Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orbánék támadásra készülnek


Azt javasolták az EurĂłpa Tanács jelentĂ©stevõi, hogy kezdjĂ©k el a hazánkat Ă©rintõ monitoringeljárást – Ă©rtesĂĽlt a Magyar Nemzet.
A napilap cikke szerint kedden tárgyalnak Strasbourgban a jelentésrõl. Az Európai Tanács (ET) parlamenti közgyûlésének monitoringbizottsága dönthet a javaslat támogatása, elutasítása és halasztása mellett is. A végleges döntést a parlamenti közgyûlés hozza meg, várhatóan akkor, mikor az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az ET égisze alatt mûködõ Velencei Bizottság is elkészül a magyar alkotmányos helyzetrõl és a negyedik alkotmánymódosításról szóló elemzésével.

EzĂ©rt az Orbán-kormány arra számĂ­t, hogy a tavasz vĂ©gĂ©n, nyár elejĂ©n Ăşjabb összehangolt uniĂłs támadás indul hazánk ellen – Ă­rja a lap, kormányközeli forrásra hivatkozva.

A strasbourgi székhelyû, 47 európai országot összefogó ET a jogállamiság, a demokrácia és az emberi jogok tiszteletben tartását figyeli a tagországokban. EU-tagállam ellen az ET korábban még nem indított monitoringeljárást.

Március elején az ET fõtitkára aggodalmának adott hangot a negyedik magyar alaptörvény-módosítási javaslat miatt, és a döntés elhalasztására szólította fel a magyar kormányt.
Link

Hozzászólások


#1 | ARMOGUR - 2013. április 24. 15:00:57
Ha annyira figyelne ez az tetves zsidó bagázs, aki ET-nek hívja magát, akkor a Szent Korona Értékrend, mint a magyarok õsi alkotmánya vissza nem állításáért bírálná az orbán kormányt és kellett volna az összes elõbbit!
A Szent Korona Alkotmánya szerint viszont semmi belepofázási joga nincs a magyar ügyekbe!
SzĂłval KUSS!!!
#2 | tour - 2013. április 24. 15:43:30
armogur, persze csak a pitét melegen tartják, hogy aztán lehessen még forrósítani.
#3 | mattila - 2013. április 24. 21:23:11
Nem tudom gyerekek, nekem ez jó hír. Ha az ET ennyire támad, akkor Olstein valami olyat csinált véletlenül (parancsra), ami nekik nem jó. És ha nekik valami nem jó, akkor talán abban lehet valami ami nekünk viszont jó. Értitek... :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.