Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√≠na: komoly emberi jogi probl√©m√°k vannak az Egyes√ľlt √Āllamokban


Komoly emberi jogi probl√©m√°k vannak az Egyes√ľlt √Āllamokban, amely ism√©t a vil√°g b√≠r√°jak√©nt t√ľntette fel mag√°t e ter√ľleten, an√©lk√ľl, hogy egy sz√≥val is megeml√©kezett volna a maga helyzet√©r√Ķl - fogalmaz a k√≠nai korm√°ny √°ltal vas√°rnap kiadott emberi jogi jelent√©s.

Peking 1998-ban jelentette meg el√Ķsz√∂r a maga "emberi jogi jelent√©s√©t", kiz√°r√≥lag az Egyes√ľlt √Āllamokra vonatkoz√≥an. A l√©p√©s v√°lasz az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium 190 orsz√°g emberi jogi gyakorlat√°t √©vente elemz√Ķ dokumentum√°ra.

A k√≠nai irat ny√≠lt, legink√°bb az Egyes√ľlt √Āllamokban publik√°lt adatokra, hozz√°f√©rhet√Ķ inform√°ci√≥kra hivatkozva b√≠r√°lja az amerikai helyzetet.

A terjedelmes dokumentum 2012-re sz√≥l√≥an k√ľl√∂n fejezetben foglalkozik az amerikai polg√°roknak a kor√°bbin√°l szorosabb megfigyel√©s√©vel, a l√Ķfegyverekkel elk√∂vetett er√Ķszakos b√Ľncselekm√©nyek szaporod√°s√°val, a politik√°t √©s a v√°laszt√°sokat befoly√°sol√≥ p√©nz szerep√©nek n√∂veked√©s√©vel, a szeg√©nys√©ggel √©s a j√∂vedelmekben megmutatkoz√≥ n√∂vekv√Ķ k√ľl√∂nbs√©gekkel, valamint a k√ľlf√∂ldi orsz√°gokban elk√∂vetett amerikai jogs√©rt√©sekkel.

A k√≠nai jelent√©s kit√©r a n√Ķk s√©relm√©re elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyekre, a rasszista √©s vall√°si alap√ļ megk√ľl√∂nb√∂ztet√©sekre, a gyermekek jogainak megs√©rt√©s√©re, a b√Ľncselekm√©nyekkel gyan√ļs√≠tottakkal szembeni √©s a fegyint√©zetekben el√Ķfordul√≥ er√Ķszakra.

Peking Washington szemére veti azt is, hogy nem csatlakozott egy sor - szám szerint négy - emberi jogokkal foglalkozó ENSZ-egyezményéhez, vagy nem ratifikálta azokat.

Az amerikai f√Ķv√°rosban p√©nteken nyilv√°noss√°gra hozott jelent√©s p√©ld√°ul amiatt b√≠r√°lja Pekinget, mert √°ll√≠t√°sa szerint K√≠n√°ban folytat√≥dtak a politikai aktivist√°k √©s jogv√©d√Ķk elleni fell√©p√©sek, tov√°bbra is jellemz√Ķ a m√°sk√©nt gondolkod√≥k, illetve csal√°dtagjaik, t√°mogat√≥ik elhallgattat√°sa, v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°suk √©s gy√ľlekez√©s√ľk korl√°toz√°sa.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 22. 15:55:33
ti amerikaiak ellen kellene fel√©pni fegyveresen, mar nagyon eleg√ļnk van soknak ebb√Ķl.
#2 | 9323 - 2013. Šprilis 22. 16:32:22
A címre reagálva:
bagoly mondja ver√©bnek, hogy nagyfej√Ľ??? :D :D :D
#3 | hamu - 2013. Šprilis 22. 19:55:29
gondolom itt a l√©nyeg, hogy retorikai szinten is folyik az er√Ķ√°ttol√≥d√°s. Mostanra USA-t kritiz√°lj√°k, lassan utas√≠tani is fogj√°k.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.