Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Bilderberg csoport áll a terrortámadások mögött -


√Čs hamarosan a t√∂bbiek is megsz√≥alnak, s l√Ķn az √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letb√Ķl gyakorlat!
Az olasz Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g eln√∂k√©nek bejelent√©se bombak√©nt robbant
Megd√∂bbent√Ķ inform√°ci√≥ ker√ľlt napvil√°gra ma Olaszorsz√°gban, mely igazol sok mindent, az √ļgynevezett "√Ėsszeesk√ľv√©s Elm√©leteket", melyek m√°r r√©g√≥ta ismertek, miszerint van egy titkos "Nagy Testv√©r" test√ľlet, mely a sok er√Ķszak m√∂g√∂tt √°ll Eur√≥p√°ban √©s Amerik√°ban is, √©s amely felel√Ķs a terrort√°mad√°sok√©rt √©s a gyilkoss√°gi k√≠s√©rletek√©rt. Ezt a sokkol√≥ t√∂rt√©netet Paul

Joseph Watson és az Infowars tárja a közvélemény elé:

"Megt√°madtak civileket, n√Ķket, gyerekeket, √°rtatlan embereket, ismeretlen embereket t√°vol minden politikai j√°tszm√°t√≥l" - mondta ezt Vinciguerra esk√ľ alatt tett vallom√°s√°ban.

"Ennek oka igen egyszer√Ľ. Arra kellett volna k√©nyszer√≠teni ezeket az embereket, az olasz k√∂zv√©lem√©nyt, hogy forduljanak az √°llamhoz annak √©rdek√©ben, hogy az teremtsen nagyobb biztons√°got. Ez a politikai logika a m√©sz√°rl√°sok √©s a bombat√°mad√°sok m√∂g√∂tt, melyek b√ľntetlen√ľl maradtak, mert az √°llam nem tudta el√≠t√©lni saj√°t mag√°t, vagy meg√°llap√≠tani a maga felel√Ķss√©g√©t az√©rt, ami t√∂rt√©nt." - tette hozz√°.

Ez a t√∂rt√©net Paul Joseph Watsont√≥l √©s az Infowarst√≥l meger√Ķs√≠ti azt a sok tud√°st, melynek m√°r sokan a vil√°gon birtok√°ban vannak, hogy a Bilderberg (√©s megb√≠zott terrorist√°ik) egy gonosz csoport, √©s felel√Ķss√©gre kell vonni √Ķket emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyeik√©rt.


Az Olasz Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g tiszteletbeli eln√∂ke √©s kor√°bbi Nyomoz√≥b√≠r√≥ Ferdinando Imposimato, aki a II. J√°nos P√°l P√°pa elleni mer√©nylet √ľgy√©ben v√°dat emelt, most azzal v√°dolta mega Bilderberg csoportot, hogy √Ķk √°llnak az eur√≥pai terrort√°mad√°sok m√∂g√∂tt.

Az Articolo Tre weboldalnak adott interj√ļban Imposimato, aki r√©szt vett az egykori volt olasz minisztereln√∂k Aldo Moro elrabl√°s√°t √©s meggyilkol√°s√°t √©rint√Ķ √ľgyben azt mondta, hogy "egy megd√∂bbent√Ķ dokumentumot tal√°ltam", mely √∂sszef√ľgg√©sbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo sz√©ls√Ķjobboldali szervezettel terrort√°mad√°sok elk√∂vet√©s√©ben.

Az olaszorsz√°gi megoldatlan gyilkoss√°gokkal kapcsolatban √©s ezen dokumentum birtok√°ban Imposimato kijelentette, "Mikor a m√©sz√°rl√°shoz √©r, szint√©n a Bilderberg csoportr√≥l besz√©l. √Čn elhiszem ,ami ebben a dokumentumban √°ll. Elv√©geztem n√©h√°ny vizsg√°latot, √©s azt mondhatom, hogy a fesz√ľlts√©gek √©s a m√©sz√°rl√°sok strat√©gi√°ja m√∂g√∂tt szint√©n a Bilderberg csoport √°ll egyfajta Nagy Testv√©rk√©nt a man√Ķverez√©sek, a terrorist√°k haszn√°lata √©s a szabadk√Ķm√Ľvesek f√∂l√∂tt.

A "fesz√ľlts√©g strat√©gi√°ja" a Gladio M√Ľvelet √©gisze alatt m√Ľk√∂d√∂tt, egy NATO hidegh√°bor√ļs "maradj a h√°tt√©rben" projekt pedig arra t√∂rekedett, hogy l√©trehozzon egy c√©lszer√Ľ politikai l√©gk√∂rt Eur√≥p√°ban, melynek √ľgyn√∂kei terrort√°mad√°sokat hajtottak v√©gre, melyek√©rt azut√°n mind a baloldali, mind a sz√©ls√Ķjobboldali politikai csoportokat hib√°ztatni lehetett.

A Gladiot √ļgy tervezt√©k, hogy d√©moniz√°lja a politikai ellenz√©ket, √©s a "k√∂zv√©lem√©ny ereje arra k√©nyszer√≠tse a korm√°nyt, hogy teremtsen nagyobb biztons√°got." - az egykori Gladio √ľgyn√∂k Vincenzo Vinciguerra vallom√°sa szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsg√°lat meg√°llap√≠totta, hogy az 1980-as bolognai bombamer√©nyletet, amely meg√∂lt 85 embert, "olasz √°llami bels√Ķ int√©zm√©nyek emberei √©s az Egyes√ľlt √Āllamok h√≠rszerz√©s√©hez k√∂thet√Ķ emberek k√∂vett√©k el."

"Megt√°madtak civileket, n√Ķket, gyerekeket, √°rtatlan embereket, ismeretlen embereket t√°vol minden politikai j√°tszm√°t√≥l" - mondta ezt Vinciguerra esk√ľ alatt tett vallom√°s√°ban.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy kor√°bbi Ordine Nuovo terrorist√°t√≥l kapta. Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul "√öj Rend") sz√°mos hal√°los terrorista t√°mad√°sban vettek r√©szt, k√∂zt√ľk az 1969-es Piazza Fontanai bombat√°mad√°sban, az 1974-es R√≥ma-Messina vonat t√°mad√°sban, a Piazza della Loggia 1974-es bombat√°mad√°sban √©s az Italicus Express 1974-es bombamer√©nyletben.


A Bilderberg csoport minden √©vben egy k√∂r√ľlbel√ľl 120 f√Ķs √∂sszej√∂vetelt tartott a legbefoly√°sosabb hatalmi br√≥kerekkel a bolyg√≥r√≥l a politikai, banki, tudom√°nyos, m√©dia √©s m√©g a kir√°lyi csal√°dokb√≥l is. A szervezet √©ves megbesz√©l√©s√©t mindig egy sz√°llod√°ban tartott√°k Eur√≥p√°ban, Kanad√°ban √©s Amerik√°ban, √°m annak ellen√©re, hogy sok neh√©z j√°t√©kos is r√©szt vett az esem√©nyeken, a f√Ķsodr√°s√ļ m√©dia alig sz√°molt be r√≥la, pedig az egykori NATO f√Ķtitk√°r √©s Bilderberg tag Willy Claes 2010-ben beismerte, hogy a Bilderberg r√©sztvev√Ķknek k√∂telez√Ķen v√©gre kellett hajtani politikai d√∂nt√©seket, amelyeket az √ľl√©sek alatt hoztak.

Sz√°mtalan m√°s p√©lda van arra, hogy a Bilderberg csoport id√Ķ el√Ķtt befoly√°solta a glob√°lis esem√©nyeket, rendszeres id√Ķk√∂z√∂nk√©nt kiv√°lasztva olyan eln√∂k√∂ket √©s minisztereln√∂k√∂ket, akik semmibe vett√©k a demokratikus folyamatokat.

2009-ben √Čtienne Davignon a Bilderberg eln√∂ke m√©g azzal hencegett, hogy a k√∂z√∂s valuta, az Euro a Bilderberg csoport agysz√ľlem√©nye volt.

Imposimato r√°galomhadj√°rat√°ban a Bilderbergek ellen - honfit√°rsa Alfonso Luigi Marra nyomdokaiban, aki kiemelked√Ķ √ľgyv√©d, aki a k√∂zelm√ļltban azt k√©rte, hogy a r√≥mai √ľgy√©sz vizsg√°lja meg a Bilderberg csoport b√Ľncselekm√©nyeit - kijelentette, hogy az elitista szervezet 2011-es tal√°lkoz√≥ja Sv√°jcban az olasz minisztereln√∂k, Mario Monti kiv√°l√°szt√°s√°hoz vezetett.

A csoport az elitist√°k "egyedi, illeg√°lis testv√©ris√©gek√©nt" magukat "t√∂rv√©nyek felett" √°ll√≥knak tekintik, Marra r√°mutatott a Bilderberg m√©rn√∂ki pontoss√°g√ļ h√°bor√ļira, gazdas√°gi √∂sszeoml√°sokra, √©s dikt√°torok felfegyverz√©s√©re, mely tev√©kenys√©gek "nyilv√°nval√≥an a b√ľntet√Ķ t√∂rv√©nyk√∂nyv √©gbeki√°lt√≥ s√°rba tipr√°sa, √©s akkor m√©g keveset √°ll√≠tok."

A 2013-as Bilderberg tal√°lkoz√≥ helye √©s ideje m√©g nem meger√Ķs√≠tett, de a tal√°lgat√°sok k√∂z√∂tt szerepel London, valamikor j√ļnius elej√©n.


forr√°s: Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. Šprilis 22. 21:38:34
#2 | Perje - 2013. Šprilis 23. 09:57:22
Minden napra kital√°lnak egy tervezett mer√©nyletet. Most √©ppen Kanad√°ban, a " kitervel√Ķi" pedig Alk√°li Id√°sok, ir√°ni ??? sz√©khellyel. Megy a muszlim ellenes hadj√°rat rendesen, addig, am√≠g elegend√Ķ indok nem lesz Ir√°n megt√°mad√°s√°goz.
Val√≥ban a fenti csoport ( B.b√∂rg) √°llhat a tenor m√∂g√∂tt, mivel a l√°tszat t√°mad√°sok c√©lja az √ļjabb h√°bor√ļk kirobbant√°sa, √ļjabb orsz√°gok leig√°z√°sa, amely nekik hatalmas nyeres√©get hozhat.
Megk√∂ttetett a bazi nagy fegyver√ľzlet a k√©t cion √°llam k√∂z√∂tt, most m√°r semmi akad√°lya annak ,hogy valamelyik nyersanyagban gazdag f√ľggetlen √°llamot megt√°madj√°k. A vil√°g n√©pei majd √°lland√≥ f√©lelemben √©lnek a t√°mad√°sok miatt, √≠gy k√∂nnyen bevonhat√≥k lesznek egy-egy √ļj gyarmatos√≠t√≥ h√°bor√ļba.
http://www.ctvnew...-1.1248858
#3 | postaimre - 2013. Šprilis 23. 10:00:26
Perje, ahol zsidaj √©rdek van, ott terrorizmus is megjelenik, de h√°t mi is az a terror? T√©r √Ķr? Igen, a teret, ter√ľletet meg kell tiszt√≠tani az "orr"-t√≥l.
#4 | Balu - 2013. Šprilis 23. 10:23:26
Ebben nekem csak az b√ľd√∂s, hogy a Vinciguerra-val csin√°lt interj√ļt hozza a (Berlusconi-tulajdon√ļ) RAI Sat Prem1um, ill., hogy egy√°ltal√°n hagytak elkapni egy √ľgyn√∂k√∂t. Mellesleg 10 √©vvel ezel√Ķtt g√Ķze se lett volna senkinek, mi az a "Bilderberg klub", ma viszont divatsz√≥.
#5 | apacuka11 - 2013. Šprilis 23. 10:23:45
kepfeltoltes.hu/130423/h_gojok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
#6 | kaponya jozsef - 2013. Šprilis 23. 10:37:13
szerintem londonban akarnak talakozmi. de persze az alegjobb hely a szamukra. persze szerintem mar az ilyen robantassal √Ķk sajat magukat is lejaratjak.
#7 | turan - 2013. Šprilis 23. 12:30:46
Kik a val√≥di mer√©nyl√Ķk ?

http://vilaghelyz...ogspot.hu/
#8 | GERRY - 2013. Šprilis 23. 12:51:38
turan - nem kell enyiszer reklam... ahogy látom te napi szinten szopod be a "jujj de izgi" híreket!

Az az oldal sem a biblia! :|

A saját véleményedet próbáld leírni, amit te gondolsz! Szócsö van elég. Harsona is.

Elolvasod, hozzáolvasol és elkezdesz rajta gondolkozni, mit és miört, esetleg hogyan és kinek az érdeke... aztán valamikor kialakul egy saját vélemény is benned. persze - gyakorolni kell...
a vil√°g felete-feh√©r √©s ez a sz√ľrke minden √°rnyalat√°ban j√≥l l√°that√≥ csak k√∂dben nem. ezt a k√∂d√∂t kell el√ľzni.
#9 | postaimre - 2013. Šprilis 23. 15:33:48
Balu, tal√°n siker√ľlt tenni az√©rt, hogy beker√ľlj√∂n a k√∂ztudata, ez a Trilater√°lis Bizotts√°g. Az, hogy ma m√°r nem titkosak, sajnos nem jelenti azt, hogy nem √°rtottak eddig is eleget. Lehet, hogy ma m√°r a "j√≥√©rt" kell √ľl√©sezni√ľk, mert csak egy fekete lyuk marad az √∂sszej√∂vetel√ľk hely√©n, ha nem azt teszik, amit kell.
#10 | RDM - 2013. Šprilis 24. 23:12:27
Ez a j√ļnius eleje, 6-a √©s 13-a k√∂z√© eshet.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.