Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Atombomba Magyarország ellen?


Majdnem, de tĂ©ny, hogy az itt lĂ©võeket lehetne pukkantani! Azt mondtam, hogy foszfort Ă©s cĂ©lzottan a zsidajokra, persze csak demokratikusan! A Der Spiegel cĂ­mĂ» nĂ©met hetilap „Atombomba Magyarország ellen?" cĂ­mmel közölt kommentárt hĂ©tfõn megjelent számában. Jan Puhl, a hĂ­rmagazin szerzõje kiemelte: Orbán Viktor „az EurĂłpai UniĂł páriája", Ă©s „veszĂ©lyezteti a demokráciát országában". Viviane Reding uniĂłs biztos ezĂ©rt „atombombával", az Ăşgynevezett hetes cikkely szerinti eljárással fenyeget.

Hozzátette: az esetleges eljárás „katasztrĂłfa lenne Magyarország számára", de a „bĂĽntetõ akciĂł" feltĂĽzelnĂ© a „tipikus magyar depresszĂ­v – 'mindenki ellenĂĽnk fordult' tĂ­pusĂş – nacionalizmust, Ă©s összekovácsolná a kormányfõt a nĂ©ppel". Ugyanakkor az esetleges eljárás kudarca „felmentõ Ă­tĂ©let" lenne Orbán Viktor számára.

A Der Spiegel kommentátora hangsĂşlyozta: „BrĂĽsszel nem engedhet abbĂłl, hogy Orbán bĂ»neit elĂ­tĂ©lje, de az „atombomba" helyett inkább „okos szankciĂłkat" kell alkalmazni, olyanokat, amelyek „nem Magyarországot, hanem csak Orbánt Ă©s kormányát sĂşjtják".
Link

Hozzászólások


#11 | Perje - 2013. április 22. 22:04:42
Már megint kihúztuk a gyufát. Vízentálék szerint a 4 renitens ország egyike vagyunk, akik nem vehetnek részt a jeruzsálemi 4. külügyminiszteri találkozón. Az indok, nem teszük meg minden az ántiszemitizmus ellen. A" rosszak" között vannak a litvánok, írek és a görögök:
http://www.timeso...onference/
#12 | mattila - 2013. április 22. 23:21:47
Bugajakab: a helyzet az, hogy a MAGYAR nem akkor háborúzik, amikor provokálják, hanem akkor, amikor Õ úgy DÖNT. De azért nyomják egyre nyíltabban a provokációt minden szinten, hátha mégis elborul az agyunk. De nem fog. Akkor lesz itt haddelhadd, amikor nekünk lesz kedvezõ a helyzet, és nem most, amikor õk szeretnék...
#13 | mattila - 2013. április 22. 23:23:22
Perje: pedig azért irtja a kis szeretett "vezetõségünk" a Magyart rendesen. Szerintem ez amolyan bújtatott nógatás, hogy "még, még, még..." Én meg megyek hányni, mert a belem felfordul ezektõl a mocskoktól.
#14 | Gutai Zub - 2013. április 23. 07:56:34
"A Magyar nem akkor háborúzik,amikor provokálják...."

"Pécs, 26-os busz, hétköznap délután 3 óra körül. 16 éves lányt egy 50 körüli részeg cigány férfi elkezd molesztálni. A buszon többen vannak, de senki nem lép közbe. Mindenki elfordítja a fejét....."
Ismerõs?
A gyávaságra érdekes módon mindig és minden helyzet "kedvezõ".......
#15 | kaponya jozsef - 2013. április 23. 10:45:43
gutai zab igazad van. én biztonsag õrkent az egyetemen redbe szoktam szedni akúlfõldi arab orszagokbol jõvõ diakoakt akik. egy szer azt mondtak mi a****t néz . persze szamukra meglepetés hogy én 5 év usa és 7 év anglia utan meg értek mindent. meg mondztam meg egy ilyen és afejedet leszedem kõcsõg kúlfõldi adj tiszteletet.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.