Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A saját bõrükön tapasztalhatják meg a helyzet súlyosságát a vezetõk


VidĂ©kre, a csapatoknál uralkodĂł állapotok megtapasztalására kĂĽldenek kĂ­nai katonai vezetõket – errõl a hadsereg politikai fõcsoportfõnöksĂ©ge döntött Ă©s tájĂ©koztatta körlevelĂ©ben az Ă©rintetteket.

A Központi Katonai Bizottság (KKB) elnöke, egyben államelnök és pártfõtitkár Hszi Csin-ping által szentesített dokumentumból kiderül, hogy azokra az 55 év alatti, a hadseregben és a fegyveres rendõrségben szolgáló vezetõkre gondolnak, akik eddigi pályafutásuk során nem szereztek csapatnál tapasztalatot.

A körlevĂ©lben megfogalmazott parancs elõírja, hogy a kikĂĽldetĂ©s helyszĂ­nĂ©nek kiválasztásánál a távoli, szegĂ©ny vidĂ©keket kell elõnyben rĂ©szesĂ­teni. A „kikĂĽldetĂ©s” idõtartama nem lehet rövidebb 15 napnál. A lĂ©nyeg, hogy a vezetõk a sorállománnyal egyĂĽtt vegyenek rĂ©szt a mindennapi laktanyaĂ©letben. A felmerĂĽlõ költsĂ©geket saját zsebĂĽkbõl kell fizetniĂĽk, a „terepen” nem vehetnek rĂ©szt kĂĽlön kirándulásokon, banketteken, vacsorákon, nem fogadhatnak el ajándĂ©kokat.
Hirdetés
SĂşlyos a helyzet a hadseregben

A Huanqiu Shipao cĂ­mĂ» lap nemrĂ©giben cikket közölt a második tĂĽzĂ©rsĂ©gi hadtest politikai osztályának helyettes vezetõje, Csang Hszi-nan tábornok tollábĂłl. Csang a hadseregben uralkodĂł laza fegyelemre Ă©s munkastĂ­lusra panaszkodott. Ăšgy vĂ©lte: a kapcsolatokat, a szemĂ©lyes Ă©rdekeket a legkĂĽlönbözõbb szintĂ» vezetõk jellemzõen kötelezettsĂ©geik elĂ© helyezik, nem ritkán nyĂ­ltan szembehelyezkednek a parancsokkal. „Pimaszul mennek a maguk Ăştján” – jegyezte meg, s a helyzetet igen sĂşlyosnak Ă­rta le.

A felsõbb vezetõk átmeneti vidĂ©kre vezĂ©nylĂ©sĂ©nek tehát kettõs haszna is lehet. ĂŤgy ugyanis betekintĂ©st nyerhetnek abba, hogy a hadsereg egyes rĂ©szein mennyire veszik komolyan a katonai fegyelmet, s megtapasztalhatják, hogy – mint Csang állĂ­tja – egy esetleges Ă©les helyzetben kiábrándĂ­tĂł csalĂłdás várna-e a hadsereg vezetĂ©sĂ©re.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.