Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tisztelt Posta Imre !


Nos én azóta is tanulmányozom az ön nyilvános tevékenységét, mai napig nem vagyok egyértelmûen meggyõzõdve az ön identitásáról, ha ön mégis zsidó, akkor soha nem lesz hiteles, ha nem, akkor pedig nézze meg, kikkel dolgozik együtt, mert az én meglátásom és tudásom szerint viszont az un. "kormánya" tagjai bizonyosan zsidók. A Fisher a Farkas a Jáger a Forintos. Sõt Magánál a honlapnál dolgozó Gerry és a két hölgy is. A Kerecsen is. Így vajon mit akarhat, mit tehet?!!!! Körbe van véve? Be van hálózva? Vagy hazugság és képmutatás az egész? Ha úgy gondolja hogy mégis válaszolási ingere támadna, kérem ne tartsa magát vissza!!!! Én várom reagálását. Ha nem azt is megértem. Vagy esetleg a honlapon keresztül?!!!!! Üdvözlettel.

Hozzszlsok


#41 | mattila - 2013. prilis 24. 21:18:35
Nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek. Már ide is beférkõzött a métely. s_yuppy

GERRY: én is csak azt tudom mondani: imádkozz, hogy ne találkozzunk szemtõl szemben, csak egymás mellett haladva. Mondjuk az én indokom jogos: szembõl iszonyít randa vagyok, oldalról még elviselhetõ (meg belekapaszkodhatsz az orromba is ha szeretnél) :D
Imre: ez a "barátunk" nem valami beépített leépített, ki nem építhet, csak szépíthet, mert tán ráléptél a tikszemére eccer-kéccer?
#42 | GERRY - 2013. prilis 24. 22:57:09
mattila - nem a szépségedért szeretlek! s_kac

....amúgy járószék jobb mint az orrod... a Porsche cég gyárt 480 lóerös kivitelben, áramvonalas és Intercooled Turbo... ezen gondolkodom, de még egy kicsit drága! s_kukk
(a golyószórókat majd magam építem be!)
#43 | postaimre - 2013. prilis 25. 07:19:59
Mattila ez a teszt része és mindig bejön. Bizalom gyakorlatilag nulla indexen van, kivéve pár személyt, akik viszont azt teszik, amit mindenki másnak is tennie kellene önmaáért, a családjáért. Jó tudni hányadán állunk, de azért sem baj, ha meg vannak pengetve a húrok, hogy nem ez a szint lássa, hogy alulról csak a lefolyó tud felbüffenni.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.