minden demokratikusan gondolkod√≥ embert" az √Člet menete rendezv√©ny√©n felsz√≥lal√≥ hazai √©s k√ľlf√∂ldi sz√≥nokok vas√°rnap Budapesten. Fr√∂lich R√≥bert, a Doh√°ny utcai zsinag√≥ga f√Ķrabbija - k√∂sz√∂ntve az √°ltala t√∂bb t√≠zezresre becs√ľlt t√∂meget - azt mondta: nem lehet engedni, hogy a rasszizmusnak teret engedjenek, ez ellen a civil t√°rsadalomnak fel kell l√©pnie. K√ľlf√∂ldi diplomat√°k √©s √°llami vezet√Ķk a sz√≠npadon felsz√≥lalva, illetve video√ľzenetben az eml√©kez√©s √©s az eml√©keztet√©s fontoss√°g√°t hangs√ļlyozt√°k, arra figyelmeztetve, hogy a v√©szkorszak borzalmai soha t√∂bb√© nem fordulhatnak el√Ķ.

static.atv.hu/media/3/7/9/5/7/37957_C_600x400.jpg


K√ľlf√∂ldi diplomat√°k √©s √°llami vezet√Ķk a sz√≠npadon felsz√≥lalva, illetve video√ľzenetben az eml√©kez√©s √©s az eml√©keztet√©s fontoss√°g√°t hangs√ļlyozt√°k, arra figyelmeztetve, hogy a So√° borzalmai soha t√∂bb√© nem fordulhatnak el√Ķ.

atv,hu, MTI
http://atv.hu/cik...ari_terrol
http://www.origo....enete.html
Képek: http://kepek.orig...vat=itthon

HozzŠszůlŠsok


#21 | vesterhagen - 2013. Šprilis 22. 12:27:16
AZ A SOK BIRKA AKKOR MIT FOG SZ√ďLNI AMIKOR SZ√ĀMLATARTOZ√ĀS MIATT FOGJ√ĀK KILAKOLTATNI? AKKOR IS SHALOM ISRAEL LESSZ?
#22 | vizeloszto - 2013. Šprilis 22. 13:27:41
A sok doglott hal uszik az árral s ma sokkal tobb a doglott mint az éllo, ezért vala , tiszta vizunk, elenyézso!De azírt csak egyszer feldobodik a tetejire mind mi mocsok,tavaszi szél oszt partra viszi,nyári nap mog elégeti!s_gt
#23 | Holdas - 2013. Šprilis 22. 13:30:53
Nem Pet√Ķfi id√©zet kell ide,meg fr√∂lich, J√≥zsef Attil√°t√≥l id√©z d√∂bbenet ?! Sz√°lasi Ferenc t√∂rv√©nyesen megv√°lasztott korm√°nyz√≥ r√°di√≥ √ľzenete ma is ideval√≥. http://www.youtub...HYHtlQYKA8
#24 | postaimre - 2013. Šprilis 22. 13:42:23
Ez a k√©p is onnan val√≥, a c√≠me: id√Ķvel minden a hely√©re ker√ľl". Persze nem a pap√≠r √©s nem is az Esthelynal-csillag a gond, de m√©g nem is a Szenir√°lyi Szent Koron√°s PET palack, hanem az, hogy nem azok vannak a kuk√°kban, akik id√°lyig juttatt√°k mindezt.
maffiozok.szunyi.com/images/74829yq-3x331q5.jpg
#25 | Perje - 2013. Šprilis 22. 15:13:20
A kinti √©ber m√©dia szerint nem a holoa√©dozatok√©rt, hanem a n√∂vekv√Ķ antiszemitizmus ellen folyt a menet. A magyar szervez√Ķ szerint G.G. sokkal t√∂bben voltak az id√©n a felvonul√°son, √©s ebb√Ķl l√°tszik hogy" nagyon nagy a baj".

Ezt az embert p√°ros l√°bbal rugn√°m valagon a negat√≠v Magyarorsz√°g ellenes propagand√°ja miatt. Ezt nem b√ľntetik? Nincs erre paragrafus?
http://www.worldj...mber_shoah
#26 | bugajakab - 2013. Šprilis 22. 21:25:55
Nem tudom,hogy észrevettétek e,de ezek a képmutató álszentek vonzódnak a Dunához,ahogy ott vonulgatnak.
#27 | postaimre - 2013. Šprilis 23. 09:02:02
Kukkantsatok r√°, mif√©l√©k a "t√°mogat√≥k". Ezek k√∂zp√©nzekb√Ķl tolnak szanasz√©t vagyonokat a zsid√≥-cig√°ny hord√°knak.

http://www.eletme...amogatoink
#28 | apacuka11 - 2013. Šprilis 23. 09:55:04
Imre a g√°zm√Ľvek m√©nem t√°mogat√≥...?
s_kac

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.