Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fiktív válások Oroszországban


Fikt√≠v emereknek fikt√≠v √°ll√°s, fikt√≠v vagyon, ikt√≠v √°ll√°s, fikt√≠v √©let, fikt√≠v hal√°l, fikt√≠v vall√°s, fikt√≠v nyal√°s...val√≥s k√∂t√©l, val√≥s goly√≥...!/i> Furcsa v√©letlen lenne, hogy vagyonbevall√°sa el√Ķtt vagy harminc orosz k√©pvisel√Ķ elv√°lt? A sz√°m olyan nagy, hogy a moszkvai m√©dia joggal gyanakszik arra, hogy fikt√≠v v√°l√°sokr√≥l van sz√≥, amelyek csup√°n a megt√©veszt√©st szolg√°lj√°k.

√Āprilisban kezdt√©k beadni a nyilatkozatokat, id√©n el√Ķsz√∂r nemcsak tavalyi j√∂vedelmeikr√Ķl, de a kiad√°saikr√≥l is. R√°ad√°sul ez√ļttal feles√©geik, s√Ķt m√©g kiskor√ļ gyermekeik p√©nzmozg√°sair√≥l is be kellett sz√°molniuk. Az eddigin√©l szigor√ļbb elj√°r√°s miatt az √Āllami Duma illet√©kesei sem z√°rj√°k ki annak a lehet√Ķs√©g√©t, hogy a vagyonbevall√°s el√Ķtt k√©t h√≥nappal elv√°lt mintegy harminc k√©pvisel√Ķ egyike-m√°sika egyszer√Ľen el akarja titkolni t√©nyleges bev√©tel√©t. Ez azonban csak a k√©s√Ķbbi vizsg√°latok sor√°n der√ľlhet ki. M√°r, ha ilyen vizsg√°latra egy√°ltal√°n sor ker√ľl. A vagyonbevall√°sokat ellen√Ķrz√Ķ bizotts√°g vezet√Ķje szerint ugyanis ez nem a bizotts√°g feladata, mivel olyan etikai probl√©m√°r√≥l van sz√≥, amelyet b√≠r√≥s√°g el√Ķtt kell bizony√≠tani. Lehets√©ges, hogy lej√°rat√≥ kamp√°nyr√≥l van sz√≥, s nem t√∂bbr√Ķl...

HIRDET√ČS


Az els√Ķ gyan√ļs√≠tott mindenesetre m√°r meg van, a botr√°nyair√≥l elh√≠res√ľlt Vlagyimir Zsirinovszkijt, az Orosz Liber√°lis P√°rt vezet√Ķj√©t egyik k√©pvisel√Ķt√°rsa v√°dolta meg azzal, hogy fikt√≠v v√°l√°s√°val vagyon√°t szeretn√© hom√°lyban tartani. Zsirinovszkij p√°rtja, term√©szetesen, c√°folta a v√°dakat √©s √∂sszt√ľzet z√ļd√≠tott Ilja Ponomarjovra azt √°ll√≠tva, hogy √©ppen √Ķ az, aki saj√°t botr√°nyair√≥l √©s az √©rdemtelen√ľl felvett honor√°riumokr√≥l akarja elterelni a figyelmet. A t√©m√°val r√©szletesen foglalkoz√≥ RIA Novosztyi h√≠r√ľgyn√∂ks√©g √©rtes√ľl√©se szerint terhel√Ķ bizony√≠t√©kok vannak a liber√°lis p√°rt kez√©ben. Mindez pedig a vagyonnyilatkozatok k√∂r√ľli √©les vit√°kra der√≠t f√©nyt.

Ha egyhamar nem der√ľl is ki, mi igaz a v√°dak k√∂z√ľl, n√©h√°ny √©rdekess√©gre √©rdemes felfigyelni. Arra p√©ld√°ul, hogy a legnagyobb j√∂vedelemmel Grigorij Anyikejev, az "Egys√©ges Oroszorsz√°g" p√°rt k√©pvisel√Ķje rendelkezik: t√∂bb mint egymilli√°rd rubelt keresett tavaly, t√∂bbet, mint b√°rki a Kreml, a korm√°ny vagy a Sz√∂vets√©gi Tan√°cs tagjai k√∂z√ľl. A kev√©ss√© ismert k√©pvisel√Ķ egy √©vvel kor√°bban ennek a k√©tszeres√©t kereste. T√∂bbek k√∂z√∂tt n√©gy luxusaut√≥ja, egy terepj√°r√≥ja, t√∂bb lak√°sa, h√°za √©s ingatlanja van. Jevdokija Bicskova ("Igazs√°gos Oroszorsz√°g") a legtehet√Ķsebb k√©pvisel√Ķn√Ķ 86 milli√≥ rubeles √©ves bev√©tel√©vel.

A csal√°di bev√©tel tekintet√©ben a t√∂rv√©nyhoz√°s als√≥h√°z√°ban az "Egys√©ges Oroszorsz√°g" k√©pvisel√Ķje, Nyikolaj Borcov √©s feles√©ge a listavezet√Ķ 1,15 milli√°rd rubellel. De nem panaszkodhat az "Igazs√°gos Oroszorsz√°g" k√©pvisel√Ķje Szergej Petrov sem, aki feles√©g√©vel tavaly 648 milli√≥ rubelhez jutott. Vlagyimir Putyin eln√∂knek √©s Dmitrij Medvegyev korm√°nyf√Ķnek meg kellett el√©gednie 5,79 illetve 5.8 milli√≥val, m√≠g Igor Suvalov minisztereln√∂k-helyettes t√∂bb mint 226 milli√≥j√°val bizony√≠totta, hogy beosztottak is j√°rhatnak j√≥l... A Sz√∂vets√©gi Tan√°cs tagjai k√∂z√ľl √©rdekes m√≥don a legnagyobb j√∂vedelmet a Jamar-Nyenyec auton√≥m k√∂rzet k√ľld√∂tte szerezte: majdnem 700 milli√≥ rubelt.

A szer√©nyebb j√∂vedelm√Ľek k√∂z√© sorolja mag√°t Maxim Szokolov k√∂zleked√©si miniszter, akinek m√©g aut√≥ja sincs. Ingatlanokkal azonban el van l√°tva, s√Ķt gyerekei is nagy lak√°sokkal rendelkeznek. A kommunista vezet√Ķ Gennagyij Zjuganov 2,46 milli√≥t keresett, a legkevesebb j√∂vedelm√Ľek egymilli√≥t tudhattak maguk√©nak.
A k√©pvisel√Ķk sor√°ban a nagy szt√°rok k√∂z√ľl Joszif Kobzon √©nekes tavaly 64 milli√≥ rubelt keresett, √Ķt k√∂veti Nyikolaj Valujev bokszol√≥, aki 2011-ben m√©g t√∂bb mint 23 milli√≥t, tavaly m√°r csak 18 √©s felet k√∂nyvelhetett el. M√©g mindig t√∂bbet, mint a h√≠res Nobel-d√≠jas fizikus Zhores Alferov a maga 16 milli√≥j√°val. Az √©lmez√Ķnyh√∂z tartozik a telev√≠zi√≥s m√Ľsorvezet√Ķ Alekszej Puskov, akinek Mercedes √©s Jagu√°r g√©pkocsija van, Alina Kabajeva volt torn√°sz √©s Vlagyiszlav Tretyak egykori legend√°s j√©gkorongoz√≥. A k√©pvisel√Ķk 8 sz√°zal√©k√°nak, 36 embernek vagy csal√°djuknak lak√°sa vagy h√°za van k√ľlf√∂ld√∂n. A legt√∂bbnek Spanyolorsz√°gban, de Eur√≥p√°n k√≠v√ľl akad az Egyes√ľlt √Āllamokban, s√Ķt m√©g Kong√≥ban is.
Link

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.