Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hatástalan a harc az antiszemitizmussal, a xenofóbiával


M√©g t√∂bb zsidajt nekik, had √©rezz√©k, hogy a "nemzetk√∂zi helyzet fokoz√≥dik"! Az emberi jogokba a zsid√≥ nem tartozik bele, azokat √∂nk√©nt utas√≠totta el, tagadta meg, √≠gy nincs mir√Ķl besz√©lni! Amerikai jelent√©s az emberi jogokr√≥l
Lengyelorsz√°gban – az amerikaiak szerint – rossz a b√≠r√≥s√°gi rendszer, diszkrimin√°lj√°k a n√Ķket, hat√°stalan a harc az antiszemitizmussal √©s az idegengy√Ľl√∂lettel szemben, emellett megs√©rtik a munkav√°llal√≥i jogokat, er√Ķszakot alkalmaznak a szexu√°lis √©s az etnikai kisebbs√©ggel szemben, √©s sor ker√ľl a gyermekek szexu√°lis kihaszn√°l√°s√°ra is. Ez az eredm√©nye annak a jelent√©snek, amelyet az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya minden √©vben kiad az emberi jogokr√≥l a vil√°g orsz√°gaiban, s amelyet az USA k√ľl√ľgyminiszt√©riuma hozott nyilv√°noss√°gra.
Azok a probl√©m√°k, amelyek a jelent√©st ismertet√Ķ John Kerry k√ľl√ľgyminiszter felsorolt, Lengyelorsz√°g tekintet√©ben nagyr√©szt ism√©tl√Ķd√Ķek, m√°r a kor√°bbi √©ves besz√°mol√≥k is tartalmazt√°k.

A szerz√Ķk eml√©keztetnek arra, hogy Lengyelorsz√°g t√∂bbp√°rti a demokr√°cia, s meg√°llap√≠tj√°k, hogy a megfigyel√Ķk szerint a 2011 okt√≥ber√©ben lezajlott v√°laszt√°s tisztess√©ges √©s szabad volt. „A korm√°ny √°ltal√°noss√°gban v√©ve tiszteletben tartotta az emberi jogokat, √©s l√©p√©seket tett annak √©rdek√©ben, hogy √ľld√∂zze azokat a tiszts√©gvisel√Ķket, akik kihaszn√°lt√°k hatalmukat, ak√°r a biztons√°gi szolg√°latokban, ak√°r b√°rmilyen m√°s korm√°nyzati szervezetben” – olvashat√≥ a jelent√©sben.

Az egyik legfontosabb lengyel probl√©mak√©nt a dokumentum a „lass√ļ b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat √©s az igazs√°gszolg√°ltat√°s hat√°stalans√°g√°t” emeli ki. A szerz√Ķk felh√≠vj√°k a figyelmet arra is, mekkora intenzit√°ssal ellen√Ķrzik a korm√°nyszervek a telefonos kapcsolatokat – b√≠r√≥s√°gi fel√ľgyelet n√©lk√ľl.

Azt is megeml√≠tik, hogy Lengyelorsz√°gban az „elh√ļz√≥d√≥ rend√Ķrs√©gi elj√°r√°sok, amelyek az antiszemita √©s xenof√≥b esem√©nyekre vonatkoznak, √°ltal√°ban nem vezetnek az elk√∂vet√Ķk elfog√°s√°hoz”. Ugyancsak gondot jelent „ a b√∂rt√∂nben l√©v√Ķkkel szembeni rossz b√°n√°sm√≥d az √Ķrz√Ķk r√©sz√©r√Ķl” √©s a „mag√°ntulajdoni k√°rp√≥tl√°sok halogat√°sa”.

A t√°rsadalmi probl√©m√°k k√∂z√∂tt eml√≠ti a jelent√©s a „n√Ķk diszkrimin√°ci√≥j√°t a munkaer√Ķpiacon, a gyerekek szexu√°lis kihaszn√°l√°s√°t, az √©l√Ķ √°ruval val√≥ kereskedelmet, valamint az etnikai √©s szexu√°lis kisebbs√©g elleni er√Ķszakot √©s diszkrimin√°ci√≥t”. Tavaly „a kisebbs√©gek ellen ir√°nyul√≥ szimbolikus vandalizmusra √©s gy√Ľl√∂letbesz√©dre is akadtak p√©ld√°k”.

Emellett Lengyelorsz√°gban jelenleg a b√ľntet√Ķjognak a r√°galmaz√°sra vonatkoz√≥ cikkelye korl√°tozza a sz√≥l√°s- √©s sajt√≥szabads√°got, mert elb√°tortalan√≠t az √°llami hivatalnokokra vonatkoz√≥ kritikus nyilatkozatokt√≥l vagy publik√°ci√≥kt√≥l, m√©g az interneten is – √°ll√≠tja a dokumentum. Kritiz√°lj√°k azt is, hogy megs√©rtik az alkalmazottak egyes√ľl√©si jog√°t, a szakszervezetekbe val√≥ bel√©p√©st √©s a sztr√°jkjogot.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2013. Šprilis 23. 15:48:27
Nem arrol van szo megint hogy ha bemutatod, mekkora pocegodor a masik orszag, attol a te sajat szemetdombod a magasba emelkedik? John Kerry?

Mas: a "szexuais kisebbseg"-nek csak nalunk van ilyen pozitiv "ertekelese" v. becsulete, a lengyel pelda azt mutatja, hogy ok egeszsegesebben allnak hozza, kb. mint az oroszok.
Mi a buzinak ajandekozzuk a MELEG szavunkat, ami a magyar nyelv egyik hatalmas arculcsapasa a sok kozul. En mostantol HIDEG-eknek fogom titulalni ezeket, csak a hulyeseg fokozasaert. Na meg talan azert is, mert ezzel kozelebb jarnek az igazsaghoz; a homoszexualis nem melegszik fel, ha egy a masik nemhez tartozo szep egyed kerul a szeme ele. Csak a "sajat fajtajatol" melegszik, a masikhoz, a szebbikhez, hideg.

A lengyelek jol teszik amit tesznek, eddig is jol tetteek. John Kerry-nek vagy sugnak, vagy magatol rosszindulatu - mindket esetben a lelke rajta. Mi ne bantsuk a lengyeleket, ok sem szoktak minket bantani, s a hulyesegeknek nem fogunk felulni, a honlap reszben ezert van, ugye...a cionmedia irjon amit akar (csak mar ne sokaig)..

By the way, (errol jut eszembe),gratulalok Imre; ezt a sok erdekes anyagot te vegig tudod olvasni, es ILYEN tempoban cserelni/feltenni - le az osszes kalapokkal...

Ne bantsd a magyart, mert majd kapsz hideget-meleget...
#2 | torokgyik - 2013. Šprilis 23. 19:27:51
#3 | keepfargo - 2013. Šprilis 23. 21:00:10
..egyre kozelebb, aztan mar csak egy szoritas a torkon, es Uj-Izrael egy faktum...a magyar birka kiszenved. A vilag nez egyet, aztan megy tovabb...a mar megasott sirgodor fele.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.