Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

dunaferr - vnyesekonombank - szijjártó - malév - quaestor


Szia Imre!
Néhány cikk és hír ami esetleg érdekes lehet. Rezeg a léc rendesen a vasmûnek.
Link
"Az 1-es kohót ugyanis januárban leállították, miután elodázhatatlanná vált felújítása.
Ugyanakkor a 2-es kohóval sincs minden rendben, mert az is rossz állapotban van. Így a szakszervezet szerint valós veszély, hogy ezek leállnak, s így a folyékony fázisban megszûnik a termelés, ami annyit tesz: az acéltermelés leáll. Ezzel a vasmût érõ csapás nem érne véget, miután a kohók leállása miatt a hideghengermû mûködése is veszélybe kerülne, mert a kialakított technológia miatt ahhoz szükség van a folyékony fázis mûködésekor keletkezõ kohógázra."
"ha tényként merülne fel a kohók leállása, a beszállítókat és az alvállalkozókat is beleszámítva mintegy tízezer ember munkája kerülne veszélybe." (ami mondanom sem kell kihat majd minden másra - szolgáltatás kereskedelem stb. tehát tulajdonképpen sokkal több emberrõl van szó)
"E leállítás persze nem érdeke az orosz-ukrán tulajdonosi csoportnak sem, hiszen az uniós piacra nekik a Dunaferr jelenti a kaput. A szakszervezet egyébként arra is panaszkodik, hogy nem tudják, kivel kell tárgyalni, csak az a biztos a szemükben, hogy a cég 50 százalékot meghaladó tulajdonosa az orosz Vnyesekonombank, amely korábban a Malév tulajdonosa is volt."

Na innen ugrott be, hogy hoztad a cikket te is még februárban:
"Malév-cégek: pert nyert az MNV az orosz bank ellen"
Link
Gondolom van összefüggés a két hír között.

Mindenesetre Dunaferr ügyben is tárgyalt tegnap Szijjártó Moszkvában.
Link


A cikkben szereplõ Quaestor nem Kossuth - holdingos csapat? Megy a pénzmenekítés?
Link

Hozzászólások


#1 | taskeszi - 2013. április 23. 21:11:24
hmhmhmhm.....
#2 | talpi - 2013. április 24. 00:29:05
Nocsak-nocsak, pont Szíjjártó, akinek a kedves édes neje a bíróságok fõ-fõ muftija, aki elintézte, hogy aMALÉV perben az egyik peres fél, sehogyan sem tudjon zöldágra vergõdni? Nos, miért is nem csodálkozom, hogy most kiküldte a kis férjurát gazyulálni,"hogy nem is úgy volt az", csak vicc az egész. Akkor persze a ****jelzõ elkezd villogni, amikor Orbán papa, kikerül a Dunafer batyuból és oda a zsé. Ugyanis, egyetlen dolgot elfeledett ez a K-ormány, " az Orosz" egy darabig elnézi, hogy hülyének nézik, de amikor annak is tartják(?) akkor bizony negyon keményen visszavág. Tegyük hozzá, csoda, hogy eddig nem tette. Nos, a Hazaáruló zsébérenc K-ormánytól mit is várhatnánk???
Most meg lehet kapálózni, ugyanis egyik nehézipari fellegvárunk lassan veszendõbe megy, a ""gondoskodó" állami szektor ****sága okán, a kicsinyes bosszú vezérelte, ostoba személyeskedés miatt. Ez kell ennek a népnek, mert magától **** nem fog észhez térni. Rugdosni-verni, hátha felhorkan egyszer. Csipke Rózsika csak a mesében van, itt a "csók" helyett, kemény és alantas ökölharc zajlik, a nyílt szemtõl-szembe, ezeknek nem fegyverük. Sunyi-alattomos féreg népség, purgyéstól, ahogy mondják..
#3 | 1 hazafele - 2013. április 24. 03:15:01
1/6-od nem 6 %De szard le ha Magyar vagy,a tettek génjavitok lehetnek!
#4 | postaimre - 2013. április 24. 07:33:23
Nocsak, mi ez a türelmetlenség? Emberállat, de jó, hogy megírtad a tutit. Lapozz vissza pár évet, hisz a témával sokat foglalkoztunk. Dunaújvárosban voltam vagy 5-6-szor "elõadni" szervezni...és van ott jóbikos és vármegyés sejt is. Éppen õk perelnek nem kis pénztre rágalmazásért. Ja, egyetlen martinász sem jelentkezett, hogy meg kellene menteni és tudod mit? Stratégiailag tán bõven beleférne, hogy bezárjáka boltot, vagy lecserélik az összes magyart beloruszra...mert ki nem sz@rja le a hülyék vinnyogását? Mire várunk? Rátok biztosan nem. Ki vagy? Egy nikném? A gumigyárat is be kellene záratni gyorsban, ahogy az AUDI-t és a Mercedes-t is, oszt jónapot! No nem tartanék attól hogy ettõl értelem cseppene a fejekbe, de talán elkezdenétek az okokkal is foglalkozni.

Az összefogásról jó beszélni, mi? Mutass példát! Ja, hogy akivel elkzeded a szervezést, háromból kettõ, akinek ismeretsége is van, meg még pénze, az mr be van szervezve, vagy idõ közben veszik meg? Ok, ezt még nem tudod. Megértem. No, akkor szebb jövõt, vagy legaábbis szavazz a pártra. Ja és persze itt tromfolj, ne az idexen, vagy a stop-on, esetleg a 168 órában...mert bennünket kell gyõzködni. Tanulj, míg teheted. Ennek a meccsnek vége éesz mindenképpen.
#5 | Csodaszarvas - 2013. április 24. 11:16:50
Emberállat! A folyamatokat lásd és értsd. A mostani történések gyönyörûen beleillenek a képbe. A kiírtásunk része ez is.
csakvagyok-tól idézek, mert szépen összefoglalta a jómúltkor:
"Elsõ körben szét kellett verni a magyar családokat, fõként a nemzet és kultúramegtartó magyar paraszti családokat. A szocializmus alatt elindult a vidék szétverése. A fiatalokat kiszakították családjaik körébõl, a faluból és a városba csalták. Kaptak lakást és munkát, de elszakították õket a paraszti világból és lassan, de biztosan városiakká változtatta a rendszer õket. A folyamat lassan, de biztosan a vidék egyes részeit kiüresítette, és a fiatalokat eltüntette a falvak egy jelentõs részébõl. Ezek jórészt már csak néhányszor jártak haza, az egykori falvaikba, de a gyerekeik még ennyit sem a késõbbiekben.

A tanyák fizikai megsemmisítése pedig általánossá vált ekkor. A magyarok szépségekkel teli szabadságának a jelképe a tanya, a tanyavilág a totális megsemmisítés célpontjává vált. Az elsõ csapás tehát megtörtént a szocializmus alatt. A vidék kiöregítése megindult.

A második körben a még megmaradt vidéki fiatalságot gazdaságilag a munkanélküliség fegyverével ellehetetlenítették, és a lakóhelyérõl való elköltözésre, bizonyos esetekben külföldre kényszerítették. A vidék jó része elnéptelenedett és kiöregedett. Az öregeket pedig a rendszer felhasználta, felhasználta az egész magyarság megfélemlítésére."

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.