Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tisztelt Kasler √Ārp√°d √ör!


Minden tisztelet √©s k√∂sz√∂net √Ėnnek, mindaz√©rt, amit a devizahitel k√°rosultak szem√©nek felnyit√°s√°√©rt √©s √©rdek√ľkben tett, de m√°r a m√°sodik felv√°llallahatatlanul pocs√©k rendezv√©ny√©n kellett r√©szt vegyek.

(√Čn is k√°rosult vagyok, szerettem volna/szeretn√©m t√°mogatni a val√≥ban tiszta √©s igaz √ľgyet.) Hogy a sok "j√≥b√≥l", csak J√≥zsi b√°csit, Andrea k√∂nny√Ľzenei sz√∂rnyedv√©ny-m√Ľsor√°t √©s m√©g a J√≥zsef N√°dor t√©rr√Ķl a Bankcsapd√°s, elviselhetetlen√ľl sik√≠toz√≥ h√∂lgyet eml√≠tsem. √Čn se t√ļl fiatal nem vagyok se t√ļl √∂reg, szerintem nem csak √©n mentem emiatt haza, hanem m√°sok is. √Ām igaz√°b√≥l nem ez a l√©nyeg, √©n √©rtem, hogy √Ėn, ahogy levezette, mi√©rt vette el√Ķ a t√∂rt√©neti alkotm√°nyt, megold√°sk√©nt, de politikailag vagy √Ķr√ľlt vagy felb√©relt g√Ķzlevezet√Ķ az a n√©ptribunus, aki √ļgy akar t√∂megmozgalmat, nyom√°sgyakorl√°s c√©lj√°b√≥l l√©trehozni, hogy a c√©lhoz haszn√°lni k√≠v√°nt eszk√∂z√©vel eleve megosztja azt. √Ėn is mondta, hogy a jelen t√∂rv√©nyek szerint is t√∂rv√©nytelen amit a bankok csin√°lnak, mi√©rt nem maradt/marad meg a devizahitelesek √ľgy√©n√©l, aminek √Ķn Hiteles, h√Ķs k√©pvisel√Ķje? Ezt m√°r Gy√°lon is sz√≠vesen megk√©rdeztem volna, de direkt nem akartam t√°bort rontani-bontani, de ezut√°n a nyilv√°nval√≥ le√©g√©s ut√°n, √ļgy √©rzem √©rdemes.
√Čn nem hiszem, hogy szem√©lyes karrier vez√©rli, saj√°t p√°rt√©p√≠t√©s, m√°r csak az√©rt sem, mert ez akkor is √∂ngyilkos l√©p√©s lenne.
A "végére" még visszaértem és láttam, hogy meg volt elégedve a rendezvényével, kérdezem én, miért?
Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy ezzel a "100.000-es" logik√°val, a MI√ČP f√©nykor√°ban b√°rmikor vissza√°ll√≠thatta volna a t√∂rt√©neti alkotm√°nyt, ott t√∂meg is volt hozz√°. Sz√≥val minden tisztelettel √©s b√≠zva az √Ėn val√≥ban j√≥ sz√°nd√©k√°ban, arra k√©rem t√©rjen vissza a kaptaf√°hoz √©s t√©nyleg vigye gy√Ķzelemre az igaz √ľgyet, a devizahitelesek √ľgy√©t! √©s t√°vol√≠tsa el mag√°t√≥l az √Ķr√ľlteket! (A t√∂rt√©neti alkotm√°ny el√Ķttem is szent, de most √©s ebben az √ľgyben √©s ir√°nyb√≥l val√≥ felvezet√©ssel nem id√Ķszer√Ľ, hanem durv√°n megoszt√≥, sok hitelesnek f√∂l√∂sleges, vagy tasz√≠t√≥).
Ameddig √ļjra √©s √ļjra elmondja a devizahiteles fon√°ks√°gokat a sztori tiszta, igaz, objekt√≠v, amikor el√Ķveszi a kalapb√≥l a saj√°t maga √°ltal egyetlen j√°rhat√≥nak v√©lt megold√°s√°t, (amikor egy j√≥ csom√≥ m√°s megold√°si lehet√Ķs√©g is van, ahogy azt -rem√©lem- √Ėn is nagyon j√≥l tudja) m√°r durv√°n szubjekt√≠v!
K√ľl√∂nben egy igaz hazafi val√≥ban elkezdhet v√©gre egyes√©vel robbantgatni. Akit akkor val√≥sz√≠n√Ľ t√©nyleg komolyan is venn√©nek, nem ki se r√∂h√∂gn√©k, mint √Ėnt.
A legnagyobb tisztelettel minden magyarért, aki jót és igazat akar tenni a hazáért!

Varga Andr√°s
https://www.faceb...sler.arpad
https://www.faceb...ion=stream

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kameleon - 2013. Šprilis 22. 12:38:49
YouTube Videů


YouTube Videů
#22 | kissferenc - 2013. Šprilis 22. 12:54:36
√Čn is √ļgy v√©lem hogy a moln√°r f-ekhez hasonl√≥ semmire val√≥knak, akad majd hely az √ļjj√°√©p√≠t√©sben. Am√ļgy sem dolgoztak ezek soha. Sz√©pen t√°rsadalmi munk√°ban erd√Ķket telep√≠thetnek majd oda ahonnan kiirtott√°k. Szint √ļgy a b√°ny√°kban ahogy Jan√≥ mester is javallja. No persze tudom hogy √∂tletekben nem lesz hi√°ny. Akkor majd val√≥ban a neh√©z munk√°ban g√∂rb√ľlhet az orruk √©s a h√°tuk...
#23 | Bulcsu - 2013. Šprilis 22. 13:06:48
Csak lesz a puccsb√≥l valami, ha m√°r az orig√≥ is hozza. Kicsit ny√∂gve-nyel√Ķs a dolog ...

http://www.origo....nthez.html
#24 | postaimre - 2013. Šprilis 22. 13:16:17
Kissferenc, az a gond, hogy azok, akik nincsenek itt √©s nem veszik a lapot, olyan s√∂t√©tek a nagy eg√©szhez, hogy csuda, √≠gy ott forgol√≥dhatnak k√∂zt√ľk √©s terelik √Ķket. √Čvek munk√°ja van abban, hogy legal√°bb n√©mi √©rtelem pisl√°kolhasson az elm√©kben, de sikernek nem ezen a szinten van igaz√°n √©rt√©ke.

Kam√©leon, √©n t√ľrelemmel vagyok √©s megnyugodtam, hogy a pet√≠ci√≥ v√©gre j√≥ kezekbe ker√ľlt j√≥ t√°vol a kmesszett√Ķl.
Cirkusz ez, bohócokkal, csak sajna nagyon is komoly.
#25 | atya - 2013. Šprilis 22. 14:05:07
√Čn nem is l√°tom, hogy alulr√≥l szervez√Ķdve megold√≥dhat a helyzet. Egyszer√Ľen annyira befoly√°solhat√≥ak m√©g mindig az emberek. Az ellenoldal pedig csak azt lesi, hol tudja az igazs√°got hirdevte magasztos szavakkal f√©lreterelni √Ķket, √©s ezredj√©re is siker√ľl f√©lrevinni√ľk az embereket.
Haz√°nkban ez k√ľl√∂n√∂sen √©rv√©nyes, itt fognak a legk√©s√Ķbb feleszm√©lni a v√©g√ľkre. Addig is az utols√≥kat √∂r√∂m√∂kdik itt ilyen izraeli menetel√©seken...
#26 | 9323 - 2013. Šprilis 22. 16:17:48
Ha K√°sler √Ārp√°d hallgatna v√©gre a j√≥ sz√≥ra, nem csak folyamatosan rohanna fejjel a falnak, akkor:
-azonnali hat√°llyal megsz√ľntetn√© az RVMP-t
-lemondana a B√Ā√ČSZ ir√°ny√≠t√°s√°r√≥l, √©s nem venne t√∂bb√© r√©szt az ott foly√≥ munk√°ban
-nyilatkozatban beismerné tévedését: hogy sem párttal, sem semmilyen jelenlegi hatalom által engedélyezett mozgalommal, és rendezvénnyel nem lehet rendszert váltani
-megígérné, hogy nem lesz több petíció

-bel√°tn√°, hogy el√Ķsz√∂r √ļjra kell szervezni a magyar nemzetet, √©s abba csak a magyarok tartoznak
- ezen dolgozna minden nap
-szövetségeseket, és nem alárendelt beosztottakat keresne
-utánanézne minden csatlakozni kívánó szervezetnek, és közös vélemény alapján nyernének felvételt

Ekkor j√≥v√° tudn√° tenni eddigi √∂nfej√Ľs√©g√©t, "menetel√ľnk el√Ķre senkire sem hallgatva" mentalit√°s√°t.
#27 | atya - 2013. Šprilis 22. 19:27:31
"B√©k√©sen, atrocit√°s n√©lk√ľl fogunk t√∂rt√©nelmet √≠rni. " K√°sler √Ārp√°d
#28 | lucuska - 2013. Šprilis 24. 17:57:46
Voltam a H√Ķs√∂k ter√©n. 200 kilom√©tert utaztunk h√°rman.
Nincs hitelem, de az utálatom a zsidók ellen ami elindított.
Megd√∂bbent√ľnk, hogy 10.30-kor alig voltak a t√©ren.
Lassan gy√ľlekeztek, - azt√°n a d√©lut√°n 14.oo-kor elindultunk haza.
Rossz szervezéssel, majdnem "családi nappal"
h√ļzt√°k sz√©t, t√∂rdelt√©k fel az eg√©sz esem√©nyt.
Hihetetlen sok munka : zéró nyomatékkal.
Sajnos elveszett a l√©nyeg. Sokan voltak, de cser√©l√∂dtek az emberek. Nem volt t√∂meg l√°tv√°ny.R√©test√©szta effekt, radikal√≠t√°s ker√ľlve.
A j√≥ megold√°s:Egy √≥ra √©s slussz ! Na de akkor legyen ott 100 ezer ember. √©s azt√°n menjenek haza. Sajnos gyenge volt .√ľdv. luca
#29 | spartakusz - 2013. Šprilis 26. 04:21:40
sZEVASZTOK!

√úzenet akit √©rint √©s az √©rt√Ķknek:

A Lenin-f√©le hasznos h√ľly√©k"
http://kuruc.info...

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

http://www.ellens...s-politika

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

http://ellenszek....ojobboldal
becs√ľlettel: spari...
#30 | postaimre - 2013. mŠjus 04. 17:50:30
Zenefan √©s akkor kider√ľlne, hogy mindent el√Ķre "megmondtunk"...., de hagyjuk is, am√≠g teljesen zsid√≥ k√∂r veszi k√∂r√ľl...√©s a honlapj√°nak indul√≥j√°t is zsid√≥ √©nekli...√©s a t√∂bbi √©s a t√∂bbi...

√Čs akkor kider√ľlne, amit m√°r el√Ķtte is tudtunk √©s kider√ľlne, hogy m√°r nincs itt helye.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.