Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megdöbbentõ vallomás egy izraeli katonalánytól! Videó!


FigyeljeTEK csak, kersztény békés birkák! Már ez sem tabu. Minden zsidó 2 évet katonáskodik Palesztinában!
Izraelben az emberek Ă©letĂ©nek a rĂ©szĂ©vĂ© vált a katonaság, hiszen fĂ©rfiaknak Ă©s nõknek egyaránt el kell töltenie kĂ©t Ă©vet a hadseregnĂ©l. Shani Boianji azonban könyvet Ă­rt a tapasztalatairĂłl, BátrakĂ© a mennyország cĂ­mmel. Az izraeli katonalány a SuperMokkában elárulta, megdöbbentõ Ă©letmĂłdváltáson kellett keresztĂĽlmennie, ugyanakkor izgalmas tapasztalat volt számára a szolgálat. Manapság ritkán fordul elõ az emberek Ă©letĂ©ben, hogy nyolc Ăłrákat kelljen eltölteniĂĽk a homokot bámulva, vallja Shani Boianji, ezek az õrszolgálatok voltak a legemlĂ©kezetesebbek számára, ezek inspirálták a törtĂ©netek megĂ­rására is. A könyv kitalált törtĂ©neteken alapul, csak a helyszĂ­n Ă©s a mindennapi Ă©letrõl szĂłlĂł rĂ©szek valĂłságosak…

Link

Hozzászólások


#1 | kincses - 2013. április 22. 17:08:37
Mi lenne, ha egyszer, csak Ăşgy megdöbbentêsĂĽl megmondaná - leĂ­rná az igazat, nem kitalálná a törtĂ©nerteket?
#2 | enid - 2013. április 22. 17:32:02
Most hanyan vannak nem Magyarok a studioban? s_aha
#3 | pixi10 - 2013. április 22. 22:24:22
Tudva, hogy ott valóban kellemetlenné tették a helyzetet, ehhez igazodtak. "Izraelben az emberek életének a részévé vált a katonaság,". Biztos, hogy minden fikció, mert hogy lehetne az, hogy a jelenlegi hétköznapokat megírják!Fõleg a valóságot, amit ott mûvelnek!
Azonban felvetõdik a kérdés, hogy ha, és abban az esetben, ha ITT mozdulni kellene, vajon ki, kik lesznek arra alkalmasak??? Vas kinek mikor volt a kezében??Hülyeséget írok, mert nem fogdosni kell, meg takarítgatni, mert arra akkor nem lesz idõ.A fiataloknak fingjuk sincs semmirõl.Már nekem is kevésbé, mert nincs szinten tartás.Mi lesz ebbõl?Mészárszék papuskáim mészárszék.
Ott van két év, élesben, nem árvizen.Na szóval valami kellene itt is.
#4 | mattila - 2013. április 22. 23:17:02
Nem néztem meg a videjót, de már az itt leírtakról is üvölt az üzenet. Nagyon érdekes ez az üzenet. A meleg... akarom mondani életmenet felvonuláshoz írta Janó, hogy ilyen szerencsétlenekkel kellene neki meneteltetnie... Ott meg két év a katonáskodás, kötelezõen. Aztán ott van az a jó kis dokumentumfilm is, amelyik az izraeli nép felsõbbrendûségérõl szólt. Figyeltétek ott a tetühintásokat? Szerintetek akik ott sabbatoztak meg akik köpködték a nõt, azok voltak is akár egy percig is katonák? Vegyétek észre, itt üvölt az igazság, csak éppen ki nem veri a szemünket. NINCS zsidó katona sem izraelben, sem máshol. ZSOLDOSOK vannak és a betelepülõk, akiknek fel kell ezt vállalniuk cserébe a telepesi jogokért. Gondolkozz Magyar! Nem a katona a lényeg, hanem aki parancsot ad.
#5 | lapaj55 - 2013. április 23. 00:07:24
Már ugyan mattila! Mi az, hogy nincs zsidó katona??? Ne keverjük az alegóriát a filagóriával! Hogy a feketekabátos, pajeszos, kalapos, nöket köpködö és öket buszokban az utolsó sorokba parancsoló élösködök nem akarnak katonáskodni, az nem újdonság. Ök a Tora/Talmud tanúlmányozására szentelik az életüket. Ezek közismerten a radikálisan szigorú-vallásúak (nem tudom éppen a speciális nevüket, ami pedig van). Ezek mind herék, akik azt várják el, hogy a zsidó állam eltartja és megvédelmezi öket. Hosszú évekig volt is erre megállapodás a "világi" zsidók és a "hithü" zsidók között. Nem is volt régebben nagyobb probléma, mert parányi kisebbség volt. De az évtizedek alatt megváltoztak a dolgok. Minthogy a bigott-vallásosoknál szinte kötelesség minél több utódot nemzeni és nem is ritkaság a 10-gyerekes család köztük, érthetö okokból felfordúlt a társadalmi egyensúly, minthogy az inkább ateista, pénzvadász zsidók inkább a luxuszt választják, mint a sok gyereket. Manapság kezd komoly problémát okozni náluk, hogy a bigottvallásosok rohamosan növelik a lakosságbeli arányukat - kb. mint nálunk a cigányok. Azért is próbálkoznak azzal, hogy azokat is bevonják katonának. És a zsidó seregben persze hogy zsidó katonák szolgálnak, csak éppen nem a bigottvallásosak! Hogy köztük csomó bevándorló van, és azok a letelepedésért kötelesek katonáskodni, rendben van. De hát ki az, aki Izraelbe vándorol be, ha nem éppen zsidó?? Akár az USA-ból, Oroszországból, Franciaországból jönnek bevándorolni: azok tetötöl talpig zsidók! Hogy hol született, vagy milyen igazolványa van/volt, az lényegtelen. Mind meggyözödésböl, vagy/és szüleiken keresztül zsidók.
#6 | GERRY - 2013. április 23. 06:56:43
hova lett a hozzászólásom?s_hol ...
fénykép is volt a fegyveréröl amit a fürdöbe is bevisz...s_cicro

................ jaaaa, Ă©n tettem rosz helyre! ................


de hogy ebben mi a megdöbbentö?...
egy üresfejü liba, ezen nem döbbentem meg.

a tusolóba is bevitte a fegyverét!...
csimg.shopwahl.de/srv/DE/00010117odejcdrrts4tyxlettr3pym/T/340x340/C/FFFFFF/url/natur-vibrator-ii-mit.jpg
#7 | Perje - 2013. április 25. 16:13:37
http://www.bbc.co...t-19914441
http://www.timeso...ear-haifa/

2012 októberében és ma lelõtt libanoni drón. Nekem azonos felvételnek tûnik. Még a repeszdarabok is. Csalás és ámítás?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.