Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Ha a Nyugat k√©ptelen v√°ltoztatni, k√°oszba mer√ľl a vil√°g''


√údv√∂z√∂lte a visegr√°di orsz√°gok egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t Jimmy Carter volt amerikai eln√∂k egykori nemzetbiztons√°gi f√Ķtan√°csad√≥ja. A vil√°g egyik legbefoly√°sosabb strat√©giai gondolkod√≥j√°nak tartott Zbignyev Bzsezsinszki err√Ķl a pozsonyi biztons√°gpolitikai f√≥rumon besz√©lt.

Bzsezsinszki s√ľrgette a nagyobb eur√≥pai szerepv√°llal√°st a glob√°lis probl√©m√°k lek√ľzd√©s√©ben, egy√ļttal szorgalmazta az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az Eur√≥pai Uni√≥ szabad kereskedelmi √∂vezet√©nek l√©trehoz√°s√°t is. Ha a Nyugat k√©ptelen lesz t√ļll√©pni a r√∂vidt√°v√ļ politikai √©rdekeken, akkor a vil√°g k√°oszba mer√ľl, √©s a 21. sz√°zad a 20. sz√°zadn√°l is viharosabb lesz – figyelmeztetett. „Eur√≥pa legnagyobb probl√©m√°ja az, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ jelenleg ink√°bb a bankok√©, mintsem az emberek√©. Ink√°bb gazdas√°gi √©rdek, mintsem az eur√≥pai n√©pek √©rzelmi elk√∂telezetts√©ge” – fogalmazott Zbignyev Bzsezsinszki.

A pozsonyi biztons√°gpolitikai f√≥rumr√≥l tov√°bbi r√©szletek a H√≠r TV H√≠rvil√°g c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban 17 √≥ra 30 perct√Ķl.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 22. 15:56:43
az europai unionak oszolj. kinek nem teetszik az eurazsia ami er√Ķsebb . mert mar az atlantistak lemen√Ķben vannak.
#2 | Entheo Mitiok - 2013. Šprilis 22. 21:51:00
Pfff... Most t√©nyleg a Rokefela' haver, TC √©s Bilderberg-tag Zbigniew b√°csi √ľdv√∂zli a visegr√°di orsz√°gok egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t?:o "B√≠rom", hogy √ļgy osztja az √©szt, mint a t√°rsadalomkritika filmek k√©sz√≠t√Ķi: elcseszik a t√°rsadalmat, majd az, aki elcseszte, k√©sz√≠t egy t√°rsadalomkritik√°t, kit√ľnteti mag√°t √©rte, majd sop√°nkodik, hogy el van cseszve a t√°rsadalom. Remek... Egy√©bk√©nt m√°r a fej√©n is l√°tszik, hogy UFO...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.