Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Így beszélgetett egymással a titkosszolgálat és az alvilág


Nappal NBH-s, éjjel meg alvilági maffiózó. Mára már nappal is az. Beszédes, bár töredékes anyag. Orsós-Olstein, mint beépített és kis mossados zsidaj csapata is benne van ám ebben! Nyilvánosságra hozták Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori fõigazgatója és Portik Tamás, a gyanú szerint az alvilág egyik legbefolyásosabb szereplõje egyik fõvárosi találkozóján elhangzottak anonimizált leiratát. De nem a nemzetbiztonság honlapján, hanem a pestisrácok.hu oldalon, miután Pintér Sándor belügyminiszter kérésére hétfõn feloldották az egyébként 30 évre titkosított jegyzõkönyvet.

Késõ délután elõször a Magyar Nemzet online oldalán közöltek rövid részleteket a titkosítás alól feloldott jegyzõkönyvbõl, amelyek leginkább arról szóltak, hogy az elõre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel is megvádolt Portik Tamás mennyire elkötelezett az MSZP felé, és milyen akciókra készültek a 2010-es esetleges kormányváltás elkerülésére.

A Pestisrácok honlapján közzétett 24 oldalas jegyzõkönyvbõl azonban még többet megtudhatunk a találkozóról, és azokról a tervezett konspirációkról, amelyeknek két céljuk volt: az MSZP politikai ellenfelének, a Fidesznek és vezetõinek a lejáratása, illetve Portik szemszögébõl az ellene eljáró hatóságok és riválisok megfékezése. Kiderül még, hogy Portikék szerint a 98-as választásokat megelõzõ robbantássorozat önrobbantás volt, amely zsenialitásának is köszönhetõen az MSZP megbukott.

A találkozón Laborcon és Portikon kívül még két ember vett részt, akiket a jegyzõkönyv I és G néven említ. G-rõl a Pestisrácok azt feltételezi, hogy titkosszolgálati (mûveleti) szakember, I pedig egy "MSZP-közeli vállalkozó".
Hogyan találkoznak?

A találkozóra Laborc és G érkeztek meg elsõként, mint a jegyzõkönyvben rögzített lehallgatásból kiderül, a konkrét helyszín, ahol találkoznak, a Menza nevû hely a Liszt Ferenc téren, a VI. kerületben.

Nem sokkal késõbb motorosfelszerelésben betoppan I is, aki azonnal közli, hogy nemsokára motorral megy Svájcba. I a még meg nem érkezõ Portikról mesél, tréfásan megjegyzi, hogy baloldali bûnözõ, amin mindannyian nagyot nevetnek, és elmondja, hogy véresszájú, és mennyire elkötelezettje az MSZP-nek. Laborc erre megjegyzi, hogy egymásra találtak. "Ebbõl komoly dolgokat lehet csinálni".

Portik belépõje meglepetést kelt, elõbb megy egy kört, amit Laborc és G kommentál (és még megy ilyenkor még egy kört, vagy mi?). Portik elsõ mondatán mindannyian nevetnek: "Bocsánat. Nem tudom, figyelik-e jobbra cselezek, nézek, balra nézek". Portik Londonból jött, Bécsben várnia kellett másfél órát a vihar miatt. A 6. oldalig megy a dilizés, és annak kommentálása, hogy I motorral megy Svájcig, aztán Portik a tárgyra tér.
Bennünket alapvetõen az érdekel

Laborcékat az a felület érdekli, ahol bírákat, ügyészeket politikusokat tudnának befolyásolni. "És rendõröket", egészíti ki Portik. "De azt remélem, hogy azt tisztázzuk, hogy a szándék az egyértelmû a mi részünkrõl is" - összegez Laborc. Amire Portik válasza: "bármit, bármit megcsinálunk". Laborc nem spájzolni akar, azaz nem olyan dolgokat, amiket fél év vagy két év múlva elõvehetnek, hogy "bevédjék a feneküket", hanem "ha valamit elkezdünk, akkor azt végig fogjuk csinálni". A rendõröket kihagyná a történetbõl, ahogy látszik, nem bízik bennük.

"Én mindenben, amit önök mondanak. Én bármit 150 százalĂ©kig elhatároztam, rĂ©gĂłta a lelkemben, meg a szĂ­vemben. Nem hiszem, hogy tudnak olyat kĂ©rni, amit ne tennĂ©k meg” – mondja erre Portik Tamás. Erre Laborc kifejti, hogy olyanra van szĂĽksĂ©gĂĽk, amikor "valaki megprĂłbálja befolyásolni a döntĂ©shozĂłkat. Ez kábszerrel, bármivel, mĂ©diafelĂĽlettel, akár kupiba elvinni". Minden ilyet Ă©rdekesnek mond. A kupiban egyeznek meg, mert amint Portik emlĂ­ti, neki van ilyen Ă©rdekeltsĂ©ge.

"Én úgy gondolom, ezt most megbeszéltük, akkor innentõl kezdve ez a dolog mûködik", jelenti ki Laborc. És azon kezdenek gondolkodni, egy ilyen történetet, hogyan lehet bevinni a "közéletbe". "Ha valaki elbizakodik, és elkezdi magát jobbnak festeni, mint amennyi, gyorsan, akár egy hónap alatt leesik. Elég nagyot ugye, elég sok mostanában" - mondja Laborc. Aztán ismét elõveszi, hogy olyan felületet akar, "amin ezt elõ lehet segíteni".
Hogyan mûködnek?

Laborcék közlik, hogy nem szeretnének újabb embereket tervükbe bevonni, hogy még kevesebb céltáblája lehessen az ügynek, közben jelzik, hogy õk be vannak védve, és arra is tesznek megjegyzést, hogy "érdekes lenne", ha ezt a beszélgetést valaki lehallgatná.

Portik kap egy 30-as készüléket, amin keresztül kommunikálhatnak egymással, de jelzi, hogy õ fülkébõl szokott telefonhívásokat lebonyolítani. Laborc személyes találkozók megszervezésérõl beszél, de ha azonnal kell intézkedni, reagálni, akkor virágnyelven Portik közölheti vele, mit szeretne, ezt már G mondja.

Portik a saját történetét meséli el részletesen, de a sok kisatírozott név és adat miatt elég összefüggéstelennek tûnik, az azonban átjön, hogy panaszkodik az ügyészekre, rendõrökre, akiknek nem volt elég a pénz, amit fizetett.

Laborc gyorsan visszatér a saját tervéhez, és megnyugtatja Portikot, hogy náluk nincs pardon, se ügyész, és utal egy bíróra, aki nem független a külsõ befolyástól. Erre Portik megnyugszik, és megdicséri Laborcot. Majd beszélnek egy korrupt bíróról, akinek a neve szintén ki van satírozva.

Ment-e a pénz politikai szférába, és ha igen, kinek, kérdezi Laborc, mire I közbeveti: Nekem.

Miután I-tõl elbúcsúznak (elindul Svájcba) Portik visszatér, és "levesezés" közben 98-as ügyekõl kezdenek beszélni, arról, hogy milyen szlovák szál volt, és milyen éjszakai vonal. Eközben Portik kijelenti, "nem is értek egyet a jobboldallal, sem a szívem, sem a lelkem nem húz oda, mindig is a baloldalnak dolgoztam, semmi bajom nem volt velük. Olaj, cigaretta, minden volt".

Beszél arról, hogy besúgónak akarta az egyik kitakart nevû használni, de ehhez nem volt kedve, ugyanakkor tartanak elõzetes letartóztatásban lévõ emberektõl, akik vallomást kívánnak tenni. Az is kiderül, hogy Portik szerint a jobboldal le akarja takarítani a baloldalt, és "ehhez kellett a megrendelõ". Majd Portik arról beszél, hogy mikor néhány éve hazatért, csapdába akarták csalni, olyan bûncselekményeket, védelmi pénz-beszedéseket, zsarolásokat akartak a nyakába varrni, amikrõl nem is tudott.
Bezárják õket FIDESZ-ék

Szerinte jobboldal akarta börtönbe rakni, de nem fél a börtöntõl. Laborc szerint ezekben a dolgokban mind tudnak lépni, viszonylag gyorsan, "mert túl sok idõ nincs". Portik: "Tudom, azért jöttem, és megpróbálok mindent elkövetni, mert szerintem én már a 2010-es választáson, hogy mondjam, amikor gyõzni fog az MSZP, jót mondtam? De ha, mit tudom én, miért nem, akkor szerintem az elsõ dolog lesz, hogy engem el akarnak vinni" - ad bizonyosságot realitásérzékérõl Portik.

"Lehet, hogy engem is elvisznek akkor", reagál Laborc.

Portik monológja szó szerint következik: "Én nem is tudom, mit lesz, ha itt jönnek a FIDESZ-ék, amikor valós, mert erre várnak ki. S akkor kiderül majd, hogy valójában a miniszterelnök, nem is merek neveket kimondani. De, akárki jön, amit megrendel valamit, mert hogy ezek veszélyesek, most mondom... ki, ez olyan biztos, minthogy itt ülök, ebben olyan biztos."

Laborc ismét megpróbál a saját ügyére rátérni: - "Budapesten néhány vagy vidéken néhány olyan ember, aki benn ül valamilyen székben". - "Polgármester?" - Igen, aha polgármester", akikrõl "megjelenik valami, valamelyik újságban vagy bárhol".

Szeretnének infókat a 98-as önrobbantásokról, de nem tudják meg "soha, mert nincsenek szálak", mondja Portik. Portik szerint zseniális megoldás, és egyben kamu volt, hiszen senki sem volt a közelben [a robbantásokkor], de "mindenki errõl... mennyi szabályszegést követtek el önök szerint... Nincs közbiztonság, és hány ember ijedhetett meg, hogy az MSZP ... ez volt az a ... ebben. Gyönyörû, zseniális."

Ha ez ment 98-ban, akkor miért ne menne 2010-ben is? - kérdezi Portik, mire Laborc kijelenti: Van egy ilyen félszünk, hogy nem lenne jó, ha egy ilyen folyamat indulna el. Aztán Portik említést tesz egy fõügyészrõl, aki világéletében hajtotta a Rákóczin a prostikat. A drog az övé volt. "Az õ emberei emelkednek azok is olyan pozícióban vannak, amivel akár egy választást is meg lehet nyerni".

A beszélgetés végén megegyeznek a következõ találkozó helyszínében, a Budafoki út felé, majd Portik távoztával Laborcból kitör, hogy ezeket az információkat ami "ömlik belõle" nem is tudja, hogyan lehet felhasználni. "Erre külön csoport kell".
Link

Hozzászólások


#1 | szabir - 2013. április 23. 14:13:22
figyeljetek meg hogyan hazudnak a zsidok

egyfelol kiteszik angolul hogy 40000-es a magayr sereg

a magyar oldalon meg azt irjak 29ezer

http://en.wikiped...ence_Force

http://hu.wikiped...9ds%C3%A9g
#2 | szabir - 2013. április 23. 14:13:48
azt sem tudjak valszeg maguk a vezetok sem hogy mennyi
#3 | postaimre - 2013. április 23. 14:29:26
Szabir, elég problémás, hogy a CAHAL egységeket most magyarnak, vagy magyarnak tekintsék-e?

Azt sem tudjuk menni magyar van, mert ezek csak szarták kifelé minden tetûnek a magyar dokumenumokat, útleveleket és a TAJ-kártyát...mot meg próbálnak indokkal megszabadulni tõlük, hogy ne legyen belõle komoly diplomáciai perpatvar.
#4 | postaimre - 2013. április 23. 14:36:44
Itt a teljes Portik–Laborc-jegyzõkönyv


ElsõkĂ©nt a Heti Válasz Online közli teljes terjedelmĂ©ben a hĂ©tfõn a pestisracok.hu által megszellõztetett Portik–Laborc-jegyzõkönyvet. A kĂ©t találkozĂłn elhangzott beszĂ©lgetĂ©sek leirata igazolja lapunk korábbi állĂ­tásait.
hirdetés


A Magyar Nemzet elsõ informáciĂłit követõen elõször a Heti Válasz számolt be a maga teljessĂ©gĂ©ben a Portik–Laborc–Szilvásy-ĂĽgykĂ©nt emlegetett, mĂ©g a leghajmeresztõbb összeeskĂĽvĂ©s-elmĂ©leteket is megszĂ©gyenĂ­tõ sztorirĂłl. Az informáciĂłink alapján rekonstruált 2007-2008-as esemĂ©nysor szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt fõigazgatĂłja, Laborc Sándor azt a feladatot adta Portik Tamásnak, az olajĂĽgyekbõl ismert Energol Rt. tavaly nyáron letartĂłztatott volt vezetõjĂ©nek, hogy gyĂ»jtsön vagy gyártson a Fidesz vezetõire nĂ©zve terhelõ informáciĂłkat. (Szilvásy by night, Heti Válasz, 2013. január 17.)

http://hetivalasz...onyv-63127
#5 | tour - 2013. április 24. 21:37:35
Ez aztán biztoslángos..., jegyzõkönyvek olvasatából azt mondanám, hogy inkább nem kommentálom, arra gondolok, hogy ennek vége, de utána nem tölthet be állást zsidó-cigány állami hivatalokban, csak is igaz, õszinte, tisztességes de kemény kezû magyar ember aki méltó a feladat beteljesítésére. Tudom, de kívánom is mindannyiunknak, hogy együtt kormányozhassuk az országot a közjó érdekében, már kisgyerekként célom volt, hogy így lehessen!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.