Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kis√©t√°lnak a b√∂rt√∂nb√Ķl a sorozatgyilkosok


Budapest - V√©dtelen id√Ķseket b√°ntalmaz√≥ sorozatgyilkosok s√©t√°lhatnak ki a b√∂rt√∂nb√Ķl, miut√°n n√©gy √©v alatt sem siker√ľlt √ľgy√ľkben √≠t√©letet hozni. R. Elem√©r (49) h√©ttag√ļ b√Ľnband√°ja arra specializ√°l√≥dott, hogy k√∂nny√Ľ c√©lpontoknak sz√°m√≠t√≥ √∂regembereket rabol ki otthonukban. √Āldozataikat kegyetlen√ľl b√°ntalmazt√°k, ketten bele is haltak s√©r√ľl√©seikbe, kett√Ķt csak az orvosok tudtak visszahozni az √©letbe.

Vas√°rnap inform√°ci√≥ink szerint h√°rmukat, id. R. Elem√©rt, M. Istv√°nt √©s R. Henriket engedt√©k ki a r√°csok m√∂g√ľl, mert √°prilis 21-√©n letelt a t√∂rv√©ny √°ltal maxim√°lisan el√Ķzetes letart√≥ztat√°sban elt√∂lthet√Ķ id√Ķ els√Ķfok√ļ √≠t√©let n√©lk√ľl; annak ellen√©re, hogy m√°r 2011-ben sor ker√ľlt az els√Ķ t√°rgyal√°sra, amelyen a v√°dlottak k√∂z√ľl t√∂bben r√©szben elismert√©k b√Ľn√∂ss√©g√ľket. Az √ľgyben csak a DNS-vizsg√°latok k√∂lts√©ge meghaladta a 30 milli√≥ forintot. Az egyik elhunyt hozz√°tartoz√≥ja rettegve v√°rta a napot, amelyen a gyilkosok v√©g√ľl kis√©t√°lhattak a b√∂rt√∂nb√Ķl.

– Az, hogy kij√∂hettek, nem jelenti azt, hogy nem b√Ľn√∂s√∂k, hiszen van ellen√ľk bizony√≠t√©k. Gyilkosok, m√©gis megilleti √Ķket a „szabads√°g joga" – kesergett a rokon, aki saj√°t testi √©ps√©g√©t is f√©lti a brut√°lis b√Ľn√∂z√Ķkt√Ķl.

A F√Ķv√°rosi T√∂rv√©nysz√©k meger√Ķs√≠tette, hogy √°prilisban t√∂bb el√Ķzetes letart√≥ztat√°s is megsz√Ľnik az √ľgyben.
– A v√°dlottak egy r√©sz√©nek el√Ķzetes letart√≥ztat√°sa val√≥ban megsz√Ľnik √°prilisban. A b√≠r√≥s√°g a szak√©rt√Ķi v√©lem√©ny k√©sedelme miatt nem tudta idej√©ben befejezni az √ľgyet – k√∂z√∂lt√©k. Hozz√°tett√©k: a kiengedett v√°dlottak k√©nyszerint√©zked√©s√©r√Ķl k√©s√Ķbb adnak t√°j√©koztat√°st. √ćgy egyel√Ķre nem tudni, hogy R. Elem√©r √©s t√°rsai h√°zi √Ķrizetbe ker√ľltek-e. Mivel √©letfogytiglani b√ľntet√©st is kaphatnak, a sz√∂k√©s vesz√©lye is fenn√°llhat.

Id. R. Elemér (balról), M. István, R. Henrik, ifj. R. Elemér, R. András és K. András 12 helyszínen csapott le

Mint meg√≠rtuk, a h√©ttag√ļ csal√°d √Ārokt√Ķr√Ķl indult porty√°zni, √∂sszesen 12-szer csaptak le. A forgat√≥k√∂nyv minden esetben ugyanaz volt. Hajnalban csukly√°val a fej√ľk√∂n az id√Ķs emberekre r√ļgt√°k az ajt√≥t, √°ldozataik fej√©re leped√Ķt dobtak. Vascs√∂vekkel vert√©k √Ķket, am√≠g ki nem szedt√©k bel√Ķl√ľk, hol rejtegetik kis √©rt√©¬≠keiket. Ezut√°n g√ļzsba k√∂t√∂tt√©k √Ķket, majd sorsukra hagyt√°k a haldokl√≥kat. Volt, akinek megk√∂t√∂z√∂tt test√©re √°gyl√°bat tettek, majd az √°gyra r√° is ugrott az egyik mintegy 100 kil√≥s f√©rfi. A g√∂rbeh√°zai K. K√°roly (†80) tizenk√©t √≥r√°t szenvedhetett, mire meghalt, t√Ķle fagyasztott h√ļst vittek el.

Cs. K.–K. I.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | apacuka11 - 2013. Šprilis 22. 10:14:55
Noo, kimegyek h√°nyni...:(
#2 | enid - 2013. Šprilis 22. 11:33:47
Hogyan lehet ilyen esetben hatasosan vedekeznivagy urambocsa' megelozni a tragediat?
#3 | postaimre - 2013. Šprilis 22. 11:41:17
Ezeket m√°r r√©gen likvid√°lni kellett volna, de az √ľgy√©szekkel, b√≠r√≥kkal egy√ľtt √©s a rend√Ķr√∂kkel, akik ezer sz√°mra l√°tnak, tudnak ilyesmir√Ķl...√©s mindenzt demokratikusan az dunaparti menetel√Ķkkel v√©grehajtatni.

Megold√°s? Direkt csin√°lj√°k √©s √©vek √≥ta, de a sok h√ļgyagy√ļ liber√©lis retteg√Ķ "h√≠v√Ķ" √©s egy√©b okb√≥l traumatiz√°lt sz√°m√°ra nincs megold√°s.

Enid, a megel√Ķz√©st kor√°n kell kezdeni. L√°nyom tegnap el√Ķ vette az √≠jat, teljesen mag√°t√≥l. A bicsakr√≥l az anyja nem tud s ne is sz√≥ljatok neki, mert az a kett√Ķnk titka. Norm√°li dolog ez? Ide m√°r a b√∂ll√©r nem lesz el√©g.

maffiozok.szunyi.com/images/y-x71--x-988868y45.jpg
#4 | enid - 2013. Šprilis 22. 15:33:59
Imre az elso ket bekezdes vilagos.
A harmadik santit. Megertelek, osztozom a tapasztalatban. Valszeg egy egeszseges tarsadalomban az onvedelem es a honvedelem napirenden kell, hogy legyen; mind szellemi, mind fizikai sikon. Korra es nemre valo tekintet nelkul. Termeszetesen mindenki a maga helyen, kepessegeihez meltan reszt kell, hogy vallaljon ilyen teren is.
Ezen ne is vitatkozzunk.

Node nezzuk a realis helyzetet... csak annyit belole, hogy helyes felkesziteni a gyerekeket a holnapra, de ha mi ma belefulladunk a felkeszuletlensegunk miatt, akkor mit sem er.
Az oregeinket nem vagyunk kepesek megvedeni es oszinten nem is latok nagy probalkozast a soron levo korosztaly reszerol. Ez tragikus.

Ugy olvastam, hogy ha eljon az ido, a mester is megerkezik... keszulok...
#5 | 9323 - 2013. Šprilis 22. 20:02:11
Mivel √©letfogytiglani b√ľntet√©st is kaphatnak, a sz√∂k√©s vesz√©lye is fenn√°llhat.

Ezekt√Ķl a mondatokt√≥l mindig rohamot kapok...
#6 | Vizilo - 2013. Šprilis 22. 23:03:55
Abszurdisztanban ez normalis egy fereg banda !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.