Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kaczynski hatalomváltást akar és Orbán útját járná


A szavazóurnák révén érhetõ el a szükséges változás, de a választásokat szigorúan ellenõrizni kell, hogy azok tisztességesek legyenek - mondta híveinek egy találkozón Jaroslaw Kaczynski, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS) párt vezetõje vasárnap a közép-lengyelországi Belchatówban, ahol országos körútja során járt.

Kaczynski szükségesnek tartja "egy mozgalom létrehozását a választások védelmére, a kellemetlen meglepetések elkerülése céljából". Mint mondta, meg kell védeni a szavazatszámlálást minden szinten. "Jelen kell lennie egy határozott PiS-tagnak minden szavazóhelyiségben, hogy ellenõrizze a voksok számlálását a választások utáni reggelig" - mondta az ellenzékben lévõ nemzeti konzervatív párt vezetõje egy elõzõ, szombati találkozón a Lódz vajdaságbeli Zyrardówban.
Infinety network
"Magunknak kell összesítünk is a szavazási eredményeket (a különbözõ szavazóhelyiségekbõl) - folytatta Kaczynski. - Kellenének olyan emberek, akik készek õrt állni egész éjjel a szavazóhelyiségeknél, hogy a bentiek érezzék a támogatást. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a választási eredmények igazak lesznek."

A PiS vezetõje hangsúlyozta: pártja tudja, mit kell tenni a lengyelországi helyzet megváltoztatásáért a választási gyõzelem után. Tudja, hogyan lehet 1,2 millió új munkahelyet teremteni, meggyógyítani a betegeskedõ egészségügyet, kihúzni Lengyelországot a jelenlegi válságból. A javaslatok között szerepel egyebek közt az adórendszer átalakítása, méltányosabbá tétele s az igazságügyi rendszer átfogó reformja.

Kaczynski felszólította híveit, hogy mozgósítanak a párt széles körû támogatására, s példaként említette Magyarországot az ilyen társadalmi támogatottság tekintetében. "Magyarország bátor politikát folytat, nagy vezetõje van, aki emberek százezreire számíthat Budapesten, ha nehéz pillanatokban szüksége van a támogatásukra. Orbán ellenfelei otthon és Brüsszelben tudják ezt" - mondta a lengyel politikus. "Csak együtt arathatunk nagy gyõzelmet Lengyelországban" - fejezte be beszédét.
Link

Hozzászólások


#1 | tour - 2013. április 22. 15:23:51
Megy oda-vissza a nyalizás, ez már nagyon undorító. Választásokat így is eltudják csalni, õk is valójában ugyanazok, "kicsit" talán nehezebben fogadnak szót az oroszoknak, mint ez a degenerált banda. Mindenhol megy ez a mozgósítás, lehetõleg összeugrasztani az embereket.
Ott mindenki Orbánt akarja követni...http://index.hu/kulfold/2011/10/10/orbant_kovetne_a_lengyel_valasztas_vesztese/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.